Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

georgeadams: Χρόνια σου πολλά καταρχήν για σήμερα! Και η ερώτηση: Στο unified mailbox πως φαίνεται σε ποιο απ'ολα τα accounts ήρθε το mail;

Δεν μπορείς. Μπορείς όμως να πατήσεις το Back, και να πας να δεις τα accounts ξεχωριστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Από τότε που και στο iphone μπορώ να βάλω στο mail.app το hotmail δεν έχω άλλο "παράπονο" να σας πω την αλήθεια. Φυσικά είναι η συνήθεια που με κρατάει αλλά δεν υπάρχει κάτι να με "διώχνει"...

κ με το IMAP τι κάνεις? Δεν είναι τρελή βλακεία άμα σβήνεις ένα mail στο iPhone να μένει στο hotmail(pc)?

----------------

Now playing on iTunes: Mastodon - Hearts Alive

via FoxyTunes

κ με το IMAP τι κάνεις? Δεν είναι τρελή βλακεία άμα σβήνεις ένα mail στο iPhone να μένει στο hotmail(pc)?

το αντίθετο θα έλεγα... αν σβηνόταν ή σημαδευόταν ως διαβασμένο θα με πείραζε...

(τροφή στον billdanos για να με χαρακτηρίζει δίνω :P )

• Super Moderators

το αντίθετο θα έλεγα... αν σβηνόταν ή σημαδευόταν ως διαβασμένο θα με πείραζε...

(τροφή στον billdanos για να με χαρακτηρίζει δίνω :P )

Εγώ φταίω που εσύ πας γυρεύοντας? :P Εγώ απλά προτιμώ on the go να τσεκαρω τα mails και να μαρκάρω αυτά που με ενδιαφέρουν, ώστε όταν θα φτάσω στο γραφείο και ανοίξω το mac να έχω να τσεκαρω μόνο όσα ...πρέπει!

B)

Εκτός και αν έχεις settarei κάνα mail από τη γκόμενα κρυφά και δεν θέλεις να βλέπει πως της τα διαβάζεις! :P

• Super Moderators

iTunes 9.1.1 provides a number of important bug fixes, including:

• Addresses several stability issues with VoiceOver

• Addresses a usability issue with VoiceOver and Genius Mixes

• Addresses issues with converting songs to 128 kbps AAC while syncing

• Addresses other issues that improve stability and performance

iTunes 9.1 comes with several new features and improvements, including:

• Sync with iPad to enjoy your favorite music, movies, TV shows, books and more on the go

• Organize and sync books you've downloaded from iBooks on iPad or added to your iTunes library

• Rename, rearrange, or remove Genius Mixes

For information on the security content of this update, please visit: http://support.apple.com/kb/HT1222

Δεν είναι Ελληνικά ρε!

B)

• Super Moderators

Έτοιμη και η beta 3, κατεβαίνει!

B)

Αλλαγές:

Το camera app λειτουργεί πλεον οκ και αποθηκεύονται σωστά οι φωτογραφίες.

Στις ρυθμίσεις λειτουργεί πλεον η αλλαγή στα region settings

Κάνοντας διπλό κλικ στο home εμφανίζεται ο task manager, αλλά πλεον μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια προς τα δεξιά και εμφανίζεται νέο μενού που μπορείς να χειριστείς το ipod και να κάνεις lock τον αισθητήρα της συσκευής για το orientation.

:)

Update: Η beta3 αποσύρθηκε από το site! Πάνω που ολοκλήρωσα πάλι το restore και την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών! Για να δούμε για πιο λόγο το έβγαλαν! Πάντως για την ώρα όλα μου λειτουργούν πολύ καλύτερα από την beta 2!

Κάνοντας διπλό κλικ στο home εμφανίζεται ο task manager, αλλά πλεον μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια προς τα δεξιά και εμφανίζεται νέο μενού που μπορείς να χειριστείς το ipod και να κάνεις lock τον αισθητήρα της συσκευής για το orientation.

:)

έχει εικόνα εδώ

http://www.engadget.com/2010/05/04/iphone-os-4-beta-3-brings-ipod-widgets-to-the-dock/

• Super Moderators
με restore και αυτό

Εχω σκυλοβαρεθεί κάθε τόσο να τα περνάω όλα ξανά και ξανά! :mad:

Μάθαμε γιατί αποσύρθηκε η beta3?

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...