Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4. Κάτι ακόμα πολύ χρήσιμο στο mail είναι η ομαδοποίηση των "συζητήσεων". Τα μυνήματα ομαδοποιούνται μαζί με τις απαντήσεις τους και μπορείς να δεις όλη την "κουβέντα" μαζεμένη. Είναι κάτι που αντέγραψαν από το gmail και πολύ καλά έκαναν.

Επειδή δεν έχω gmail δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;

Έγινε δηλαδή όπως τα sms; κάτι ανάλογο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
είσαι όμως teaser ρε κερατά.

πήρα κι εγώ το 64άρι όμως έτσι για σπάσιμο.

χρόνια μας πολλά :)

Αντε να χαθείτε πια όλοι σας! :cry:

B)

---------- Προσθήκη στις 10:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:51 ----------

Επειδή δεν έχω gmail δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;

Όταν έχεις μια σειρά emails με reply κλπ, σου εμφανίζει στο τέλος ένα διπλό βελάκι που όταν το πατάς εμφανίζεται σε άλλη οθόνη όλο το πακέτο των μηνυμάτων.

B)

Επίσης πες μου πως έχεις ακόμη hotmail ή yahoo, να σε αποκληρώσω οριστικά! :P

Επίσης πες μου πως έχεις ακόμη hotmail ή yahoo, να σε αποκληρώσω οριστικά! :P

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3272250&postcount=15

δεν γίνεται να αλλάξω τώρα ρε συ!

Αν και έχω 2 λογαριασμούς gmail (για analytics και τέτοια, όχι email) και 3-4 από site, το κύριο μου παραμένει το hotmail...

χάρηκα που σε γνώρισα :-D

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3272250&postcount=15

δεν γίνεται να αλλάξω τώρα ρε συ!

Αν και έχω 2 λογαριασμούς gmail (για analytics και τέτοια, όχι email) και 3-4 από site, το κύριο μου παραμένει το hotmail...

χάρηκα που σε γνώρισα :-D

τραγικός. βαλε ενα forwarding και ενημερωτικό σε όποιον στέλνει στο παλιό. Πόσο δίνει ακόμα 2ΜΒ χώρο;

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

Επίσης παραπληροφόρησα η Beta 1 τελικα λήγει 1η Ιουνίου. Όποιος δε θέλει μπορεί να μην πάει στη Beta 2.

Περίπου σαν τα sms. Στην κεντρική σελίδα του mailbox δείχνει το τελευταίο μήνυμα της "συζήτησης" και τέρμα δεξιά, το σύμβολο: >>

Όταν πατήσεις πάνω του, αντί να σου δείξει το μήνυμα αυτό, σου δείχνει τη λίστα με τα μηνύματα της συζήτησης.

τραγικός. βαλε ενα forwarding και ενημερωτικό σε όποιον στέλνει στο παλιό. Πόσο δίνει ακόμα 2ΜΒ χώρο;

Μα δεν θέλω να αλλάξω ρε παίκτη... gmail μπορεί να μην είναι αλλά δεν έχω και κάνα παράπονο από το email... χώρο δίνει 5-7gb +-... ούτε που ξέρω και ούτε που χρειάζεται.

Όταν έπαψα να χρησιμοποιώ το hotmail, το spam filtering του ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Από τα 100 spam mails, τα 20 πήγαιναν αυτόματα στο φάκελο "Junk Mail" αλλά τα υπόλοιπα 80 πήγαιναν κανονικά στο inbox.

Αυτό έχει βελτιωθεί; Γιατί στο gmail, μόνο 1 στα 1000 spam ξεφεύγει από τα φίλτρα του.

Στα δικά μου δεδομένα, ναι... κατά πολύ. Δεν πιάνει βέβαια το ποσοστό που γράφεις αλλά την μέρα ζήτημα να έχω 5 spam... και δεν το πολύ ρύθμισα να κόβει αν σου πω την αλήθεια.

Όταν έπαψα να χρησιμοποιώ το hotmail, το spam filtering του ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Από τα 100 spam mails, τα 20 πήγαιναν αυτόματα στο φάκελο "Junk Mail" αλλά τα υπόλοιπα 80 πήγαιναν κανονικά στο inbox.

Αυτό έχει βελτιωθεί; Γιατί στο gmail, μόνο 1 στα 1000 spam ξεφεύγει από τα φίλτρα του.

Μεχρι προσφατα δεν μου πολυερχοντουσαν ουτε στο hotmail, αλλα εδω και κανα 2μηνο μου ερχονται μερικα. (περιπου 1 την ημερα)

Στο gmail δεν μου ερχεται σχεδον τιποτα, ειναι πολυ-πολυ πιο γρηγορο και γενικοτερα πολυ ανωτερο.

alexzzz προτεινω να φτιαξεις εναν gmail λογαριασμο και να τα κανεις εκει προωθηση τα του Hotmail.

Αν αρχισεις να το χρησιμοποιεις ψιλομονιμα(και οχι περιστασιακα) το gmail, δεν θα μπορεις να γυρισεις πισω.

---------- Προσθήκη στις 12:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

Στα δικά μου δεδομένα, ναι... κατά πολύ. Δεν πιάνει βέβαια το ποσοστό που γράφεις αλλά την μέρα ζήτημα να έχω 5 spam... και δεν το πολύ ρύθμισα να κόβει αν σου πω την αλήθεια.

Στο gmail δεν ερχεται σχεδον τιποτα , ουτε ενα την ημερα..

Αντε να περασει 1 το μηνα και αν. (ολα αυτα χωρις καμμια ρυθμιση)

Από τότε που και στο iphone μπορώ να βάλω στο mail.app το hotmail δεν έχω άλλο "παράπονο" να σας πω την αλήθεια. Φυσικά είναι η συνήθεια που με κρατάει αλλά δεν υπάρχει κάτι να με "διώχνει"...

Από τότε που και στο iphone μπορώ να βάλω στο mail.app το hotmail δεν έχω άλλο "παράπονο" να σας πω την αλήθεια. Φυσικά είναι η συνήθεια που με κρατάει αλλά δεν υπάρχει κάτι να με "διώχνει"...

Μωρε αρχισε να χρησιμοποιεις το gmail ψιλομονιμα(αρχικα κανε ενα gmail οπου θα προωθουνται εκει αυτα του hotmail) και οχι περιστασιακα και θα δεις αν μετα σε κραταει τιποτα στο hotmail.

paredwse: Καλοδεχούμενα κ με το παραπάνω και τα 2 review!

georgeadams: Χρόνια σου πολλά καταρχήν για σήμερα! Και η ερώτηση: Στο unified mailbox πως φαίνεται σε ποιο απ'ολα τα accounts ήρθε το mail;

• Super Moderators
είσαι όμως teaser ρε κερατά.

πήρα κι εγώ το 64άρι όμως έτσι για σπάσιμο.

χρόνια μας πολλά :)

You're invited to contribute to the review, of course.

Ξέρεις πού. ;)

Χρόνια μας πολλά! :-D

• Super Moderators
You're invited to contribute to the review, of course.

Ξέρεις πού. ;)

Χρόνια μας πολλά! :-D

Χρόνια σας πολλά!

Να μαζευτείτε και να δοκιμάσετε κάνα multiplayer game στα ipad σας!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...