Snolly Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Θα ακολουθήσω το δρόμο του brother georgeadams για όσο μπορώ. Μετά... Πρέπει να τσεκάρω πώς διάολο περνάω updated beta firmware. μόνο απο Mac και πρέπει πρώτα να εγκαταστησεις τον beta 2 sdk για να μπορει το iTunes να παρει backup γιατι μόνο restore firmware γινεται να κάνεις και μετά restore from backup. ---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:32 ---------- Απ' ότι κατάλαβα, καλύτερα να μείνω με την Beta 1 για ακόμα 2 εβδομάδες, μέχρι να βγει η Beta 3 και μετά βλέπουμε... την άλλη πέμπτη η beta 1 λήγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 OK then. Ψάχνω για το SDK Beta 2, το βάζω, κάνω backup και προχωράω σε Restore... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 OK then. Ψάχνω για το SDK Beta 2, το βάζω, κάνω backup και προχωράω σε Restore... 2.9gb είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν περίμενα να είναι 50MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν περίμενα να είναι 50MB ε ναι αλλα πιανει μαξ ταχυτητες σε 1 ωριτσα ειναι κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 μόνο απο Mac Μόνο Macintosh έχω. [...] και πρέπει πρώτα να εγκαταστησεις τον beta 2 sdk για να μπορει το iTunes να παρει backup γιατι μόνο restore firmware γινεται να κάνεις και μετά restore from backup. Ολόκληρη ιστορία... Δεν βαριέσαι, beta tester δεν ήθελα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μόνο Macintosh έχω. Ολόκληρη ιστορία... εγω το αφησα νυχτα κι επεσα για υπνο. Γιατί μέχρι να βάλει όλα τα apps και όλη τη μουσική με μετατροπή σε 128AAC που του εχω πει ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Επίσης πλεον στις ρυθμίσεις όταν πας στο Wallpaper στην πρώτη οθόνη σου εμφανίζει ένα preview με τις 2 οθόνες και το πως φαίνονται (lock & home screen). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σε κανέναν άλλο του ρουφάει την μπαταρία απίστευτα γρήγορα ; Γιατί σε εμένα το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σε κανέναν άλλο του ρουφάει την μπαταρία απίστευτα γρήγορα ; Γιατί σε εμένα το κάνει. κάτι άλλο θα φταιει εμενα μου φαινεται καιει και πιο λιγο. placebo κατα 99% αλλά σε καμια περιπτωση δε καιει περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Κι εμένα μου φαίνεται πως αδειάζει λίγο πιο γρήγορα η μπαταρία, αλλά το χρησιμοποιώ και πιο πολύ από πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κάποιος απο τους κυρίους που έχει εγκαταστήσει το OS 4 μπορεί να μας κάνει κανένα πιο αναλυτικό review ή κάτι ανάλογο, μέσα απο την καθημερινή του χρήση πια, να δούμε πρακτικά -αν και σε beta- πως είναι το multitasking, κάποιο καλό απο τα 100 νέα χαρακτηριστικά, πως του φαίνεται γενικά κλπ Εκτός κ αν υπάρχει ήδη κάπου ανάλογο thread /post κ δεν το έχω δει, οπότε sorry! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κάποιος απο τους κυρίους που έχει εγκαταστήσει το OS 4 μπορεί να μας κάνει κανένα πιο αναλυτικό review ή κάτι ανάλογο, μέσα απο την καθημερινή του χρήση πια, να δούμε πρακτικά -αν και σε beta- πως είναι το multitasking, κάποιο καλό απο τα 100 νέα χαρακτηριστικά, πως του φαίνεται γενικά κλπ Εκτός κ αν υπάρχει ήδη κάπου ανάλογο thread /post κ δεν το έχω δει, οπότε sorry! Εάν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το review του iPad εντός του σαββατοκύριακου, ευχαρίστως να γίνει μία μικρή παρουσίαση της χρήσης του OS 4.0 beta 1-2 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εάν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το review του iPad εντός του σαββατοκύριακου, ευχαρίστως να γίνει μία μικρή παρουσίαση της χρήσης του OS 4.0 beta 1-2 ... είσαι όμως teaser ρε κερατά. πήρα κι εγώ το 64άρι όμως έτσι για σπάσιμο. χρόνια μας πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κάποιος απο τους κυρίους που έχει εγκαταστήσει το OS 4 μπορεί να μας κάνει κανένα πιο αναλυτικό review ή κάτι ανάλογο, μέσα απο την καθημερινή του χρήση πια, να δούμε πρακτικά -αν και σε beta- πως είναι το multitasking, κάποιο καλό απο τα 100 νέα χαρακτηριστικά, πως του φαίνεται γενικά κλπ Εκτός κ αν υπάρχει ήδη κάπου ανάλογο thread /post κ δεν το έχω δει, οπότε sorry! 1. Το Multitasking ακόμα δεν μπορούμε να το δούμε σε κανονική λειτουργία, μιας και δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα οι εφαρμογές ώστε να το υποστηρίζουν. Το διπλό κλικ στο home button παίζει και δείχνει τις εφαρμογές που έχεις ανοίξει πρόσφατα αλλά όταν κάνεις κλικ σε κάποια από αυτές, απλώς την ανοίγει κανονικά και όχι από εκεί που είχες μείνει. Προς το παρόν παίζει σωστά μόνο μεταξύ των default εφαρμογών της Apple (mail, safari, calendar, settings κλπ). Πάντως και μόνο το γεγονός πως βλέπεις στα γρήγορα τις πρόσφατες εφαρμογές βοηθάει για να μην ψάχνεις να τις βρεις. 2. Πολύ σημαντική, τουλάχιστον για εμένα, είναι η λειτουργία δημιουργίας φακέλων με εφαρμογές. Από τις 9 οθόνες με εφαρμογές έχω πέσει στις 2. 3. Πολύ πρακτικό είναι και το unified mailbox. Εγώ που έχω 4 mail accounts στο mail έπρεπε συνεχώς να μπαινοβγαίνω σε φακέλους για να διαβάζω τα νέα μηνύματα. Τώρα βλέπω ένα inbox με όλα τα μηνύματα από τα 4 mail account μου συγκεντρωμένα. 4. Κάτι ακόμα πολύ χρήσιμο στο mail είναι η ομαδοποίηση των "συζητήσεων". Τα μυνήματα ομαδοποιούνται μαζί με τις απαντήσεις τους και μπορείς να δεις όλη την "κουβέντα" μαζεμένη. Είναι κάτι που αντέγραψαν από το gmail και πολύ καλά έκαναν. 5. (για mac users) Η εφαρμογή με τις φωτογραφίες παλιά υποστήριζε μόνο albums από το iPhoto. Τώρα υποστηρίζει Albums, Events, Faces, Places. Για εμένα που έχω αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη με φωτογραφίες στο iPhoto και θέλω να έχω αρκετές από αυτές μαζί μου στο iPhone, είναι πολύ βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.