WizeMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιωντας το 4 απο τη μερα που βγηκε δεν αντεξα αλλο και εκανα downgrade στην εκδοση 3.1.3 μεσω VMWare και MAC OS 10.6 πανω σε Windows 7. Αξιζει να σημειωθει οτι ενω στην αρχη που πεταγε ασχετα errors κατα το restore με αποτελεσμα να μην μπορει να το επαναφερει, εχοντας παντα ενεργοποιημενο το USB Autoconnect στις ρυθμισεις του VMWare Player. Το προβλημα τελικα εντοπιστηκε στο γεγονος οτι ειχα εγκατεστημενο το iTunes στα Windows 7. Μολις το απεγκατεστησα και εκανα restart, το restore εγινε κανονικοτατα. πιο αναλυτικα αυτα που εγραψε ο WizeΜan, μπορειτε να τα δειτε εδω: http://www.maclife.com/article/howtos/downgrade_iphone_os_40 Ο λογος που εκανα downgrade ειναι τα πολλα bugs και το οτι μου ρουφαγε τη μπαταρια σα διαολος, φανταστειτε οτι εκανα φορτιση 100% και μεσα σε 5 λεπτα ειχε πεσει 2% χωρις να ακουμπησω καν το τηλεφωνο, σημειωτεον οτι το συγκεκριμενο iphone το εχω 3 μηνες, δε παιζει η μπαταρια να εχει "πεσει". Οσο καιρο το ειχα περασμενο, εκανα τουλαχιστον 10 φορες force restart καθως κολλαγε σε ακυρες περιπτωσεις. Τωρα το τηλεφωνο λειτουργει νορμαλ, η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερα, το σημαντικοτερο για μενα. Από Beta 3 και μετά θα αρχίσει να παίζει καλύτερα συνήθως έτσι γίνεται στα major updates! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Από Beta 3 και μετά θα αρχίσει να παίζει καλύτερα συνήθως έτσι γίνεται στα major updates! Δε διαφωνω, αλλα με κουρασε πολυ. Ενω ολες οι παλιες beta καθε 15-20 μερες αναβαθμιζονταν απο την Apple, κατι τετοιο δεν φαινεται να ισχυει με τη περιπτωση 4. Μαλλον δεν βιαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Τώρα είμαστε στις 15 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Για να δουμε... Αλλα και παλι, οταν βγει official θα τη βαλω, εκτος και αν βγει κατι stable απο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εγω λεω αυριο θα εχει beta 2 και dev εκδοση του iTunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγω λεω αυριο θα εχει beta 2 και dev εκδοση του iTunes Εγώ λέω πως κατεβάζω τώρα την beta 2 (355mb!) φρέσκια και λαχταριστή! (θες να μου πεις και 5+1 νούμερα για το Τζόκερ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 αρα εχουν σωστο timeline στις betas. Πες μας αν εχει αλλαξει κατι bill, ειδικα με τη μπαταρια. Με την 3.1.3 εχω βρει την υγεια μου παλι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 αρα εχουν σωστο timeline στις betas. Πες μας αν εχει αλλαξει κατι bill, ειδικα με τη μπαταρια. Με την 3.1.3 εχω βρει την υγεια μου παλι.... Για την ώρα μου chrashάρει το itunes στο MAC μετά το extracting του ipsw! Το ψάχνω! Μήπως θέλει restore και όχι update από την beta1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 restore θελει, το ειχα γραψει στο αλλο νημα νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 restore θελει, το ειχα γραψει στο αλλο νημα νομιζω. Σωστό! Ξεκίνησε κανονικά το restore! Φτου γαμότι... πάνω που είχα τακτοποιήσει τα Apps σε κατηγορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 μπορει μετα το restore αφου σου κανει restore το backup να εχει κρατησει το order. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 μπορει μετα το restore αφου σου κανει restore το backup να εχει κρατησει το order. Μα δεν έκανε backup η beta1 με το itunes (μάλλον επειδή είχα φτιαξει folders για τις εφαρμογές)! Όλα οκ πάντως με το restore, τώρα θα κάνει καμιά ώρα sync το σύμπαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 τωρα που το θυμηθηκα νομιζω πως δεν κανει καθολου backup η 4 στο itunes(9.1) γενικα, οχι λογω των φακελων, προς το παρον τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγω λεω αυριο θα εχει beta 2 και dev εκδοση του iTunes νοστραδαμος ο πουστης. 1. αυτο 2. θα παιξουν 2 εκδοσεις iPhone μια enterprise αυτη που διερευσε με χαμηλα multimedia specs και removable μπαταρία και ένα HD 3. θα βγαλει ροζ πιξελ το iPad του Hal και θα γινει το avatar μου προφητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οκ και τα settings. Πρώτο bug: Στις ρυθμίσεις ενώ επιλέγεις κανονικά greek keyboard και greek voice control, όταν πας να ρυθμίσεις το region σκάει το app των settings και παίρνεις τον πο*λο! Οπότε παραμένει το default usa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.