thief7710 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Παιδια αν βλακωδως εκανα update σε 4.0 χωρις να ειμαι developer εμεινα χωρις κινητο?
thief7710 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Παιδια αν βλακωδως εκανα update σε 4.0 χωρις να ειμαι developer εμεινα χωρις κινητο?
Cue Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Υποθετικά, ναι. Τώρα κάτι έχω ακούσει για DFU mode.
jtheogr Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Θα ήθελα τα φώτα σας απευθύνομαι στους iphone developers Για να γραφτείς σαν iphone developer ζητούν και φωτοτυπία ταυτότητας ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο μου ζητάνε από την apple και την θέλουν και επικυρωμένη κατά τα άλλα τα χρήματα τα πήραν από την πιστωτική κάρτα. Ευχαριστώ.
Cue Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εμένα προσωπικά δε μου ζήτησαν ως "Individual Developer". Βασικά δε θυμάμαι να μου ζήτησαν τίποτα.
thief7710 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Προσπαθω με dfu mode (στον imac αλλα και σε windows xp laptop) αλλα και στις 2 πριπτωσεις στο τελος της διαδικασιας μου πεταει 1015 error...δοκιμασα διαφορα (restart,αλλη sub κτλ) αλλα τπτ δεν δουλεψε.Εχει κανεις μια ιδεα?
WizeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Προσπαθω με dfu mode (στον imac αλλα και σε windows xp laptop) αλλα και στις 2 πριπτωσεις στο τελος της διαδικασιας μου πεταει 1015 error...δοκιμασα διαφορα (restart,αλλη sub κτλ) αλλα τπτ δεν δουλεψε.Εχει κανεις μια ιδεα? Είναι η τυχερή σου μέρα Λοιπόν.... κάνεις κανονικά restore την 3.1.2 με alt+restore ... σου βγάζει το error. Μην ανυσηχείς... ο wiz είναι εδώ Κατεβάζεις αυτό: iRecovery Αντιγράφεις το "libusb-0.1.4.dylib" στον φάκελο "/usr/local/lib/" του mac σου (πας στο φάκελο αυτό πατώντας cmd+shift+g και δίνεις το path) ανοίγεις terminal και πας στο φάκελο του iRecovery και δίνεις: > ./iRecovery -s (enter) > setenv auto-boot true (enter) > saveenv (enter) > reboot (enter) Voila !!! Μόλις μου χρωστάς μια μπύρα!!!
thakisn Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Είναι η τυχερή σου μέρα Λοιπόν.... κάνεις κανονικά restore την 3.1.2 με alt+restore ... σου βγάζει το error. Μην ανυσηχείς... ο wiz είναι εδώ Κατεβάζεις αυτό: iRecovery Αντιγράφεις το "libusb-0.1.4.dylib" στον φάκελο "/usr/local/lib/" του mac σου (πας στο φάκελο αυτό πατώντας cmd+shift+g και δίνεις το path) ανοίγεις terminal και πας στο φάκελο του iRecovery και δίνεις: > iRecovery -s (enter) > setenv auto-boot true (enter) > saveenv (enter) > reboot (enter) Voila !!! Μόλις μου χρωστάς μια μπύρα!!! Το έκανα πριν λίγες μέρες and worked like a charm.
thief7710 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Είναι η τυχερή σου μέρα Λοιπόν.... κάνεις κανονικά restore την 3.1.2 με alt+restore ... σου βγάζει το error. Μην ανυσηχείς... ο wiz είναι εδώ Κατεβάζεις αυτό: iRecovery Αντιγράφεις το "libusb-0.1.4.dylib" στον φάκελο "/usr/local/lib/" του mac σου (πας στο φάκελο αυτό πατώντας cmd+shift+g και δίνεις το path) ανοίγεις terminal και πας στο φάκελο του iRecovery και δίνεις: > iRecovery -s (enter) > setenv auto-boot true (enter) > saveenv (enter) > reboot (enter) Voila !!! Μόλις μου χρωστάς μια μπύρα!!! Να σαι καλα φιλτατε.ειχα απελπιστει 2 μερες τωρσ...Δουλεψε μια χαρα το iRecovery.
WizeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Να σαι καλα φιλτατε.ειχα απελπιστει 2 μερες τωρσ...Δουλεψε μια χαρα το iRecovery. ε... τη μπύρα μου!!! J/K
georgeadams Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Backup το iTunes δεν κάνει, και αν κανετε και Sync χαλαει τα folderάκια που έφτιαχνα μια ώρα σαν υπνωτισμένο που σκάει bubble-wrap και σου ξερνάει τα apps πάλι έξω με σειρά πιο random κι από τα δεκαδικά του πι ώστε να σου πάρει ακόμα πιο πολύ χρόνο να τα φτιάξεις τη 2η φορά. Ούτε σ' εμένα χαλάνε τα folders μετά το sync με το iTunes. btw καλή φάση τα folders. Από τις 11 οθόνες με εφαρμογές έπεσα στις... 2! Εδώ και μια εβδομάδα, έκανα κανονικά sync με το iTunes χωρίς να μου χαλάει τους φακέλους. Χθες το βράδυ κατέβασα μια νέα εφαρμογή στο iTunes και συνέδεσα το iPhone στο Mac, για να την κάνει sync. Από τότε και τώρα πια κάθε φορά που κάνω sync, οι φάκελοι στο iPhone χάνονται και οι εφαρμογές μπαίνουν σε αλφαβητική σειρά. Απλά το αναφέρω για να μην την πατήσει και κάποιος άλλος...
actorius Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε κάπου προηγουμένως, αλλά το voice control ενεργοποιείται με το γνωστό παρατεταμένο πάτημα του home button ή άλλαξε κάτι με τα νέα κλικ; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Predatorkill Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιωντας το 4 απο τη μερα που βγηκε δεν αντεξα αλλο και εκανα downgrade στην εκδοση 3.1.3 μεσω VMWare και MAC OS 10.6 πανω σε Windows 7. Αξιζει να σημειωθει οτι ενω στην αρχη που πεταγε ασχετα errors κατα το restore με αποτελεσμα να μην μπορει να το επαναφερει, εχοντας παντα ενεργοποιημενο το USB Autoconnect στις ρυθμισεις του VMWare Player. Το προβλημα τελικα εντοπιστηκε στο γεγονος οτι ειχα εγκατεστημενο το iTunes στα Windows 7. Μολις το απεγκατεστησα και εκανα restart, το restore εγινε κανονικοτατα. πιο αναλυτικα αυτα που εγραψε ο WizeΜan, μπορειτε να τα δειτε εδω: http://www.maclife.com/article/howtos/downgrade_iphone_os_40 Ο λογος που εκανα downgrade ειναι τα πολλα bugs, μια-δυο εφαρμογες που χρησιμοποιω πολυ συχνα αρνουνταν να τις τρεξει, και το οτι μου ρουφαγε τη μπαταρια σα διαολος, φανταστειτε οτι εκανα φορτιση 100% και μεσα σε 5 λεπτα ειχε πεσει 2% χωρις να ακουμπησω καν το τηλεφωνο, σημειωτεον οτι το συγκεκριμενο iphone το εχω 3 μηνες, δε παιζει η μπαταρια να εχει "πεσει". Το εχουν αναφερει αλλωστε πολλα ατομα οτι ρουφαει πολυ μπαταρια. Οσο καιρο το ειχα περασμενο, εκανα τουλαχιστον 10 φορες force restart καθως κολλαγε σε ακυρες περιπτωσεις. Ενα αλλο επισης ειναι οτι ενω το Volume ειναι στο τερμα, οταν με καλουν πολλες φορες το τηλεφωνο δονουσε χωρις να ακουγεται ηχος. Αλλο κουλο ηταν οτι μου ερχοταν μηνυμα, χτυπουσε μονο η δονηση, και μετα απο 5 λεπτα(!!!!!) ακουγοταν ο ηχος του μηνυματος. Παω να δω για μηνυμα, πουθενα το μηνυμα..... Τωρα το τηλεφωνο λειτουργει νορμαλ, η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερα, το σημαντικοτερο για μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.