Cue Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ΧΑχαχααχ, πες μου ρε G γιατί την επόμενη φορά θα σε αφήσω να τα βγάλεις πέρα μόνος σου στην Βύνη. Και μόνο τα on/off που έκανα στην 3.0 μέχρι να έρθουν στα ίσα τους με τα του Desktop αρκεί. Αφού με βολεύουν, τι να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μάααλον έκανα γκάφα... κατέβασα και έκανα install το νεο OS και το iTunes δεν μου κάνει activate διότι δεν είμαι developer... 1. υπάρχει τρόπος να το κάνω bypass και να δουλέψει? 2. εαν όχι, πώς κάνω επαναφορά στο προηγούμενο OS (διότι δεν υπάρχει καμμία επιλογή στο iTunes για restore...) ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ... περιμένω τα φώτα σας για να ξαναδουλέψει το iPhone 3GS μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Το αυτό! Είχα ξεχάσει να αναφέρω και το θέμα της ώρας! Χθες βέβαια που έφτιαξα folders και μετά έκανα αρκετές φορές sync δεν μου τα πείραξε! Απλά στο itunes στην καρτέλα apps στα δείχνει όλα χύμα! Ούτε σ' εμένα χαλάνε τα folders μετά το sync με το iTunes. btw καλή φάση τα folders. Από τις 11 οθόνες με εφαρμογές έπεσα στις... 2! Κατά τα άλλα, το πρόβλημα με το Κάιρο υπάρχει και σ' εμένα, όπως και σε όλον τον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ούτε σ' εμένα χαλάνε τα folders μετά το sync με το iTunes. btw καλή φάση τα folders. Από τις 11 οθόνες με εφαρμογές έπεσα στις... 2! Κατά τα άλλα, το πρόβλημα με το Κάιρο υπάρχει και σ' εμένα, όπως και σε όλον τον κόσμο. απλά για την ώρα δε βάζεις να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άντε να έρθει το καλοκαίρι να δούμε πως θα είναι τελικά το νέο iPhone...!!! Στο λειτουργικό του πάντως φαίνεται η Apple να έχει αρχίσει να κατανοεί "τα θέλω" του κόσμου...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 αν είναι το επόμενο iphone να είναι σαν την παντόφλα που φαίνεται παραπάνω, έλεος! Ήδη είναι σαν παντόφλα να γίνει ακόμα μεγαλύτερο;! Προσωπικά θα το ήθελα να μικραίνει και να λεπταίνει, κάτι σαν το iPod touch. Όσο για το multitasking, δεν με απασχόλησε ποτέ πολύ και δεν καταλαβαίνω πού μπορεί να φανεί χρήσιμο εκτός από το skype και μια εφαρμογή ραδιοφώνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ωραίο το OS 4 ... Πολύ θετικές οι προσθήκες του multitasking, καθώς και των folders .. Πρέπει να πώς όμως ότι εντυπωσιάστηκα και από το iAd ! ( μην ρίχνετε πέτρες ! ) Νομίζω ότι πραγματικά είναι ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση σε ότι αφορά τις built-in ads .. Όμως όπως περίμενα, δεν υπάρχει υποστήριξη για εμας με το iPhone 2G, και έτσι πλέον η αναμονή για το νέο iPhone γίνεται ακόμα μεγαλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 η ντουλαπα του steve!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Σε iPhone 3G μπορείτε να αλλάξετε το SpringBoard Wallpaper? Εμένα αλλάζει μόνο το LockSreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Είναι bug, μόνο μέσα από τα settings αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Είναι bug, μόνο μέσα από τα settings αλλάζει. Ούτε από εκεί μπορώ Δεν βγάζει καμιά επιλογή για Home Screen, παρά απευθείας το παλιό μενού των προηγούμενων firmware για resize και ορισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Πας στo wallpaper απο τις ρυθμίσεις και διαλέγεις την εικόνα την οποία θες και πατάς set και σου βγάζει τρείς επιλογές Set Home Screen Set Lock Screen Set Both. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Πας στo wallpaper απο τις ρυθμίσεις και διαλέγεις την εικόνα την οποία θες και πατάς set και σου βγάζει τρείς επιλογές Set Home Screen Set Lock Screen Set Both. Δυστυχώς δεν γίνεται όπως λες αλλά δείχνει κάτι τέτοιο: Επίσης δεν γίνεται καλό Render στις εικόνες (πρέπει να την ανοίξεις πολλές φορές, ή να περιμένεις πολύ) Επίσης δεν μπορείς τις εικόνες που θα βγάλεις με την Beta ούτε να τις δεις μέσω του Image Capture / Aperture / iPhoto ... ούτε να τις στείλεις μέσω e-mail απευθείας από την εικόνα παρά στην προβολή Thumbnails να την επιλέξεις και να την στείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τότε κάτι παίζει με τα 3G γιατί στο 3Gs βγάζει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.