Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 [...] Μου θύμισε έντονα αυτή τη σκηνή πάντως (βρείτε την ταινία, κουιζάκι): [...] Γμτ, με πρόλαβε ο Snollyς. [...]Επίσης σας εμφανίζεται ο μετρητής χαρακτήρων στα sms? Σε μένα αν και το ενεργοποίησα από τα settings δεν το εμφανίζει παρά μόνο αν πάω να στείλω mms και προσθέσω κάποια φωτό! Στα SMS για να μου εμφανιστεί ο μετρητής χαρακτήρων πρέπει να υπερβώ τις 3 γραμμές - αλλιώς δεν έχει χώρο δεξιά (πάνω από το SEND) για να εμφανίσει τον μετρητή. Τέσπα, δεν με απασχολεί γιατί ο μετρητής δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Στα SMS για να μου εμφανιστεί ο μετρητής χαρακτήρων πρέπει να υπερβώ τις 3 γραμμές - αλλιώς δεν έχει χώρο δεξιά (πάνω από το SEND) για να εμφανίσει τον μετρητή. Τέσπα, δεν με απασχολεί γιατί ο μετρητής δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα. Καλά εννοείται πως δεν έκατσα ποτέ να μετρήσω sms αλλά κουβέντα να γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δε μου λέτε, η υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων συνεπάγεται και γενικό ξεκλείδωμα του bluetooth ή λειτουργούν όπως τα handsfree, οπότε άδικα πήγα να χαρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δε μου λέτε, η υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων συνεπάγεται και γενικό ξεκλείδωμα του bluetooth ή λειτουργούν όπως τα handsfree, οπότε άδικα πήγα να χαρώ; Είχα την εντύπωση ότι το bluetooth πληκτρολόγιο υποστηρίζεται στο iPad - δεν θυμάμαι κάτι για το iPhone/iPod Touch. Κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Είχα την εντύπωση ότι το bluetooth πληκτρολόγιο υποστηρίζεται στο iPad - δεν θυμάμαι κάτι για το iPhone/iPod Touch. Κάνω λάθος; Με το OS 4 υπάρχει υποστήριξη και για iPhone Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δε μου λέτε, η υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων συνεπάγεται και γενικό ξεκλείδωμα του bluetooth ή λειτουργούν όπως τα handsfree, οπότε άδικα πήγα να χαρώ; λειτουργούν όπως τα handsfree. αν περιμένεις ποτέ τη στιγμή που θα μπορείς να στέλνεις στους φίλους σου ringtones, videάκια κλπ με το bluetooth απλά διάλεξες λάθος τηλέφωνο γιατί δε θα γίνει ΠΟΤΕ. Υπάρχει το e-mail για αυτή τη δουλειά και το iPhone απευθύνεται σε κόσμο που έχει DATA plan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Με το OS 4 υπάρχει υποστήριξη και για iPhone Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app OK, δεν το γνώριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κατηγοριματικότατο το οχι λοιπόν! Ευτυχώς που έχουμε καλό data plan οπως είπε σωστά ο αποπάνω φίλος! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 και ναι λοιπον το iPhone OS 4.0 ειναι ηδη jailbroken...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 και ναι λοιπον το iPhone OS 4.0 ειναι ηδη jailbroken...!! άντε... επιτέλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 άντε... επιτέλους... ΧΑΧΑΧΑ! Πότε πρόλαβες να βαρεθείς ρε Άλεξ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ΧΑΧΑΧΑ!Πότε πρόλαβες να βαρεθείς ρε Άλεξ?? ε, μα... 20 ώρες μετά την παρουσίαση... είναι να μην βαριέσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ε, μα... 20 ώρες μετά την παρουσίαση... είναι να μην βαριέσαι; Αλήτες παιδί μου! Παίζουν με τα νεύρα μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κάποιος που την έχει βάλει. Μπορείς να κάνει invite στο calendar άτομα? π.χ. αν έχεις σετάρει το google calendar με exchange. Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα explicitly σε ένα calendar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κάποιος που την έχει βάλει. Μπορείς να κάνει invite στο calendar άτομα? π.χ. αν έχεις σετάρει το google calendar με exchange. Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα explicitly σε ένα calendar? Έχεις φαγωθει πόσο καιρό τώρα με τα χρωματάκια στα calendars. Δλδ θα σου παρω ενα σετ ανεξιτιλους σε διαφορα χρωματα να κανεις τη δουλειά σου. Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν 10 διαφορετικά χρώματα post it? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.