Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
[...] Μου θύμισε έντονα αυτή τη σκηνή πάντως (βρείτε την ταινία, κουιζάκι): [...]

Γμτ, με πρόλαβε ο Snollyς.

[...]

Επίσης σας εμφανίζεται ο μετρητής χαρακτήρων στα sms? Σε μένα αν και το ενεργοποίησα από τα settings δεν το εμφανίζει παρά μόνο αν πάω να στείλω mms και προσθέσω κάποια φωτό!

B)

Στα SMS για να μου εμφανιστεί ο μετρητής χαρακτήρων πρέπει να υπερβώ τις 3 γραμμές - αλλιώς δεν έχει χώρο δεξιά (πάνω από το SEND) για να εμφανίσει τον μετρητή.

Τέσπα, δεν με απασχολεί γιατί ο μετρητής δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Στα SMS για να μου εμφανιστεί ο μετρητής χαρακτήρων πρέπει να υπερβώ τις 3 γραμμές - αλλιώς δεν έχει χώρο δεξιά (πάνω από το SEND) για να εμφανίσει τον μετρητή.

Τέσπα, δεν με απασχολεί γιατί ο μετρητής δεν μου χρησιμεύει σε τίποτα. :-)

Καλά εννοείται πως δεν έκατσα ποτέ να μετρήσω sms αλλά κουβέντα να γίνεται!

B)

Δε μου λέτε, η υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων συνεπάγεται και γενικό ξεκλείδωμα του bluetooth ή λειτουργούν όπως τα handsfree, οπότε άδικα πήγα να χαρώ;

• Super Moderators
Δε μου λέτε, η υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων συνεπάγεται και γενικό ξεκλείδωμα του bluetooth ή λειτουργούν όπως τα handsfree, οπότε άδικα πήγα να χαρώ;

Είχα την εντύπωση ότι το bluetooth πληκτρολόγιο υποστηρίζεται στο iPad - δεν θυμάμαι κάτι για το iPhone/iPod Touch.

Κάνω λάθος;

Είχα την εντύπωση ότι το bluetooth πληκτρολόγιο υποστηρίζεται στο iPad - δεν θυμάμαι κάτι για το iPhone/iPod Touch.

Κάνω λάθος;

Με το OS 4 υπάρχει υποστήριξη και για iPhone

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

λειτουργούν όπως τα handsfree. αν περιμένεις ποτέ τη στιγμή που θα μπορείς να στέλνεις στους φίλους σου ringtones, videάκια κλπ με το bluetooth απλά διάλεξες λάθος τηλέφωνο γιατί δε θα γίνει ΠΟΤΕ.

Υπάρχει το e-mail για αυτή τη δουλειά και το iPhone απευθύνεται σε κόσμο που έχει DATA plan.

Κατηγοριματικότατο το οχι λοιπόν!

Ευτυχώς που έχουμε καλό data plan οπως είπε σωστά ο αποπάνω φίλος!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Κάποιος που την έχει βάλει.

Μπορείς να κάνει invite στο calendar άτομα? π.χ. αν έχεις σετάρει το google calendar με exchange.

Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα explicitly σε ένα calendar?

Κάποιος που την έχει βάλει.

Μπορείς να κάνει invite στο calendar άτομα? π.χ. αν έχεις σετάρει το google calendar με exchange.

Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα explicitly σε ένα calendar?

Έχεις φαγωθει πόσο καιρό τώρα με τα χρωματάκια στα calendars. Δλδ θα σου παρω ενα σετ ανεξιτιλους σε διαφορα χρωματα να κανεις τη δουλειά σου.

Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν 10 διαφορετικά χρώματα post it?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...