Προς το περιεχόμενο

Apple iOS 4

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 776
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθούν και ανανεωμένα MacBook Pro; Από άποψη επιδόσεων φυσικά, όχι σχεδιασμού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετσι μπραβο ! οχι ανακοινωσεις γεναρη και παραδοση μαιο....:mad:

Καλά, μην περιμένεις να κυκλοφορήσει την Πέμπτη το 4.0.

Αν η Apple ακολουθήσει τη "συνταγή" των περασμένων χρόνων, την Πέμπτη θα ανακοινώσουν τα νέα του χαρακτηριστικά, και θα βγάλουν και το SDK έτσι ώστε να αρχίσουν να φτιάχνονται εφαρμογές γι' αυτό. Προβλέπω ν' ανακοινώσουν πως η τελική έκδοση του 4.0 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, μαζί με το νέο iPhone. Το ίδιο έκαναν και με την 2.0 και με την 3.0. Τότε το έκαναν νωρίτερα (το Μάρτιο κάθε χρονιάς) και για την φετινή καθυστέρηση σίγουρα φταίει η κυκλοφορία του iPad καθώς δεν ήθελαν να τα "μπερδέψουν".

Και μιας και κάνουμε προβλέψεις: Έχω παρατηρήσει πως όταν βγαίνει κάποια σημαντική αναβάθμιση στο iPhone OS, κάποια χαρακτηριστικά της δεν παίζουν (ηθελημένα ή μη) στα iPhone προηγούμενης γενειάς.

Για παράδειγμα, όταν βγήκε το 3.0, μπορούσες να το βάλεις σε iPhone, iPhone 3G και iPhone 3GS. Όμως, στο iPhone δεν υποστήριζε MMS & Bluetooth A2DP ενώ στο iPhone 3G και το iPhone 3GS μπορούσες να εκμεταλευτείς όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Προβλέπω λοιπόν αντίστοιχα, αν είναι αληθινές οι φήμες πως το 4.0 θα υποστηρίζει multitasking, πως το multitasking θα υποστηρίζεται μόνο από το iPad, το iPhone 3GS και το νέο iPhone (iPhone HD ίσως; ), με τη δικαιολογία πως το iPhone και το iPhone 3G δεν έχουν αρκετή μνήμη.

Προβλέπω λοιπόν αντίστοιχα, αν είναι αληθινές οι φήμες πως το 4.0 θα υποστηρίζει multitasking, πως το multitasking θα υποστηρίζεται μόνο από το iPad, το iPhone 3GS και το νέο iPhone (iPhone HD ίσως; ), με τη δικαιολογία πως το iPhone και το iPhone 3G δεν έχουν αρκετή μνήμη.

Δυστυχώς αυτό φοβάμαι και εγώ... (Κάτοχος 3G).

Εγώ με το 3GS ελπίζω να ζήσω μια δεύτερη χρονιά με τα... latest που υπάρχουν!

Αναρωτιέμαι, πάντως τι καινούριο θα μπορούσε να έχει το νέο iphone... Μεγαλύτερη ανάλυση ίσως;

• Super Moderators
Εγώ με το 3GS ελπίζω να ζήσω μια δεύτερη χρονιά με τα... latest που υπάρχουν!

[...]

Παρομοίως. :-)

Αν η σημαντικότερη "καινοτομία" είναι η μπροστινή κάμερα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν θέλω video conference έχω το MacBook μου.

Το multi-tasking είναι όντως έλλειψη, μακάρι να έρθει με το OS 4.0. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα το δούμε την Πέμπτη (και μερικοί τυχεροί που είναι εγγεγραμμένοι στο developers' program μάλλον θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν κανά 4.0 beta...)

Παρομοίως. :-)

Αν η σημαντικότερη "καινοτομία" είναι η μπροστινή κάμερα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν θέλω video conference έχω το MacBook μου.

Το multi-tasking είναι όντως έλλειψη, μακάρι να έρθει με το OS 4.0. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα το δούμε την Πέμπτη (και μερικοί τυχεροί που είναι εγγεγραμμένοι στο developers' program μάλλον θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν κανά 4.0 beta...)

Απλα για να βαλει καποιος (ποιός άραγε) 4.0 Beta ξεχνάει για την ωρα το JB και πρεπει να σκασει το 70ρι για να παρει το Navigon διοτι το αγορασμένο φθηνό Copilot είναι για ΚΛΩΤΣΕΣ. Ήθελε να με πάει από Πειραιά - Σύνταγμα ανεβαίνοντας τη Συγγρού μέσα από τη Νέα Σμύρνη (δλδ να με βάλει από Συγγρου Ν. Σμύρνη και να με ξαναβγάλει Συγγρού! )

μεγαλύτερη ανάλυση, video conferencing με μπροστινή κάμερα (προβλέπω iChat), multitasking

To video conferencing είναι καλή πιθανότητα διότι...

The SDK (Software Development Kit) which Apple provides to developers like Skype has been upgraded for the iPad. The new version, 3.2, removes the restrictions on calling over 3G, which is great news.

http://share.skype.com/sites/en/2010/02/an_update_on_skype_for_iphone.html

Το πιο πιθανό είναι ότι το άνοιξε διότι σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει και η ίδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...