Προς το περιεχόμενο

Ninja pwned.

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά τα πήγε ο Πανούλης.

(δε χτύπησε).

:-)

le686b7bb29454b32a74370.jpg

(περίμενα να ανοίξει αυτός thread αλλά δε φιλοτιμήθηκε, και επειδή με τσαντίζει με τις μαλακίες που λέει, ΝΑ).

\m/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτρεχε σαν παλαβός στην Εθνική, χάζευε ένα γιομενάκι που προσπέρασε (της έκανε και χειρονομίες) και δε κοίταγε μπροστά του, ε, και καρφώθηκε πάνω σε έναν παππού!

:P

Έτρεχε σαν παλαβός στην Εθνική, χάζευε ένα γιομενάκι που προσπέρασε (της έκανε και χειρονομίες) και δε κοίταγε μπροστά του, ε, και καρφώθηκε πάνω σε έναν παππού!

:lol:

φτού σου ρε

for the record τώρα

δεν έτρεχα πολύ

μεσαία λωρίδα εγώ πρωί είχα αργήσει και στην δουλειά πετάγεται από δεξιά ένας παππούς 70 μόλις χρονών παλικάρι χωρίς φλας χωρίς τίποτα ούτε καν με είδε και τον χτύπησα πίσω αριστερά του, ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε μια κυρία ( το γιομενακι lol ) από πίσω μου πάτησε την ακρίδα μου

με τα πολλά το παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά το νέο το νρήκαν οι μπάτσοι είχε αράξει αρκετά πιο κάτω και κοίταγε το αμάξι που του το γάμησα καλά να πάθει και δεν ήταν και δικό του

έκανε αρνητική δήλωση οτι δεν φταίει και οτι εγώ έτρεχα σαν τρελός και έσκασα πάνω του ( μην τρακάρει κανένας τον liopyr.... ) και τώρα το πάμε δικαστικά

η τύπισα που ήταν πίσω μου κατέθεσε οτι δεν φταίω κλπ κλπ εμένα με μάζεψε ένα ασθενοφόρο και με πήγε στο κατ ( μην πάτε ποτέ... κουβάλαγα μόνος μου το φορείο κυριολεκτικά )

εγώ δεν έπαθα τίποτα μόνο κάτι εκδορές στους καρπού και στα κουτουπιέ

φόραγα κράνος ( το κράνος σώζει ζωές που λένε ) και μπουφάν μηχανής.

φιλική συμβουλή να έχετε δεμένα τα παπούτσια σας γιατί τα δικά μου έφυγαν στην τούμπα και έτσι χτύπησα και τα πόδια μου

δυστυχώς για όλους θα ζήσω ακόμα

τώρα βέβαια είμαι σε άλλο δίλημμα....

zx636 ή er6n ?

Σκηνή ανεκτίμητης αξίας :lol:

Περαστικά ρε

που να έβλεπες τον mr.αστυνόμο που σταμάτησε όλη την κίνηση για να βρει τα παπούτσια μου...

Περαστικά Πάνο, και μακριά από μηχανές παιδάκι μου, είναι του διαβόλου! :-D

ναι μαμά :P

Εν τω μεταξύ και ένα +1 στον liopyr που είναι τόσο χαιρέκακος που άνοιξε θέμα να διασκεδάσουμε όλοι εμείς με το πάθημα του άλλου. Τρέφεται απο την μιζέρια.

που να έβλεπες τον mr.αστυνόμο που σταμάτησε όλη την κίνηση για να βρει τα παπούτσια μου...

Η κίνηση δεν σταματιέται, είναι ήδη σταματημένη. Πες τους να ψάξουν και για καμία κάκωση.

Εν τω μεταξύ και ένα +1 στον liopyr που είναι τόσο χαιρέκακος που άνοιξε θέμα να διασκεδάσουμε όλοι εμείς με το πάθημα του άλλου. Τρέφεται απο την μιζέρια.

Η κίνηση δεν σταματιέται, είναι ήδη σταματημένη. Πες τους να ψάξουν και για καμία κάκωση.

σε χάνω τι εννωάς ;

91168362.jpg

Μετά τις παραπάνω μαλακίτσες που με βομβάρδισε, κάπως έπρεπε να αντιδράσω ο έρμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...