Προς το περιεχόμενο

ενισχιτης και ηχεια

grandbell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το σημα που θα εχεις θα ειναι 5.1 φυσικα και θα ακουγονται ολα.

Αν οχι θα πρεπει να ρυθμισεις το αντιστοιχο mode απο το χειριστηριο ωστε να ακουγεται ο stereo ηχος απο τα μπρος και τα πισω ηχεια.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ φιλε συγουρα παντος οταν ακουω μουσικη θα ακουγοντε ολα τα ηχεια...δεν εχει σχεση ο ηχος η το προγραμα που τα παιζει??κατι αλλο τι coaxial καλοδιο πρεπει να παρω???βαλε ενα λινκ και thnks για ολα.

Δημοσ.

Οτι Coax και αν παρεις μια χαρα θα ειναι, μπορεις να κοιταξεις για κατι απλο η αν θελεις κατι καλυτερο σε Hama η Monster Audio.

Δημοσ.

κανενα λινκ βαλε...http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Belkin-Dig-Coaxial-1-8M-Blueseries-AV20100QP06.htm τετιο?

---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:29 ----------

ενα καλο coax να μην εχει απωλειες δηλ δεν με νοιαζει αν το ενα εχει 10 και το αλλο εχει 20 ευρω

Δημοσ.

Ναι και αυτο καλο ειναι.

Αληθεια η καρτα ηχου σου εχει Coax η θα το κανεις με ανταπτορακι απο Mini Jack σε Coax ?

Δημοσ.

ναι εχει 2 θυρες μια μαυρη και μια κοκκινη στην μαυρη δεν θα το συνδεσω???στο κοντρολ θα συνδεσω μονο το coax η και τα καλωδια τα 3??

Δημοσ.

κοίτα λίγο αυτό.Και εγω τώρα πρόσφατα το ανακάλυψα;)Επιπλέον, ένας φίλος που είχε πάρει 5.1 ηχεία (Logigtech) και δεν του έπαιζαν όλα σε οτι και αν έκανε...

Δημοσ.

δεν ξερω φιλαρακι πια καρτα εχω..παντος εχει 6 θυρες μια πορτοκαλη μια μαυρη γρι γαλαζια πρασινη και μια ροζ..δεν εχει οπτικη ινα αλλα τερμα κατω στο πσ εχει ακομα 2 θυρες μαλον coaxial

Δημοσ.

είναι ενσωματωμένη στην μιτρηκή για έχεις βάλει εχτρα κάρτα εμένα το coaxial το έχει σε RCA πορτοκαλί χρώματος. gigabyte motherboard

Δημοσ.

μαλον Digital εχει....ποοο κριμα και ηταν ωραια ηχεια γιατι δεν δινω 150 ευρω για καρτα...τοτε παω σε ξεχωριστα ηχεια...τι προτείνεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...