Nik.K Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αν το σημα που θα εχεις θα ειναι 5.1 φυσικα και θα ακουγονται ολα. Αν οχι θα πρεπει να ρυθμισεις το αντιστοιχο mode απο το χειριστηριο ωστε να ακουγεται ο stereo ηχος απο τα μπρος και τα πισω ηχεια.
Nik.K Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τπτ, ειμαι σιγουρος πως θα τα πας μια χαρα χωρις την βοηθεια κανενος.
grandbell Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 οκ φιλε συγουρα παντος οταν ακουω μουσικη θα ακουγοντε ολα τα ηχεια...δεν εχει σχεση ο ηχος η το προγραμα που τα παιζει??κατι αλλο τι coaxial καλοδιο πρεπει να παρω???βαλε ενα λινκ και thnks για ολα.
Nik.K Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Οτι Coax και αν παρεις μια χαρα θα ειναι, μπορεις να κοιταξεις για κατι απλο η αν θελεις κατι καλυτερο σε Hama η Monster Audio.
grandbell Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 κανενα λινκ βαλε...http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Belkin-Dig-Coaxial-1-8M-Blueseries-AV20100QP06.htm τετιο? ---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:29 ---------- ενα καλο coax να μην εχει απωλειες δηλ δεν με νοιαζει αν το ενα εχει 10 και το αλλο εχει 20 ευρω
Nik.K Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ναι και αυτο καλο ειναι. Αληθεια η καρτα ηχου σου εχει Coax η θα το κανεις με ανταπτορακι απο Mini Jack σε Coax ?
grandbell Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ναι εχει 2 θυρες μια μαυρη και μια κοκκινη στην μαυρη δεν θα το συνδεσω???στο κοντρολ θα συνδεσω μονο το coax η και τα καλωδια τα 3??
pavlos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 κοίτα λίγο αυτό.Και εγω τώρα πρόσφατα το ανακάλυψαΕπιπλέον, ένας φίλος που είχε πάρει 5.1 ηχεία (Logigtech) και δεν του έπαιζαν όλα σε οτι και αν έκανε...
grandbell Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ναι το coax που θα μπει στην δικια μου καρτα..στην μαυρη η στην κοκινη θυρα??
grandbell Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 δεν ξερω φιλαρακι πια καρτα εχω..παντος εχει 6 θυρες μια πορτοκαλη μια μαυρη γρι γαλαζια πρασινη και μια ροζ..δεν εχει οπτικη ινα αλλα τερμα κατω στο πσ εχει ακομα 2 θυρες μαλον coaxial
chios Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 είναι ενσωματωμένη στην μιτρηκή για έχεις βάλει εχτρα κάρτα εμένα το coaxial το έχει σε RCA πορτοκαλί χρώματος. gigabyte motherboard
Nik.K Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Πρεπει η να εχεις Coax η Digital Out στην καρτα σου, αυτο ομως δεν μπορουμε να το ξερουμε εμεις.
grandbell Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 μαλον Digital εχει....ποοο κριμα και ηταν ωραια ηχεια γιατι δεν δινω 150 ευρω για καρτα...τοτε παω σε ξεχωριστα ηχεια...τι προτείνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.