Προς το περιεχόμενο

ενισχιτης και ηχεια

grandbell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να μου πειτε τι ενισχιτη χριαζομαι για να εχω καλο ηχο....λιπον εχω 2 καλα ηχεια 100w μεγαλουτσικα και θελω εναν καλο ενισχιτη για να τα συνδεσω με πσ :mrgreen: οχι μονο αυτα τα 2 αλλα και κατι αλλα μικροτερα..δωστε μου κανενα λινκ παρακαλω

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και για τι ηχειακια μιλαμε? Γιατι παιζουν και αυτα μεγαλο ρολο στην ποιοτητα... βγαλε μια φωτο και κατα προτημηση να φαινονται και τα μεγαφωνα γιατι αμα ειναι κατι αρχαια του παππου ξερω 'γω με το "λαστιχο" του "woofer" γυρισμενο απο μεσα ή κατι αλλα με κατι 5" woofer που το μονο που ακους ειναι να παραμορφονουν δεν κανεις τιποτα :P

Δημοσ.

άμα είναι τέτοια μάπα το καρπούζι αυτό που σου προτείνω θα παίζει καλύτερα.

τώρα θες κάτί δυνατό και ποιοτικό πρέπει να τα σκάσεις.

εγώ για να καταλάβεις έχω αγοράσει μόνο τα 5,1 ηχεία 800€ + ενισχυτές κτλ.

Δημοσ.
πάρε ένα τέτοιο σετάκι και εισαι αρχηγός

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608&u=LOGITECH-X-530

ναι ναι αυτά πάρε

τα είχα πάρει από το media markt

είναι πολύ καλά , και έχουν και δυνατό ήχο!:-)

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ----------

εμένα τρίζει όλο το σπίτι!(βασικά μόνο το δωμάτιο μου,το μπάνιο και η κουζίνα)

τα έχω 3 χρόνια + και δεν έχουν καταλάβει Χριστό!

το sub-woofer από πίσω έχει και ένα διακόπτη που το γυρνάς και χαμηλώνει μόνο ο ήχος του woofer

Δημοσ.

οχι φιλε θελω κατι σε μεγαλιτερα watt κακ καλη ποιοτιτα

---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

φιλαρακι μιλας για ζ5500??? η για χ530??

Δημοσ.
ναι ναι αυτα παρε

τα ειχα παρει απο το media markt

ειναι πολυ καλα , και εχουν και δυνατο ηχο!:-)

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ----------

εμενα τριζει ολο το σπιτι!(βασικα μονο το δωμάτιο μου)

όπως λέει και ο φίλος για πσ είναι καλή επιλογή αν μπορείς πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και άκουσε τα

Δημοσ.
οχι φιλε θελω κατι σε μεγαλιτερα watt κακ καλη ποιοτιτα

---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

φιλαρακι μιλας για ζ5500??? η για χ530??

οκ τοτε...

Δημοσ.

http://www.djstore.gr

Διάλεξε τα πιο basic-φθηνότερα απο κάθε κατηγορία (ηχεία & ενισχυτή) και για το σπίτι θα είσαι υπερκαλυμμένος.Να ξέρεις όμως ότι ΞΕΚΙΝΑΣ απο τα 300ευρώ για τέτοιον εξοπλισμό.

Όσο για τα Ζ-5500 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..Με ξεχωριστά ενισχυτή και ηχεία είναι άλλη φάση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...