freedubus Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τώρα τι να σου πώ; Το οτι σταμάτησε η αιμορραγία είναι καλό σημάδι. Αλλά: 1. Μπορεί το ξεραμένο αίμα να του φράξει τη μύτη και να πάθει ασφυξία 2. Αν έχει χάσει πολύ αίμα όπως λές μπορεί να πάθει σόκ ανά πάσα στιγμή και να πεθάνει
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το ξέρω ρε, θα τον πάω το πρωί στο γιατρό να τον δεί + τα εμβόλια του και ότι άλλο χρειαστεί. Όχι η μύτη του εσωτερικά είναι καθαρή γιατί όποτε με βλέπει ξεφυσάει (μιμείται εμένα που ξεφυσάω όταν νευριάζω). Σηκώθηκε πρίν κάμια ώρα και πλακώθηκε στα σποράκια.
aris1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Την γρουσουζομεγαλη βδομαδα μου χουν πεθάνει συνολικά ολα αυτα τα χρονια. Μια γάτα σιάμ,ενα σκυλι ημίαιμο μια καρδερίνα και ενα hamster roborovski. Eχω τετοια γκαντεμια εκεινες τις μέρες που κανω τον σταυρο μου μην παθει τπτ το σκυλακι μου(west terrie) και γινει τπτ τετοιο.
Spyrot Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 . Όχι η μύτη του εσωτερικά είναι καθαρή γιατί όποτε με βλέπει ξεφυσάει (μιμείται εμένα που ξεφυσάω όταν νευριάζω). κορυφή!!!!
Galio Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εχουμε κανα νεο με τον παπαγαλο ??? τον πηγες στον ιατρο ?? για πες μας ολα οκ ?
Adon1s Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εετσι εχω γινει τοσες ωρες.εετσι!!!! αντε πια...τοση αναμονη...αντε να μαθουμε τι εγινε με το πτηνο :P
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εντάξει φαίνεται, πιθανός να οφείλετε σε κάποιο μικρόβιο που μεταδώθηκε με τον αέρα. Μου έδωσε 3 σκονάκια, για θεραπεία αβιταμίνωσης, αντικοκκικό και αντιβιωτικό να του τα βάζω στο νερό για 10 μέρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 κοκάκιας ο παπαγάλος; Μου έδωσε 3 σκονάκια σιγά σιγά... :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.