sdim Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δεν επιτρεπόταν να βάλω τη λέξη βοήθεια/help στον τίτλο,γι αυτό και είπα "υποστήριξη". Έχω KDE 4.3.5 σε Mint 8 και προσπαθώντας να βρω βοήθεια στην καρτέλα Help πολλών εφαρμογών (k3b,digikam,κλπ.),βγαίνει μήνυμα πως δεν υπάρχει ένας φάκελος index.html. Πώς μπορώ να προσθέσω τη βοήθεια για κάποιες ή όλες τις εφαρμογές στο KDE ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ίσως να ψάξεις για πακέτα documentation ή help. Δεν έχω ούτε KDE ούτε Mint, αλλά στον package manager μου βλέπω *-help, *-doc, *-docs για τα πλείστα πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ,Αδμιν. Ήδη έχω βρει μερικά,αλλά έλεγα μήπως υπάρχει ένας συνολικός τρόπος για να κατεβεί όλη η βοήθεια για τα applications του KDE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το khelpcenter, αυτό ουσιαστικά είναι που έχει τα πάντα μέσα. ---------- Προσθήκη στις 18:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- Άκυρο, ούτε εμένα τα έχει μέσα σε 4.4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 k3b/index.html δεν υπάρχει το λέει απλά ότι το αρχείο αυτό δεν υπάρχει γιατί κάποιος δεν το έφτιαξε το k3b 2(1.70) είναι σε φάση εξέλιξης και προφανώς δεν έχει νόημα ακόμα κάποιος να φτιάξει το αρχείο βοήθειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ,παιδιά,για τη βοήθεια. Το khelpcenter είναι εγκατεστημένο,απλώς δεν έχει όλη τη βοήθεια για όλες τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.