Crizzt Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μη βαλεις παραπανω γιατι θα ειναι χειροτερα απο το να μην εχει. Απο τη περιγραφη σου φαινεται πιθανη υπερθερμανση της CPU λογω μερικης ψυξης. Αφου σιγουρευτεις οτι εχεις τοποθετησει σωστα τη ψυκτρα, εγκατεστισε καποιο προγραμμα που θα καταγραφει τη θερμοκρασια και το κοιτας αν ξανακρασαρει. Αν δεις κατι 100αρια εκει, τοτε ξερεις πλεον οτι δεν ψυχεται καλα. Δοκιμασε και εδω ειμαστε για τα παρακατω. Δες πχ εδω για διαφορα προγραμματα.
grimpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 http://www.ubuntu.com/getubuntu/download Δοκίμασε να τρέξεις ένα Live Linux για μια μέρα, μπορεί όλα τα προβλήματα να λυθούν ως δια μαγείας. Και μια συμβουλή, μην ξαναασχοληθείς με το σπασμένο OS* σε παλιά αλλά και νέα μηχανήματα για light χρήση και όχι μόνο, δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε τον χρόνο. * Windows XP
stm00192 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Θερμοαγωγίμη πάστα είχα βάλει σε άλλη φάση πριν λίγο καιρό. Τροφοδοτικό καινούργιο δοκίμασα. Η ψύκτρα που αγόρασα τώρα για να δοκιμάσω έχει εργοστασιακά ένα λεπτό στρώμα θερμοαγώγιμης πάστας. Φτάνει ή να βάλω κι λίγο ακόμη? Δεν έχει σημασεία αν έβαλες αλλη παλιότερα από την στιγμή που βγήκε η ψύκτρα έπρπε να καθαριστεί η παλια πάστα και να μπεί καινουργια... αυτο ειναι κανονας να το ξέρεις!!
horse1980 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι ότι πλέον δεν τον έχω μπροστά μου τον υπολογιστή, γιατί η κουνιάδα μου μένει σε άλλη πόλη και όταν άνοιξα το post είχαμε βρεθεί για αρκετές μέρες λόγω διακοπών. Πάντως θυμάμαι ότι εγκατέστησα το SensorsView Pro 3.2 και η τιμή που μου έδινε για τον επεξεργαστή ήταν 55 Κελσίου με ανοιχτά μόνο τον Mozilla και το Media Player. Ίδια ένδειξη μου έδινε και το Everest. Όταν άνοιγα πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως Photoshop ή AviReComp ανέβαινε σταδιακά μέχρι και στους 67 βαθμούς, αλλά μόλις έκλεινα τις εφαρμογές γρήγορα ξανακατέβαινε στα προηγούμενα επίπεδα. Μάλιστα μετά το καθάρισμα της ψύκτρας και την επανατοποθέτηση στην κατάσταση idle ήμουν περίπου στους 47 βαθμούς. Γι' αυτό και πήρα την καινούργια ψύκτρα, ώστε, μόλις μπορέσει και μου τον φέρει, να την δοκιμάζω.
nikolakisgk Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Για να κάνεις bios update πάρε το bios file βάλτο σε ένα φλασάκι κάνε restart πριν εκκινήση πατα F6 με το flashaki πάνω επέλεξετω στο asrock flash update program που σε έχει βάλει και αυτό θα το δει και θα το κάνει εγκατάσταση
horse1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ΟΚ. Thanks. Αν δεν πετύχουν τα υπόλοιπα θα το δοκιμάσω έτσι. Δηλ. το έχεις κάνει και δεν είχες πρόβλημα να φανταστώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.