Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ασυμβατοτητα μαλλον μεταξυ τους εννοουσαν και οχι με μητρικη ( Αν προσεξες οι πρωτες μνημες με τις τριτες ειναι ιδιες, απλα στο ενα ηταν 2χ2GB σε 2 διαφορετικες συσκευασιες ενω στο δευτερο ηταν 2χ2GB στην ιδια ). Οι ασυμβατοτητες με μητρικη σε 2 απο 3 ζευγαρια μοντελων ειναι απιθανη ειδικα σε DDR3. Εκει το μονο που παιζει ειναι ασυμβατοτητα σε σημειο που αντι για 2GHz να πιανει το σετ 1900MHz αλλα οχι να μην δουλευει καθολου.
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Καλα οτι να 'ναι.Δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη.Λεει οτι τους ειπε να βαλουν ενα κομματι ocz και μετα λεει οτι τον πηραν τηλ και του ειπαν οτι οι μνημες δεν δουλευουν.Και οσο για αυτο που λες αν προσεξεις(αν γραφει ακριβως) οι πρωτες ειναι CORSAIR VS2GB1333D3 ενω οι δευτερες CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9.
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οντως δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας πιστευει οτι θελει. Τουλαχιστον οσοι με ξερουν μπορουν να βγαλουν πορισμα για το αν εχω δικιο η αδικο.
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οντως δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας πιστευει οτι θελει. Τουλαχιστον οσοι με ξερουν μπορουν να βγαλουν πορισμα για το αν εχω δικιο η αδικο. Ρε συ,δεν το ειπα για 'σενα.Ειπα οτι το παλικαρι γραφει οτι να 'ναι και δεν πολυκαταλαβαινω.
Nik.K Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τοσο μπερδεμενα οσα λεει. Ειπε πως δοκιμασε 2 μοντελα μνημων απο 2 ξεχωριστα σετ το καθενα και δεν δουλεψαν ενω το ενα μοντελο που δοκιμασε με 4GB στο ιδιο σετ δουλεψε μια χαρα. Ειναι καπως δυσκολο λοιπον να φταιει η μητρικη και στα 2 πρωτα.
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τοσο μπερδεμενα οσα λεει.Ειπε πως δοκιμασε 2 μοντελα μνημων απο 2 ξεχωριστα σετ το καθενα και δεν δουλεψαν ενω το ενα μοντελο που δοκιμασε με 4GB στο ιδιο σετ δουλεψε μια χαρα. Ειναι καπως δυσκολο λοιπον να φταιει η μητρικη και στα 2 πρωτα. Οκ παω πασο.
nikraven Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Φιλε καλοριζικο το Pc σου.Αν καταλαβα καλα ειχαν ασυμβατοτητα με τη μητρικη οι μνημες.Εγω σου ειπα για ασυμβατοτητα μεταξυ τους.Οποτε αλλο το ενα αλλο το αλλο.Ασυμβατοτητα μνημων με μητρικες ειναι πολυ συνηθες φαινομενο. φιλε μου LouCi4er σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή. Επειδή βλέπω στα πιο πάνω post ότι ΄΄ανάψανε΄΄ τα αίματα και δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε πίεση να διευκρινήσω oτι όταν με πήρανε τηλέφωνο απο το e-shop μου είπανε ότι οι συγκεκριμένες δύο μνήμες CORSAIR VS2GB1333D3 2GB DDR3 VALUE SELECT PC3-10666 (1333MHZ) δεν ΄΄παίζουν΄΄ πάνω στην συγκεκριμένη motherboard που επέλεξα και στο τεστ που κάνουν τους βγάζει σφάλμα και πρέπει να τις αλλάξω με άλλες ram οπότε και αυτό έγινε. ---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:07 ---------- Ασυμβατοτητα μαλλον μεταξυ τους εννοουσαν και οχι με μητρικη ( Αν προσεξες οι πρωτες μνημες με τις τριτες ειναι ιδιες, απλα στο ενα ηταν 2χ2GB σε 2 διαφορετικες συσκευασιες ενω στο δευτερο ηταν 2χ2GB στην ιδια ). Οι ασυμβατοτητες με μητρικη σε 2 απο 3 ζευγαρια μοντελων ειναι απιθανη ειδικα σε DDR3. Εκει το μονο που παιζει ειναι ασυμβατοτητα σε σημειο που αντι για 2GHz να πιανει το σετ 1900MHz αλλα οχι να μην δουλευει καθολου. φίλε μου Νik.K στην αρχή και εμένα οι μνήμες CORSAIR VS2GB1333D3 2GB DDR3 VALUE SELECT PC3-10666 (1333MHZ) με αυτές τις μνήμες CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9 VALUE SELECT DDR3 4GB (2X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) DUAL CHANNEL KIT μου φάνηκαν ίδιες -(εκτός απο την διαφορά στον κωδικό του εργοστασίου και ότι οι δεύτερες είναι σε ένα πάκετο μαζί)- αλλά χωρίς να ξέρω το γιατί οι πρώτες δεν δούλεψαν πάνω στην motherboard ενώ οι δεύτερες δούλεψαν ρολόι. Μόνο κάποιος που ξέρει μπορεί να μας το εξηγήσει. ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ---------- Οντως δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας πιστευει οτι θελει. Τουλαχιστον οσοι με ξερουν μπορουν να βγαλουν πορισμα για το αν εχω δικιο η αδικο. φίλε Νik.k θα βγάλουμε άκρη με λίγη καλή θέληση και λίγες επεξηγήσεις επειδή ο γραπτός λόγος είναι παράξενος και μπορούν εύκολα να γίνουν παρεξηγήσεις. ---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:16 ---------- Ρε συ,δεν το ειπα για 'σενα.Ειπα οτι το παλικαρι γραφει οτι να 'ναι και δεν πολυκαταλαβαινω. φίλε μου μπορεί να έχεις δίκιο και πάνω στην βιασύνη μου δεν σας έδωσα σωστά να καταλάβετε περι τινος πρόκειται. ---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ---------- Δεν ειναι τοσο μπερδεμενα οσα λεει.Ειπε πως δοκιμασε 2 μοντελα μνημων απο 2 ξεχωριστα σετ το καθενα και δεν δουλεψαν ενω το ενα μοντελο που δοκιμασε με 4GB στο ιδιο σετ δουλεψε μια χαρα. Ειναι καπως δυσκολο λοιπον να φταιει η μητρικη και στα 2 πρωτα. ακριβώς αυτό έγινε. ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:20 ---------- Προσωπικά ασυμβατότητα σε οποιονδήποτε συνδιασμό ram με οποιαδήποτε μητρική έχω να συναντήσω καμιά ~5ετία. φίλε μου liopyr ήρθε η ώρα να συναντήσεις την δική μου περίπτωση σε ασυμβατότητα ram με motherboard.:-)
LouCi4er Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Λοιπον δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παρεξηγηθει κανενας με κανεναν.Το οτι εγιναν καποια ψιλομπερδεματα σε μερικα ποστ δεν σημαινει τιποτα.Μπορει και εσυ να μην τα εγραψες ακριβως λογω βιασυνης,μπορει και εγω να μην καταλαβα(το πιο πιθανο)τι ακριβως ηθελες να πεις.Anyway το θεμα ειναι οτι το μηχανημα σου δουλευει οκ και μπορεις να το χαρεις. ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ---------- φίλε μου liopyr ήρθε η ώρα να συναντήσεις την δική μου περίπτωση σε ασυμβατότητα ram με motherboard.:-) Λοιπον για να καταλαβω,δεν δουλευε το pc λογω ασυμβατοτητας των μνημων με τη μητρικη η λογω ασυμβατοτητας μεταξυ των modules?
Nik.K Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δυστυχως αυτο δεν το ξερουμε, δεν νομιζω ουτε οι τεχνικοι του μαγαζιου να εκατσαν να το τσεκαρουν. Απλα 2 σετακια απο τα 3 να μην ειναι συμβατα με μητρικη εμενα μου ακουγεται καπως υπερβολικο.
LouCi4er Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δυστυχως αυτο δεν το ξερουμε, δεν νομιζω ουτε οι τεχνικοι του μαγαζιου να εκατσαν να το τσεκαρουν.Απλα 2 σετακια απο τα 3 να μην ειναι συμβατα με μητρικη εμενα μου ακουγεται καπως υπερβολικο. Ναι βρε παιδι μου,Και 'μενα μου ακουγετε περιεργο.Τεσπα αφου τωρα δουλευει οκ.
nikraven Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Λοιπον δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παρεξηγηθει κανενας με κανεναν.Το οτι εγιναν καποια ψιλομπερδεματα σε μερικα ποστ δεν σημαινει τιποτα.Μπορει και εσυ να μην τα εγραψες ακριβως λογω βιασυνης,μπορει και εγω να μην καταλαβα(το πιο πιθανο)τι ακριβως ηθελες να πεις.Anyway το θεμα ειναι οτι το μηχανημα σου δουλευει οκ και μπορεις να το χαρεις. ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ---------- Λοιπον για να καταλαβω,δεν δουλευε το pc λογω ασυμβατοτητας των μνημων με τη μητρικη η λογω ασυμβατοτητας μεταξυ των modules? φιλε μου LouCi4er και εγώ αυτό έγραψα πιο πάνω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρεξηγηθουμε για κάτι ασήμαντο. εξάλλου οι πιο πολλοί-(συμπεριλαμβανομένου και εμένα)-εδώ μέσα μπαίνουμε για να πάρουμε κάποια γνώμη ή βοήθεια-(όπως έκανα και εγώ)- απο κάποια παιδιά-(όπως όλοι εσείς)-που γνωρίζουν κατι παραπάνω απο εμάς. Οπότε για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα ανταγωνισμού ή παρεξήγησης ή οτιδήποτε άλλου. Kαι για να σου πω ακριβώς τι μου είπαν στο τηλέφωνο και τις δύο φορές μου είπαν ότι υπήρχε ασυμβατότητα και των δύο επιλογών μου σε ram σε σχέση με την συγκεκριμένη motherboard και όχι ασυμβατότητα μεταξύ των module. Mε την τρίτη ram που τους είπα να βάλουν-(CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9 VALUE SELECT DDR3 4GB (2X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) DUAL CHANNEL KIT με αυτές δούλεψε το pc μια χαρά. Για αυτό όπως έγραψα και πιο πάνω σε κάποιο post μπορεί να έφταιξα εγώ που απο την βιασύνη μου δεν έγραψα σωστά το πρόβλημα με τις ram. ---------- Προσθήκη στις 12:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:21 ---------- Δυστυχως αυτο δεν το ξερουμε, δεν νομιζω ουτε οι τεχνικοι του μαγαζιου να εκατσαν να το τσεκαρουν.Απλα 2 σετακια απο τα 3 να μην ειναι συμβατα με μητρικη εμενα μου ακουγεται καπως υπερβολικο. Φίλε μου Nik.K όντως ούτε και εγώ θα μάθω ποτέ γιατί έμπλεξα με το τόσα βάλε βγάλε σε ram. Kαι να φανταστείς ότι-(επειδή οι γνώσεις μου στο άθλημα του pc είναι περιορισμένες)-σε αυτές τις ram κατέληξα μετά απο πολλές πολλές ερωτήσεις και σε site και απο γνωστούς που έχω και γνωρίζουν απο pc. Δεν τις επέλεξα απο μόνος μου τυχαία. Και σε άλλους που το είπα το γεγονός αυτό και αυτοί το βρήκαν χαζό και παράξενο να υπάρχει τέτοια ασυμβατότητα. Αρα θα μείνουμε όλοι με αυτήν την απορία.:-)
LouCi4er Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ωραια λοιπον,ειδες που καμια φορα γινονται παρερμηνιες και ανθρωποι διαφωνουν χωρις λογο?Εγω απο την αρχη σου ειχα πει οτι η παρεις το σετ 2χ2 η παρεις 2 μονα modules των 2GB ειναι το ιδιο και οτι δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας μεταξυ των modules(εφοσον ειναι ιδια).Αλλωστε αυτη ηταν και η απορια σου αν δεν κανω λαθος οταν δημιουργησες το τοπικ,σωστα?Ο Nik.K μιλησε για περιπτωση ασυμβατοτητας των μνημων με τη μητρικη,πραγμα εντελως διαφορετικο.Δηλαδη διαφωνουσαμε για δυο διαφορετικα πραγματα νομιζωντας οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα.Τελος παντων,οπως ξαναειπα το θεμα ειναι οτι το προβλημα λυθηκε και ολα οκ.
nikraven Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ωραια λοιπον,ειδες που καμια φορα γινονται παρερμηνιες και ανθρωποι διαφωνουν χωρις λογο?Εγω απο την αρχη σου ειχα πει οτι η παρεις το σετ 2χ2 η παρεις 2 μονα modules των 2GB ειναι το ιδιο και οτι δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας μεταξυ των modules(εφοσον ειναι ιδια).Αλλωστε αυτη ηταν και η απορια σου αν δεν κανω λαθος οταν δημιουργησες το τοπικ,σωστα?Ο Nik.K μιλησε για περιπτωση ασυμβατοτητας των μνημων με τη μητρικη,πραγμα εντελως διαφορετικο.Δηλαδη διαφωνουσαμε για δυο διαφορετικα πραγματα νομιζωντας οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα.Τελος παντων,οπως ξαναειπα το θεμα ειναι οτι το προβλημα λυθηκε και ολα οκ. φιλε μου LouCi4er έχω δεί και πιστευω ότι και εσύ θα το έχεις δει σε διάφορα post να σκοτώνονται στην κυριολεξία μεταξύ τους για το ποιος έχει δίκιο πάνω σε ένα θέμα. Πιστεύω με μια όμορφη εξήγηση και με μια όμορφη συννενόηση όλα λύνονται. Οσον αφορά το ξεκίνημα του post έχεις δίκιο και αυτή ήταν η απορία μου. Και η απορία μου ήταν αυτή γιατί τότε όταν ετοίμασα την σύνθεση του pc δεν υπήρχε το σετάκι των ram που ήθελα στο e-shop-(CORSAIR CMV4GX3M2A1333C9 VALUE SELECT DDR3 4GB (2X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) DUAL CHANNEL KIT)-και αναγκαστικά έπρεπε να πάω σε κάτι άλλο. Oπως έγραψα και πιο πάνω για καλή μου τύχη την τρίτη φορά που έπρεπε να κάνω αλλαγή στις ram έτυχε εκείνη την ημέρα να υπάρχει διαθέσιμες οι ram που ήθελα στο e-shop. αλλιώς ακόμα θα σας ρωτούσα εδω μέσα τι ram να βάλω.:-) οπως είπες και εσύ αυτή τη στιγμή το έργο έλαβε αίσιο τέλος και αυτή τη στιγμή το pc δουλεύει μια χαρα. Σας ευχαριστώ όλους και για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.