Προς το περιεχόμενο

Εχασα την ταυτοτητα στο UK!!!

raklis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Λοιπον εχω χασει την ταυτοτητα μου εδω στην Ουαλια. Δεν εχω διαβατηριο. Μονο ταυτοτητα. Τι κανω τωρα? Αυτην την στιγμη παω στην αστυνομια να κανω δηλωση. Προξενειο? Thanks in advance.

Δημοσ.

Δήλωση στην αστυνομία και πας στο προξενείο για έκδοση 1. χαρτιού για τον επαναπατρισμό σου και 2. έχοντας πρόσφατη τη δήλωση απώλειας της ταυτότητας και αφού έχει παρέλθει το ελάχιστο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος, ζητάς από το προξενείο να το επιβεβαιώσει (εμένα μου είχαν γράψει γράμμα προς την ελληνική αστυνομία) και έχοντας αυτό στην ελλάδα ξαναβγάζεις ταυτότητα.

Πριν πας, πάρε τηλέφωνο.

Δημοσ.

Δηλαδη θα πρεπει οπωσδηποτε να παω πισω στην Ελλαδα? Εαν κανω αιτηση για διαβατηριο στο προξενειο? Λιγο δυσκολο να παω πισω αλλα εαν δεν υπαρχει αλλη λυση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να απαντήσω, νομίζω πως σχετικά πρόσφατα άρχισε η έκδοση των νεων διαβατηρίων από τα προξενεία. Παλιότερα έκανες αίτηση στο προξενείο αλλά επειδή η εκδοση ήταν μόνο μέσω του υπουργείου δημόσιας τάξης χρειάζονταν σχεδόν 2 μήνες.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Θα μπορεσω να κανω αιτηση για διαβατηριο ενω εχω χασει την ταυτοτητα? Ετσι ωστε να μην χρειαστει να γυρισω πισω στην Ελλαδα για νεα ταυτοτητα.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο. Επικοινώνησε μαζί τους για να σου πουν τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Μπορω να κανω τιποτα μεσω Honorary Consulates? Μενω στην Ουαλια και το Λονδινο ειναι 4-5 ωρες δρομο. Εχει Consulate στο Birmingham. Θα κανουν τιποτα αυτοι? Thanks in advance

Δημοσ.
Μπορω να κανω τιποτα μεσω Honorary Consulates? Μενω στην Ουαλια και το Λονδινο ειναι 4-5 ωρες δρομο. Εχει Consulate στο Birmingham. Θα κανουν τιποτα αυτοι? Thanks in advance

Θα δηλώσεις στην Αστυνομία την απώλεια της ταυτότητάς σου για να πάρεις έγγραφο.

Θα τηλεφωνήσεις στην Πρεσβεία μας στο Λονδίνο για να σε ενημερώσουν πρώτα σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις. Επίσης, μπορείς να στείλεις mail στα ΚΕΠ ζητώντας πληροφορίες.

Δεν είναι και πρόβλημα να πας στο Λονδίνο είτε με τρένο είτε με National Express (από Cardiff, Newport, Swansea). Θα κάνεις και τη βόλτα σου. Πάντως να σου τη φέρουν στην εστία, αποκλείεται και είναι και παράλογο. Πρέπει να τρέξεις, και σίγουρα ρωτώντας εδώ μέσα για τέτοια θέματα δεν νομίζω ότι βοηθάς τον εαυτό σου στο πρόβλημα που έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...