Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Χριστός Ανέστη εξ αρχής σε όλους τους φίλους εδώ... Θα ήθελα να ρωτήσω και να μάθω πληροφορίες για το μοντέλο M-Frame της oakley. Απο το ίντερνετ το βρίσκει κανείς εύκολα αλλά το γυαλί θέλω να το δοκιμάσω κάπου πρώτα να δώ αν μου ταιριάζει...υπάρχει κανένα μαγαζί στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που να έχει?...Είναι σχετικά σπάνια απο όσο γνωρίζω... Και επίσεις αν το έχει κανείς ας πεί 2 λογάκια...το θέλω για τυπική χρήση οδήγηση και καμιά βόλτα γενικά...απλά ψάχνω κάτι σε τέτοιο στυλ αλλά ταυτόχρονα να μην ξεφεύγει πολύ...δηλαδή να μην κάτσω σε μια καφετέρια και με κοιτάν όλοι και γελάνε...διάβαζα και κάτι περίεργα ότι είναι και στρατιωτικό κτλ κτλ και άρχισα να κοιτάω περίεργα τι παίζει τελικά?. Επίσεις έχετε να προτείνετε κάτι εσείς?...λέω να διαθέσω 150ευρώ...βαριά πολύ μέχρι 180...
Whiteyez Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κάτι τέτοια φοράνε οι στρατιωτικοί και συγκεκριμένα οι ΕΠΟΠ, δεν νομίζω να είναι και τόσο δυσεύρετα.
CtrlFreak Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εγώ μόνο ποδηλάτες έχω δει να τα φοράνε σε αγώνες... Κατ' άλλα θα συμφωνήσω με τον από πάνω.
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μωρέ αν φοράγανε τέτοια οι ΕΠΟΠ καλά θα ήταν θα τα έβρισκα Όντως ποδηλάτες ναι...αλλά δυστυχώς είναι αρκετά δυσεύρετα...ούτε oakley ούτε revo ούτε τίποτα σε zerorh μπορώ να βρώ έστω σε μερικά τυπικά μαγαζιά οπτικών που ρώτησα στην Θεσσαλονίκη με κοιτούσαν σαν να ζήταγα αλεύρι για τυρόπιτα.....για αυτό ρώτησα εδώ μπας και κανείς ξέρει συγκεκριμένα κάπου ώστε να πάω...
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Παιδια και εγω ψαχνω για γυαλια, μαλλον Oakley. Μπορει καποιος να μου πει καποιο ελληνικο μαγαζι ( στο mall εχει; ) με oakley γυαλια ηλιου για να δοκιμασω; Τα polarised γυαλια τι ακριβως ειναι;
freedubus Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εγώ έχω και τα Arnette σε εκτίμηση. Καλά σχέδια και φακοί, κάτω από 100ρικο.
evabb Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Παιδια και εγω ψαχνω για γυαλια, μαλλον Oakley. Μπορει καποιος να μου πει καποιο ελληνικο μαγαζι ( στο mall εχει; ) με oakley γυαλια ηλιου για να δοκιμασω; Τα polarised γυαλια τι ακριβως ειναι; http://www.framesdirect.com/lens_options_polarized.asp εξηγιση για τα polarised. βασικα αν φορας γυαλια κατι φορες βλεπεις κατι σπαστικα φωτεινα κυκλακια και αντικατοπτριζουν το φως με τα polarized δεν εχεις τετοια.
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αυτο το λινκ το ειδα σημερα, αλλα δε καταλαβαινω.. Μπορει καποιος να εξηγησει με λιγα λογια; Και αν κανουν για απλη χρηση και οχι απαραιτητα για καποιο σπορ, οπως τα διαφημιζουν.
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Αυτο το λινκ το ειδα σημερα, αλλα δε καταλαβαινω.. Μπορει καποιος να εξηγησει με λιγα λογια; Και αν κανουν για απλη χρηση και οχι απαραιτητα για καποιο σπορ, οπως τα διαφημιζουν. αμα φορας γυαλια ολη μερα καθε μερα ειναι χρησιμο το polarised αν ειναι απλως τα γυαλια ηλιου σου που τα φορας μερικες ωριτσες δεν ειναι απαιρατητο δεν κανει ομως και κακο. στην ουσια κοβει καποιες ακτινες φωτος αναλογα με την κατευθηνση διαδοσης τους.
NoD Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Αν θυμάμαι σωστά αυτό που κάνει ο polarized φακός είναι η πόλωση οποιασδήποτε ακτινοβολίας στην επιφάνεια του γυαλιού με πρακτικό αποτέλεσμα να μην σου "καρφώνεται" στο μάτι. Το διόρθωσα, thanks evabb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.