sasakispgt Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδες κ χρονια πολλα..μετα το update κ κανοντας restart το mac κολλησε στην οθονη που διχνει το μηλαρακι κ φορτωνει..αυτην την στιγμη κανω φορματ κ ξαναβαζω το λογισμικο..εχει καποιο προβλημα το update?εχει συμβει σε καποιον αλλον?να σημειωσω οτι το ξαναεκανε αυτο κ δεν μου επαιζε το football manager κ εκανα παλι φορματ..ξαναγινετε μετα το update το ιδιο κ κανω 3η φορα μεσα σε 2 μερες φορματ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδες κ χρονια πολλα..μετα το update κ κανοντας restart το mac κολλησε στην οθονη που διχνει το μηλαρακι κ φορτωνει..αυτην την στιγμη κανω φορματ κ ξαναβαζω το λογισμικο..εχει καποιο προβλημα το update?εχει συμβει σε καποιον αλλον?να σημειωσω οτι το ξαναεκανε αυτο κ δεν μου επαιζε το football manager κ εκανα παλι φορματ..ξαναγινετε μετα το update το ιδιο κ κανω 3η φορα μεσα σε 2 μερες φορματ.. το 10.6.3 εννοεις?? εμενα ανοιξε κανονικα αλλα εχω και γω προβλημα με το football manager...:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 10.6.3 update έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως έχει κανένα πρόβλημα ο HDD σου? Γιατί καταφεύγεις σε Format και δεν βάζεις το DVD με το Snow Leopard μέσα να κάνεις boot από εκεί και να κάνεις Check τον HDD για errors??? Στο disk Utility το Smart μήπως σου έχει με κόκκινα τίποτα "Smart Error"? Αν ναι, πολύ πιθανόν να τελειώνει η ζωή του HDD σου...!!! Ψάξτο λίγο παραπάνω...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.