washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ...έλα, φτάνει, τον παρατρόμαξες - θα βλέπει χάρο και θ' αλλάζει δρόμο giannis2010, αν θες να προχωρήσεις σε ανάκτηση αρχείων, όπως τόνισε ο κύριος PCharon από πάνω, ήδη σου προτάθηκε ένα απ' τα πιο έγκυρα και εύχρηστα σχετικά προγράμματα. Το Active File Recovery. Θα τρέξεις το full scan του και όταν με το καλό τελειώσει, θ' ανακτήσεις τα (πιθανά ) αρχεία που θα βρει, σε άλλον δίσκο, και ΤΕΛΟΣ θα κάνεις φορμάτ στον "προβληματικό" -κι έναν έλεγχο με το διαγνωστικό της εταιρίας του- κι αν είναι οκ ξαναπερνάς τ' αρχεία εκεί. ...είχες όμως μείνει χθες στο chkdsk των Windows (ήταν να το κάνεις). Aναφορά......;
giannis2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μπορω να βρω το Active file recovery σε non demo.
S3 Maniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Βρηκα καποιους φακελους αλλα πηγα να κανω recovery αλλα τιποτα Δειχνει οτι δεν εχουν τιποτα οι φακελοι μεσα.. Τα εχασα δηλαδη????
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Με μια απλά διακοπή ρεύματος, συνήθως (όπως λέγαμε και στην αρχή), άντε να χαθούν οι πληροφορίες για το partition. Το να πάθει ζημιά το σύνολο των δεδομένων, είναι σχεδόν επιστημονική φαντασία. Σίγουρα το χρησιμοποίησες σωστά το AFR ; To έβαλες να κάνει full scan του δίσκου; Αν ναι, και ΒΡΙΣΚΕΙ αρχεία, και τα ΑΝΑΚΤΑΣ, και αν τα ανεκτημένα δεν ανοίγουν,,,,,τότε είναι κατεστραμμένα
S3 Maniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Βασικα δεν βλεπω μεσα τα αρχεια μου βαση των ονοματων τους...Βρισκω το partition του δισκου μου και γραφει Bad.
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ...μήπως τρέχεις το partitionrecovery.exe, και όχι το filerecovery.exe; (ο φάκελος περιέχει διάφορα .exe) Άλλη δουλειά κάνει το καθ' ένα.
S3 Maniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Οχι το Active File recovery τρεχω...Του εκανα super scan και μετα recover αλλα τιποτα.Ουτε τα ονοματα των φακελων μου δεν βρισκω...
nikolakisgk Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γιατί δεν βάζεις το σκληρό σε ένα linux???? Από εκεί θα κάνει μια ανάκτηση χωρίς να κάνεις formarisma το δίσκο.
S3 Maniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Αντε να δοκιμασω και αυτο...αν και δεν εχω linux...
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ...γιατί δεν δοκιμάζεις και μέσω DOS for NTFS προγράμματα γραμμής εντολών???? ... S3 Maniac : το AFR "παρακάμπτει" το τί βλέπουν και δεν βλέπουν τα Windows. Αυτή είναι η λειτουργεία του -όπως ακριβώς μέσα από μια διανομή Linux (είτε εγκατεστημένη-είτε από "Live CD"- και μετά -στην ουσία- αντιγράφεις μέσω αυτού, τα αρχεία σε άλλο δίσκο (η διαδικασία που ονομάζουμε "ανάκτηση"). ...κάτι περί chkdsk που ήταν να κάνεις, και σε ξαναρώτησα, νομίζω δεν απάντησες τί απέγινε (μην το ψάχνω, αν δεν είναι έτσι, πες). Λοιπόν;
PCharon Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Με μια απλά διακοπή ρεύματος, συνήθως (όπως λέγαμε και στην αρχή), άντε να χαθούν οι πληροφορίες για το partition. Όπως τα λέει ο κ.Washcloud. Επίσης είναι απολύτως λογικό κάποια αρχεία από τα ανακτηθέντα να είναι κατεστραμμένα, διότι το πρόγραμμα ανάκτησης δε βρίσκει μόνο τα αρχεία που είχαν απομείνει στο δίσκο αλλά και διαγραμμένα/μετακινημένα που είχαν απομείνει στο white space (που δε σε ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως). Τώρα αν λες πως δε βρίσκει τίποτα, μπορεί να έχεις κάνει κάποια μλκ στο μεταξύ που να πείραξε τα δεδομένα στο δίσκο, αλλιώς θα έβρισκε.
giannis2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ...γιατί δεν δοκιμάζεις και μέσω DOS for NTFS προγράμματα γραμμής εντολών???? ... S3 Maniac : το AFR "παρακάμπτει" το τί βλέπουν και δεν βλέπουν τα Windows. Αυτή είναι η λειτουργεία του -όπως ακριβώς μέσα από μια διανομή Linux (είτε εγκατεστημένη-είτε από "Live CD"- και μετά -στην ουσία- αντιγράφεις μέσω αυτού, τα αρχεία σε άλλο δίσκο (η διαδικασία που ονομάζουμε "ανάκτηση"). ...κάτι περί chkdsk που ήταν να κάνεις, και σε ξαναρώτησα, νομίζω δεν απάντησες τί απέγινε (μην το ψάχνω, αν δεν είναι έτσι, πες). Λοιπόν; Το chkdsk δεν μου ειχε βρει κατι αλλα το ειχα δοκιμασει με τον δισκο μεσα στην θηκη,θα το δοκιμασω παλι τωρα που τον εχω βγαλει απο την θηκη του.. Θα δοκιμασω και αυτο με το Linux και ο Θεος βοηθος! Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τις αμεσες απαντησεις σας!
PCharon Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το chkdsk δεν μου ειχε βρει κατι αλλα το ειχα δοκιμασει με τον δισκο μεσα στην θηκη,θα το δοκιμασω παλι τωρα Όχι να μην το δοκιμάσεις, μην περιμένεις να ξαναδεις αρχεία επειδή θα τρέξει το chkdsk, άλλη είναι η δουλειά του και αλλιώς ενεργεί. Πρόγραμμα ανάκτησης μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.