Firebass Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 καλησπερα σε ολουσ , χρηστος ανεστη, παιδια εχω το εξης προβλημα , πρεπει να εχω κολλισει ιο ι κατι αλλο αλλα ακουστε οπου μπαινω στον υπολογιστη μου , οτι φακελο εχω μου το βγαζει διπλο 1 σκιασμενο οπου ειναι ο κανονικοσ φακελοσ και αλλον 1 φακελο ιδιο που ειναι κατι σαν exe και με πεταει στα εγγραφα μου τουσ σβηνω τουσ 2ουσ φακελουσ αλλα μολισ ξανανοιξω κατι παλι τα ιδια !?!?! εβαλα kaspersky αλλα αυτο μου χειροτερεωε τον ιπολογιστη μου χαλωντασ τον explorer και το firefox τι μπορω να κανω?
chesty Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καλημερα. Κτεβασε ενα προγραμμα anti-spyware, μπες σε safe mode και κανε σκαν και με το antivirus.
Firebass Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 θα ξαναχρειαστει δλδ να ξαναβαλο το kaspersky?
chesty Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 οχι θα υπαρχει κανονικα, αλλα σε safe mode δε θα τρεχουν καποιες υπηρεσιες και εφαρμογες και ετσι θα ειναι εφικτο να εντοπισεις τον ιο (εφοσον υπαρχει)
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ιος ειναι. Μπες με ενα live cd που τα .exe φαινονται διαφορετικα απο τους κανονικους φακελους και σβησε τα. Μετα σκαναρε και με ενα αντιβιοτικο και εισαι τζετ.
GTX-327 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ένα πολύ καλό προγραμματάκι είναι και το spybot...
ss13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Firebass , δες εδώ !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.