Προς το περιεχόμενο

αγορά mp3 player

schv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, χρόνια πολλά...

Θέλω να αγοράσω ένα mp3 player και σκεφτόμουν να το πάρω από το amazon το αγγλικό που έμαθα ότι φέρνει και Ελλάδα πλέον ή το Γερμανικό ξέρω γω...Ξέρει κανείς χοντρικά πόσα πάνε τα μεταφορικά για να δω αν με συμφέρει να το αγοράσω από το amazon.co.uk? Επίσης άμα ξέρετε κανένα άλλο αξιόπιστο site ελληνικό ή και ξένο ευπρόσδεκτό...

Ευχαριστώωωωωωωω

Δημοσ.

Να σαι καλά, έριξα μια ματιά...Αλλά πάω να παραγγείλω ένα walkman της sony και μου λέει ότι δεν κάνει delivery στο greece...?Πώς γίνεται αφού είναι στην κατηγορία electronics και το πουλάνε οι ίδιοι?

Δημοσ.

Το πουλά η amazon ή κάποιο κατάστημα μέσω του amazon; Το ίδιο το amazon στέλνει Ελλάδα, αλλά κάποια καταστήματα-πωλητές δεν στέλνουν. Στείλε το link να σου πούμε με σιγουρια

Δημοσ.

Έστειλα mail στo amazon.co.uk και μου είπαν πως κανονικά θα πρέπει να γίνεται και πως θα το κοιτάξουν για ποιο λόγο κολλάει η πώληση και θα μου απαντήσουν σε κανα δυο εργασιμες...Γιατί τα άλλα προιόντα με αγγλική μπρίζα δεν στέλνονται εδώ (μάλλον για να μην έχουν πολλές επιστροφές για όσους δεν ξέρουν οτι παιζει ανταπτορας...ποιος ξέρει). Thanx πάντως...Εσένα σου δείχνει ότι μπορείς να το παραγγείλεις κανονικά δηλαδή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...