nega71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα ! προσφατα αγωρασα το πρωτο μου Mac εχωντας και το iphone θελω να ρωτισω τους πιο εμπειρους χρηστες αν και πως γινετε να να εχω συνδεση στο Macbook μεσω 3G του iphone ;; ειτε μεσω καλοδιου ειτε bluetooth .(προσπαθησα λιγο μεσω των ρυθμισεων κοινης χρησης ιντερνετ στο τηλεφωνο αλλα δεν καταφερα τπτ) Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα ! προσφατα αγωρασα το πρωτο μου Mac εχωντας και το iphone θελω να ρωτισω τους πιο εμπειρους χρηστες αν και πως γινετε να να εχω συνδεση στο Macbook μεσω 3G του iphone ;; ειτε μεσω καλοδιου ειτε bluetooth .(προσπαθησα λιγο μεσω των ρυθμισεων κοινης χρησης ιντερνετ στο τηλεφωνο αλλα δεν καταφερα τπτ) Ευχαριστω εκ των προτερων Για δες εδω: http://milaraki.com/blog/2010/03/vodafone-evil/ Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nega71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 τα διαβασα ολα αυτα ισχυουν και για cosmote ομως ? με το iproxy η το pdanet μαλλον θα τα καταφερω .. παρολα αυτα θα ηθελα να ξερω αν γινετε "νομιμα" χωρης εξτρα χρεωση απο την cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.