temeteron Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 2 Υπολογιστές ένας netbook με Windows XP pro SP3 και ένας Laptop με Windows 7 Ultimate. Κάνω κοινή χρηση μερικών δίσκων και απο τα δυο μηχανήματα ενώ απο τα Windows 7 μπαίνω κανονικά στα κοινόχρηστα αρχεία των Windows XP απο τα XP μπαίνω στην διεύθυνση του μηχανήματος \\192.168.1.101(Windows 7) βλέπω τους σκλήρους που έχω κάνει κοινή χρήση και μόλις πάω να μπω μου πετάει: \\192.168.1.101\g is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. Απο τις ρυθμίσεις των Windows 7 Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings Εβγαλα off την επιλογή password protected sharing Αλλα το πρόβλημα συνεχίζεται! Μπορεί να βοηθήσει κανεις ;
dewn735 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δεξί κλικ πάνω στο φάκελο -> Properties -> Security -> Edit -> Δοκίμασε να δώσεις στους Users -> Full control
temeteron Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Το έκανα δεν γίνεται να δώσω Full Control μόλις το κάνω πετάγεται το εξής μήνυμα: An error occurred while aplying security information to: \\user01\d Access is Denied
dewn735 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κάντο από το μηχάνημα στο οποίο βρίσκεται ο φάκελος, όχι μέσο του δικτύου
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Στα 7 φιλε πρεπει να τρεξεις το homegroup και να δωσεις ιδιο ονομα (workgroup) με αυτο των xp
Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 σε 7αρια και ενω ρυθμισα το home group ειχα θεματακι με 2003 server. καμμια ιδεα επ αυτου? παντα αναφορικα με sharing..
Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 το ειχα γραψει σε ενα αλλο τοπικ. 7 - Vista ->OK Vista - 7 ->OK 2003 - Vista ->OK Vista - 2003 ->OK 7 - 2003->OK 2003 - 7-> οχι ΟΚ.. δηλαδη ενω ολα βλεπουν τα παντα, απο 2003 δεν μπορω να δω τα shared σε 7αρια.. (αντιστροφα μπορω)
temeteron Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Απο το μηχάνημα που βρίσκεται ο φάκελος το έχω κάνει και τα home group είναι ίδια με το όνομα workgroup! Κάντο από το μηχάνημα στο οποίο βρίσκεται ο φάκελος, όχι μέσο του δικτύου
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Στo δισκο-φακελλο δεξι>προπερτις>ασφαλεια, ειναι τσεκαρισμενα και στα 2 everyone=full control? Αυτο το ρωταω και στους 2 σας
Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ολα στο full ειναι.. απλα μου σκαει ακυρο στο συγκεκριμενο συνδυασμο. δεν ξερω τι μπορει να φταιει..!!
_Anonymous_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 O server πρεπει ναναι μαλλον φιλε, ισως καποιο policy, δες μια, μιας και σε βλεπω να γνωριζεις, πως θα απενεργοποιησεις το SMB block. Ειναι registry setting. To ακυρο τι λεει? access denied, ή the path was not found?
Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 δε θυμαμαι τωρα. αμα παω σπιτι θα το κοιταξω να σου πω ακριβως..νομιζω path not found... αν ηταν access denied θα κοιταζα policy και authorities!
_Anonymous_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ακου φιλος επειδη με ενδιαφερει το θεμα αλλα φευγω τωρα και θα ξαναμπορεσω μαλλον προς μεσημερι. α) Αν στο server εχεις norton, κλεισε το firewall β) Πηγαινε στα properties της καρτας> wins και enable netbios over tcp/ip (both machines) γ) δοκιμασε ενα winsockxpfix (free) δ) Κανε και αυτο Sto server πως πας να συνδεθεις? domainname.local/username και οχι computername/username Αν παρολα αυτα δε μπεις, γραψε μου το μηνυμα που τρως πορτα φιλε και θα το δω..... τα λεμε !
Rabican Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 θα σε απογοητευσω. εσκασε ο δισκος στο PC μου και αναγκαστηκα να παρω απο το server που ειχα, με αποτελεσμα να μην τσεκαρω αυτο που ηθελες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.