nickmorfane Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά και Χριστός Ανέστη. Χρειάζομαι βοήθεια για μια εργασία που μας αναθέσαν στο μεταπτυχιακό. Το αντικείμενο είναι επιχειρηματικότητα στα Βαλκάνια.Λοιπον πρέπει να κάνω ένα business plan για ένα κανοτόμο προιόν ή υπηρεσία σε μία βαλκανική χώρα.Το θέμα είναι οτι έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλα δεν μπορώ να σκεφτώ ένα προιον που να μην υπάρχει σε κάποια γείτονα χώρα. Δηλαδή θέλω ενα προιον (θα προτιμούσα ττεχνολογικής φύσεως) που είτε να μην υπάρχει σε κάποια βαλκανική χώρα είτε να υπάρχει αλλα θα πρέπει να έχει ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που να το ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα.Βέβαια μπορεί να είναι και κάτι ολότελα καινούργιο απο την φαντασία μας που θα μπορούσε να είναι βιώσιμο στην αγορά. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα με βοηθούσε πάρα πολύ!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
gtroza Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 χρόνια πολλά αν βρείς τέτοιο προϊόν δεν το κάνεις δώρο για μιά εργασία το βγάζεις στην αγορά καλή επιτυχία .
jpaokx Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 φιλε....δεν χρειαζονται οι υπερβολες σε ενα μεταπτυχιακο. Σε διδακτορικο επιπεδο αν ηταν τοτε θα το συζητουσαμε. Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι απλα να κανεις μια ερευνα αγορας σε τι στερειται μια χωρα γειτονικη και η προσαρμογη του στον χωρο θα ηταν βιωσιμη και κερδοφορα.
frenzy Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τεχνολογικό προϊόν που να μην υπάρχει στα βαλκάνια, μάλλον απίθανο, δεν είμαστε στα 80's. Ένα πράγμα που δεν έχω βρει πουθενά παρά μόνον εδώ είναι προστατευτικό κάλυμμα για flat screens που είναι πιο εύθραυστες. Και όταν έψαχνα πριν καιρό μου είχε φανεί παράξενο που δεν υπάρχει τίποτε. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τώρα, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Το θέμα είναι να το πας για μεταπτυχιακό, ή για αρπαχτή που λέει κι ο gtroza;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κοίταξε στο χώρο των χρηματοοικονομικών για κάτι που δεν υπάρχει σε κάποια χώρα. Δεν θα πρόκειται για κάτι καινοτόμο αλλά για κάτι που ίσως δεν έχει περάσει στο σύστημα κάποιας χώρας. Ίσως κάτι να υπάρχει. Κατά τα άλλα, για ένα thesis μεταπτυχιακού δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι στο θέμα πρωτοτυπίας.
Apoll Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 +1 στον gtroza Το μόνο πράγμα που δεν έχετε Ελλάδα σε σχέση με τα Βαλκάνια είναι η ελευθερία επιλογής σε diesel αμάξια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.