tolisrx8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 πρσφατα εβαλα στο pc windows 7 profesional 64 bit και παρουσιαζουν το εξης προβλημα στο συστημα(q6600 με μητρικη gigabyte p35c-ds3r).Κανοντας sleep και ενω το mouse(microsoft 3 button) ειναι συνδεμενο σε usb παει πολυ σιγα και κολαει...το κανει μονο μετα απο sleep και αν το αποσυνδεσω και μετα το ξανασυνδεσω λειτουργει κανονικα...εχει κανεις ιδεα τι φταιει? (δεν το συνδεω στην ps2,στην μητρικη γιατι μετα οπως και να κλεισω το pc το ματακι στο mouse παραμενει ανοικτο...)
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δηλαδη με το ιδιο mouse στα XP/Vista που ειχες πριν,δεν υπηρχε αυτο το προβλημα?
Nik.K Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αν εννοεις πως γυριζει απο sleep και το mouse δεν κουνιεται δεν εχεις προβλημα, απλα τα Windows 7 x64 οπως και τα Vista x64 εχουν καποιο bug στην διαχειριση ρευματος, αν κανεις ενα δεξι κλικ στο mouse και το κουνησεις θα δουλεψει σχετικα γρηγορα. Τωρα αν δεν εννοεις αυτο δεν μου εχει τυχει κατι αλλο ποτε.
tolisrx8 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 οταν γυριζει απο sleep η κινηση του mouse κολαει(ο δεικτης κουνιεται λες και χαλασε το mouse,οπως τα παλια με τη μπιλια οταν τα επαιζαν...)παντως στα vista64 δεν ειχα προβλημα...
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μεταξυ αστειου και σοβαρου μηπως αλλαξες επιπλο η τραπεζι στο οποιο εχεις keyboard και mouse ? Γιατι αυτα τα εχω δει οταν η επιφανεια πανω στην οποια κινειται το mouse ειναι γυαλιστερη.
tolisrx8 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 οχι...παντως αν το αποσυνδεσω και το συνδεσω ξανα,λειτουργει κανονικα...περιεργα πραγματα!τωρα το εχω συνδεσει στην ps2 θυρα(ετσι νομιζω λεγεται),λειτουργει κανονικα αλλα το ματακι παραμενει ανοικτο οταν κλενω το pc...(αυτος ειναι και ο λογος που το ειχα σε usb θυρα συνδεμενο...)
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ε δεν πειραζει αυτο σε τιποτα φιλε μου.Ας ειναι ανοιχτο και ας σου κλεινει το ματακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.