Προς το περιεχόμενο

προβλημα με κωδικο προσβασης σε vista

panos_saxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα δε μπορω να ανοιξω το pc μου λεει οτι ειναι λαθος ο κωδικος και / η ο χρηστης. Εχω vista. εψαξα καπου κ βρηκα κατι για δισκετες επαναφορας κωδικου αλλα απ οτι καταλαβα επρεπε να το ειχα κανει απο πριν αυτοο , τωρα το pc δεν ενοιγει. υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ανοιξει και να αλλαξω τον κωδικο απο safe mode πχ η παω οπως δηποτε για format?

Δημοσ.
Τώρα δηλαδή δε σε βγάζει στη log in screen?

Για να βρεις το κωδικό σου μπορείς να χρησιμοποιείσεις το ophcrack.

Κατέβασε το liveCD για vista και bootαρε από το cd.

http://ophcrack.sourceforge.net/download.php

με βγαζει κανονικα , απλα βαζω τον κωδικο κ μου λεει πως ειναι λαθος και μενω εκει...

δλδ κατεβαζω αυτο που μ εδωσες το γραφω σε cd και κανω boot απο κει , και μετα?

Δημοσ.
Εδώ ένας οδηγός: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ss/ophcracksbs.htm

Εχει ένα πρόγραμμα το livecd που σπάει τους κωδικούς. δε γίνετε αμέσως θα περιμένεις λίγο.

Δες μήπως έχεις λάθος γλώσσα επιλεγμένη ή το caps lock όταν δίνεις το κωδικό σου.

δηλαδη απλα κανω boot και οτι ειναι το κανει μονο του? δε κανω εγω λαθος με τον κωδικο , προφανως εχει φαει ενα απιστευτο σκαλωμα το pc...Ελπιζω να μη τα βρω σκουρα με αυτο που μου προτεινες γιατι δε ξερω και παρα πολλα απο υπολογιστες...Ευχαριστω οπως και να χει παντως.

Δημοσ.

Αυτό το πρόγραμμα σου βρίσκει το κωδικό. Αν είσαι σίγουρος ότι βάζεις τον σωστό αλλά δεν τον δέχεται τότε μάλλον δε μπορεί να σε βοηθήσει.

Ακολούθα τα βήματα του οδηγού, δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζετε να τον διαβάσεις απλά διάλεξε ότι διαλέγει στις φωτογραφίες

Δημοσ.
Αυτό το πρόγραμμα σου βρίσκει το κωδικό. Αν είσαι σίγουρος ότι βάζεις τον σωστό αλλά δεν τον δέχεται τότε μάλλον δε μπορεί να σε βοηθήσει.

Ακολούθα τα βήματα του οδηγού, δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζετε να τον διαβάσεις απλά διάλεξε ότι διαλέγει στις φωτογραφίες

το κατεβασα το εβαλλα αλλα ακου τι εγινε. μου βρηκε εναν αλλο κωδικο απο αυτο που ειχα δωσει.ενα αυτο. λεω οκ παω να τον αλλαξω τιποτα μου λεει κανω λαθος κλπ. λεω δε μαμιεται δε πειραζει.κανω restart και μετα δε δεχεται παλι τον κωδικο. εννοειτε τον βαζω σωστα. δλδ καθε φορα που ανοιγει το pc μου αλλαζει αυτοματα κωδικο.κανα σκουληκι μαλλον εχει τρυπωσει ε?

Δημοσ.

Δοκιμασε το Trinity Rescue Kit . Κατεβασε το απο εδω

Δες και αυτο το video ( οδηγιες )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Pr_WRBeq4Mk]Video[/ame]

Καταργεις το παλιο κωδικο και βαζεις νεο . Το εχω χρησιμοποιησει και λειτουργρει .

Δημοσ.
Δοκιμασε το Trinity Rescue Kit . Κατεβασε το απο εδω

Δες και αυτο το video ( οδηγιες )

Video

Καταργεις το παλιο κωδικο και βαζεις νεο . Το εχω χρησιμοποιησει και λειτουργρει .

φιλε μου ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα το προβλημα ειναι πιο πολυκλοκο. αντε και καταργω τον παλιο κωδικο και κανω καινουριο , το pc εχει φαει σκαλωμα και καθε φορα που κλεινει μου αλλαζει κωδικο και φτου και απο την αρχη. Ως προχειρη λυση απενεργοποιησα τελειως το λογαριασμο και ολλους τους user και το αφησα να ανοιγει χωρις κωδικο και βλεπουμε.

Δημοσ.

παιδια εχω δοκιμασει και τα 2 προγραμματα σε αλλο pc με το ιδιο προβλημα αλλα δε γινετε τιποτα δε μπορω να βρω τον κωδικο. βοηθηστε παρακαλω.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...