gate6 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Παιδιά χρονια πολλά! Οπως λέει και ο τίτλος του θέματος θέλω να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον επεξεργαστη!Πιιστευω οτι κατι θα υπαρχει! Εχω αυτη τη motherboard http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1808 το ξέρω ειναι παλιας τεχνολογιας (socket775,90nm) φοραει ενα intel pentium 4 στα 3.0 ghz (μονο πυρηνος) φοραει αυτη τη καρτα γραφικων προσφατη αγορασμενη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446783&catid=020300 καθως επισης μνημη RAM στα 2 gb ddr 1 400mhz.
stm00192 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Οπως θα δεις από έδω η μητρική δεν υποστηρίζει κάποιον πολύ καλύτερο επεξεργαστή από αυτον που ήδη έχεις!! Οπότε η μένεις έτσι όπως είσαι η πας σε ολική αναβάθμιση!!!
gate6 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ευχαριστω παιδια για την αμεση απαντηση σας! Στο 1ο post ανεφερα λάθος καρτα γραφικών.Η καρτα γραφικων ειναι αυτη εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446783&catid=020300 σε θυρα AGP.Οποτε αν αλλαξω τωρα μητρικη η καρτα γραφικων που αγορασα βγαινει αυτοματως αχρηστη! Παρατηρωντας το link του φιλου πιο πανω με τους επεξεργαστες παρατηρω το συγκεκριμενο επεξεργαστη --->http://computers.pricegrabber.com/processors-retail-box/Intel-Pentium-4-Extreme-Edition/m3666029.html Intel Pentium 4 Extreme Edition Processor 3.40GHz, 2MB, 800MHz FSB, LGA775 Socket
Neo106 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μην επενδυσεις αλλο σε αυτο μηχανημα.Με το καλο οταν μπορεσεις κανε ολικη αναβαθμιση.
benign Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ''χτενιζεις' εδω στο site στο μερος που λεει πωλουνται, αν κοιταζεις συχνα υπαρχουν πολυ καλες και φτηνες αγγελιες μελων.Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα βρεις κατι καλο.(Μην παρεις κατι ομως αν δεν το δοκιμασεις πρωτα.) Θα κοιταξεις για ενα ''πακετακι'' μητρικη,cpu,μνημη.
gate6 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις κ για το χρονο σας!Θα ειμαι συνεχως στο ψαξιμο... ---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:12 ---------- Βάζοντας το everest ειδα οτι το μηχανημα φοραει αυτο τον επεξεργαστη Intel Pentium 4 530(3.0GHz,1MB).Αν βρω έναν Intel Pentium 4 570(3.8GHz,1MB) δεν θα εχω προβλημα πιστευω!Ξεκιναω το ψαξιμο οποιος εχει κατι καλοδεχουμενο!
antonl Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Έχε υπόψη ότι η αύξηση που θα πάρεις θα ναι χοντρικά ένα 20%. Με ένα σύγχρονο σύστημα η αύξηση θα ήταν της τάξης του 300%+ (χοντρικό, αυθαίρετο ποσοστό). Φυσικά θα στοίχιζε κάτι παραπάνω. Απλά το αναφέρω για να μην περιμένεις θαύματα.
Neo106 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Φιλε μου δεν θελω να φανω κολλημενος η φανφαρας με το να σου λεω να μην μπεις στον κοπο να παρεις εναν καλυτερο επεξεργαστη γι αυτο το συστημα, απλως θα σου πω το εξης. Απο pentium 4 στα 3.2 gb πηγα σε athlon triple core.Η διαφορα ηταν χαοτικη και σε παιχνιδια και σε encoding με x264.Αυτα τα 30 ευρω που θα δωσεις για εναν λιγο νεοτερο cpu τωρα, κρατα τα και δωστα στο μελλον για ενα συστημα που θα εχει το λιγοτερο εναν διπυρηνο με τον οποιο θα εχεις επιδοσεις πολλων κλασεων καλυτερη. Φιλικα παντα και προς το συμφερον της τσεπης σου.
stm00192 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δεν αξίζει με την καμία η μετάβαση από P4 3Ghz σε P4 3,8 δεν πρόκειται να κερδίσεις σχεδόν τπτ!!! Ακόμη και 20Ε να τον βρεις πάλι πεταμένα λεφτά θα είναι!!!
@topos Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Overclock στον P4,λογικα θα καταφερεις ~3,6 χωρις να ριξεις καθολου χρηματα..
gate6 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον και παλι! Το συγκεκριμενο pc χρησιμοπειται για απλη χρηση (browsing,downloading,ergasies se word etc) απλώς μου άρεσε ενα παιχνιδι (πραγμα πολυ σπανιο για εμενα) το pro 2010 και ετσι προεκευψε το θέμα.Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι για overclocking!Πιστευω κατι θα καταφερω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.