Προς το περιεχόμενο

Καλύμματα καθισμάτων για polo tsi (2010)

_chris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενδιαφέρομαι για την αγορά καλυμμάτων καθισμάτων για το polo.

ξέρει κανείς που μπορώ να βρω;

δυστυχώς αυτά που πουλάνε και λένε πως κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για το συγκεκριμένο (έχω δοκιμάσει :cry:).

ο κύριος λόγος είναι τα πλευρικά στηρίγματα των καθισμάτων που προεξέχουν και κάτι άλλα ψιλά...

υπάρχουν καλύμματα ειδικά για το polo;

θέλω για όλα τα καθίσματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα αξεσουαρ της VW κοιταξες?Παρε κατι που να ειναι πιστοποιημενο απο την εταιρεια.Προσεχε μην παρεις τιποτα απ'εξω, κ εχεις προβλημα (σε περιπτωση ατυχηματος) με τους πλευρικους αεροσακους.:X

ενδιαφέρομαι για την αγορά καλυμμάτων καθισμάτων για το polo.

ξέρει κανείς που μπορώ να βρω;

δυστυχώς αυτά που πουλάνε και λένε πως κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για το συγκεκριμένο (έχω δοκιμάσει :cry:).

ο κύριος λόγος είναι τα πλευρικά στηρίγματα των καθισμάτων που προεξέχουν και κάτι άλλα ψιλά...

υπάρχουν καλύμματα ειδικά για το polo;

θέλω για όλα τα καθίσματα.

ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι πατε και βαζετε καλλυματα ειδικα σε νεα αμαξια... Τοσο της πλακας ειναι τα καθισματα της εταιριας?

εγω το καλοκαιρι φοραω πλατοκαθισματα πετσετε για να μη βρεχω με θαλασσινο νερο τα καθισματα.. βασικα για λογους προστασιας το κανει καποιος..

ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι πατε και βαζετε καλλυματα ειδικα σε νεα αμαξια... Τοσο της πλακας ειναι τα καθισματα της εταιριας?

Μα για να μην φθαρούν γρήγορα τα βάζουν, όχι γιατί δεν είναι καλά... :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...