_chris_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 ενδιαφέρομαι για την αγορά καλυμμάτων καθισμάτων για το polo. ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; δυστυχώς αυτά που πουλάνε και λένε πως κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για το συγκεκριμένο (έχω δοκιμάσει ). ο κύριος λόγος είναι τα πλευρικά στηρίγματα των καθισμάτων που προεξέχουν και κάτι άλλα ψιλά... υπάρχουν καλύμματα ειδικά για το polo; θέλω για όλα τα καθίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Στα αξεσουαρ της VW κοιταξες?Παρε κατι που να ειναι πιστοποιημενο απο την εταιρεια.Προσεχε μην παρεις τιποτα απ'εξω, κ εχεις προβλημα (σε περιπτωση ατυχηματος) με τους πλευρικους αεροσακους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 ενδιαφέρομαι για την αγορά καλυμμάτων καθισμάτων για το polo.ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; δυστυχώς αυτά που πουλάνε και λένε πως κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα δεν κάνουν για το συγκεκριμένο (έχω δοκιμάσει ). ο κύριος λόγος είναι τα πλευρικά στηρίγματα των καθισμάτων που προεξέχουν και κάτι άλλα ψιλά... υπάρχουν καλύμματα ειδικά για το polo; θέλω για όλα τα καθίσματα. ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι πατε και βαζετε καλλυματα ειδικα σε νεα αμαξια... Τοσο της πλακας ειναι τα καθισματα της εταιριας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εγω το καλοκαιρι φοραω πλατοκαθισματα πετσετε για να μη βρεχω με θαλασσινο νερο τα καθισματα.. βασικα για λογους προστασιας το κανει καποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι πατε και βαζετε καλλυματα ειδικα σε νεα αμαξια... Τοσο της πλακας ειναι τα καθισματα της εταιριας? Μα για να μην φθαρούν γρήγορα τα βάζουν, όχι γιατί δεν είναι καλά... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.