aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 προλαβα και παραγγειλα τη καρτα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516148 λεει οτι υποστηριζει και ψηφιακα καναλια. θα υποστηριζει τα νεα ψηφιακα καναλια που θα βγουν mega, antenna κτλ ή ειναι μονο για καναλια της ερτ? εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα γιατι αλλα λενε οτι υποστηριζουν ψηφιακη τηλεοραση αλλα οχι ολα τα καναλια.....
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2306&ProductName=GT-PTV-TAF-RH Υποστηρίζει κανονικά mpeg4
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 δηλαδη mpeg4 ειναι τα νεα καναλια ε? mpeg2 τι ειναι? τα καναλια της ερτ? θα υποστηριζει και mpeg2 αυτη η καρτα?
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δεν έχεις πρόβλημα θα παίζει τα πάντα DVB-T και mpeg4 βλέπεις όλα τα καινούρια ψηφιακά και τις ΕΡΤ. Την κεραία που θα την έχεις ? Η θα πάρεις παροχή απο την κεντρική κεραία.
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 εξωτερικη κεραια εχω ηδη με αλλη καρτα αλλα ειναι gtp η καρτα γι'αυτο θελω να την αλλαξω.
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ε μια χαρά θα είσαι Πες μας εντυπώσεις όταν την εγκαταστήσεις.
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 οκ. αναρωτιεμαι ομως για το eshop γιατι οταν μπηκα το ειχε διαθεσιμο. μολις το παραγγειλα μετα το εβγαλε απο το site. τωρα εγω το προλαβα ή οχι? παντος ηρθε κανονικα email... λες να πετυχα το τελευταιο κομματι?
aledjo Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 για τον ΠΟΥΤΣΟ ακριβως! ειμαι νευριασμενος.... παω περνω τη καρτα, την ανοιγω και βλεπω στο κουτι να γραφει "designed for windows xp" κατι δε μου κολαγε αλλα λεω τεσπα αφου ειδα στο site οτι εχει drivers για windows 7. τη βαζω που λετε, και με το που φορτωνουν τα windows 7 λενε οτι βρηκανε drivers και τη εγκατεστησαν. κοιταω στις συσκευες για τους drivers και λεει ημερομηνια 2009. οκ λεω ας βαλω και το cd να τω πιο προγραμα εχει για να βλεπω tv. το ανοιγω και το autorun exe εβαζε error οταν παταγα install. κατσε λεω να το κανω με το χερι απο τους φακελους. ειχε drivers μεχρι vista. λεω ας βαλω καλυτερα τους μαμισιους drivers απο το site. κατεβαζω, βαζω, παω να δω ημερομηνια και ελεγε 2006..... τεσπα λεω, σημασια εχει να δουλευει. για να βλεπεις τηλεοραση εχει στο cd το power cinema 5! το 5 δε δουλευει σωστα στα 7 και κατεβασα το power cinema 6. με τα χιλια ζορια να δω τηλεοραση, με χαλια εικονα σε σχεση με μια kworld που εχω! ασε που με το power cinema δε παιζει καλα η εικονα, κανει σπασιματα, αλλα τα ψηφιακα καναλια που ειναι οεο???? εψαξα στο ιντερνετ και ειδα οτι πολλοι εχουν προβλημα το power cinema και βλεπουν με το windows media center. αλλα εχω μια απορια, ολες αυτες οι καρτες, δεν εχουν προγραμα απο τη μανα τους για να βλεπουν τηλεοραση? ολοι με το power cinema βλεπουν? ασε που μεχρι να δεις τηλεοραση, πρεπει να επιλεξεις απο το μενου αναμεσα σε ολα αυτα που εχει και μεεεεχρι να φορτωσει εχει περασει ωρα. με dscaler πιο γρηγορα εβλεπα... κανω και δοκιμες με το windows media center και επανερχομαι. α και το remote control ΔΕ δουλευει.... δε ξερω αλλα δε γινεται τιποτα, ουτε φορτωνει κανενα προγραμα παρολο που το εκανα εγκατασταση. ασε που για να αλλαξεις καναλι περιμενεις περιπου 1-2 sec..... ουτε η τηλεοραση του παππου μου που ειναι 15 χρονων δε κανει τοσο... η καρτα αυτη ειναι αρχαια! απο την εποχη των windows xp... ---------- Προσθήκη στις 03:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:55 ---------- εντομεταξυ αυτη η ασπρη γραμμη που βλεπετε, ανεβοκατεβαινει σε ολα τα καναλια.... ειτε το πιανει καλα ειτε οχι. ---------- Προσθήκη στις 04:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:32 ---------- και με το windows media center τα ιδια... εψαξα στο σιτε του για utility και βρηκα το εχει το presto! prv http://www.gigabyte.com.tw/Support/Components/Utility_DownloadFile.aspx?FileType=Utility&FileID=134 το κατεβασα και πηγα να το κανω install..... και μου ζητησε serial number! που ειναι το serial number οεο????
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 λογικά το s/n του presto! prv ειναι πανω στη θηκη του cd που είχε το κουτί...
aledjo Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 μα το cd μεσα δεν ειχε το presto! εχει το powercinema και δινει serial γι'αυτο... με το presto γινεται καλη δουλεια? δε μπορω να το βρω πουθενα αλλου.
kistos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ χθες αυτή την κάρτα και προσπαθώ να βρω ένα πρόγραμμα που να υποστηρίζει αναλογικά και ψηφιακά κανάλια. Από το Media Center των Windows μπορώ να δώ μόνο τα ψηφιακά και τίποτα άλλο. Από το Presto που βρηκα παίζει μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Ξέρει κανείς ένα πρόγραμμα που να το βάλουμε και να είναι όλα cool?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.