qspock Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη. Ωραια Hardware προσφορα, μονο που δε γραφει τεχνικα χαρακτηριστικα...
GeorgT. Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μονο σε XP! Σε βιστα κολλάει λίγο (στα δοντια) κ πέφτει καμιά φορά (στο πάτωμα) οποτε θελει να κανεις επανεκκίνηση! :lol:
kantaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μονο σε XP! Σε βιστα κολλάει λίγο (στα δοντια) κ πέφτει καμιά φορά (στο πάτωμα) οποτε θελει να κανεις επανεκκίνηση! :lol: :lol::lol::lol:
paylidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 να ειναι καλα οι άνθρωποι γιατι έστω και αυτό από το τίποτα είναι καλύτερο... Εγώ πήρα την Ελληνική σημαία, να την έχω για την 28η! Στην πρώτη ευκαιρία-καλη προσφορά θα τους τιμήσω πάντως με όλη μου τη χαρά! υ.γ. το τσουρέκι το έχασα-ξέχασα, όπως επίσης και το 40% που είχε το enastock εκείνη την ημέρα... (Αμα ξεκινάς από τις 7 το πρωί τα τσίπουρα αυτά γίνονται...)
nikolaos13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 καλησπέρα φίλοι μου! enastock; παντως με μεγαλη μου χαρα να σου δωσω το ενα απο τα δυο που πηρα :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MINDER Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 εμενα ακομα να μου ερθει το τσουρεκι ... μαλλον ακομα το φτιαχνουν .. εφτυχως εχουμε και τις μαναδες ... την ειδα που εφτιαχνε τσουρεκια σημερα και της λεω ζηλεψες το getinow ε ; lol
androu Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εμένα κάποιος θα το έφαγε... (κυριολεκτικά! ) λές να το φάγανε κατα τη μεταφορά ? :-)
fonzi Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 λές να το φάγανε κατα τη μεταφορά ? :-) με την πείνα που έχει πέσει...
xpapias Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εμένα κάποιος θα το έφαγε... (κυριολεκτικά! ) Δοκίμασε να βγάλεις το Norton. Τρώει πολλούς πόρους.
othon.gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Παιδιά ζητώ βοήθεια για όποιον γνωρίζει. Προσπαθώ να συνδέσω ένα αυγό επάνω στο usb του τσουρεκίου, αλλά μου βγάζει συνεχώς "Μη συμβατό Ω3". Κανονικά δεν θα έπρεπε να συνδέεται απροβλημάτιστα, δεδομένου πως το αυγό που του φόρεσα είναι τόσο συμβατό με Ω3, όσο και με Ω6; Τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει λήξει το πιστοποιητικό του τσουρεκιού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.