Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην απόσταση που έχετε (όπως αναφέρεις), με 2 εξωτερικά ΑΡ και καλή σχετικά οπτική επαφή, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με οποιεσδήποτε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Μια σύνδεση ADSL κοστίζει 12 * 20 = 240€ περίπου τον χρόνο.

Με λιγότερα χρήματα έχεις ασύρματη σύνδεση για πάντα.

Τελικά τι νομίζεις είναι οικονομικότερο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάλαβα φίλε μου.Ευχαριστώ.

Τώρα πιάνω από τη γειτόνισσα...Το δικό μου δεν το βλέπει καν.Κρίμα πάντως.

Να ρωτήσω κάτι,αν την έχω την κεραία και εκπέμπει από το διπλανό δωμάτιο-εσωτερικά του σπιτιού,θα έχω θέματα με ακτινοβολία ή κάτι τέτοιο?Την M2 έχω που λέω στα προηγούμενα ποστ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας

εχω το nanostasion loco m2 και στο μενου wireles μετα τη σαρωση για δικτυα δεν μου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξω κάποιο δικτυο ή μου επιτρέπει μονο καποια απο αυτα.

Δημοσ.

Με το τελευταίο firmware (v5.6.2), επιτρέπεται η σύνδεση μόνο με ΑΡ που έχουν ασφάλεια WPA/WPA2 και AES ή καθόλου (free).

Πλέον, αν δουλεύει ως Station (λήψη) δεν επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ασφάλεια WEP και WPA/WPA2 (σκέτο ή με TKIP).

Αν θέλεις να συνδεθείς σε τέτοια περίπτωση, αναγκαστικά το γυρίζεις σε προηγούμενο version (v5.5.11 ή .10).

Δημοσ.

Με το τελευταίο firmware (v5.6.2), επιτρέπεται η σύνδεση μόνο με ΑΡ που έχουν ασφάλεια WPA/WPA2 και AES ή καθόλου (free).

Πλέον, αν δουλεύει ως Station (λήψη) δεν επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ασφάλεια WEP και WPA/WPA2 (σκέτο ή με TKIP).

Αν θέλεις να συνδεθείς σε τέτοια περίπτωση, αναγκαστικά το γυρίζεις σε προηγούμενο version (v5.5.11 ή .10).

χίλια ευχαριστώ!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Pico Station M2HP το οποίο θέλω να το συνδέσω με το internet που έχω σε μαγαζί και να αναμεταδώσω σε υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλο δίκτυο,άλλο modem άλλη σύνδεση δηλαδή σε απόσταση ~50 μέτρων.

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και που πρέπει να μπει,στο σπίτι ή στο μαγαζί για να έχω πρόσβαση στο δίκτυο του μαγαζιού από το σπίτι;

Χρειάζομαι κάποια άλλη συσκευή;

Είχα ένα M2 GRID και το έχω βάλει station λίγες σελίδες πριν αλλά είναι για άλλο πράγμα,καμια σχέση.Απλά δεν βγάζω άκρη από το μάνουαλ στο πρώτο ερώτημα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα γράφεις ελαφρώς μπερδεμένα.

Όλες οι συσκευές της Ubiquity μπορούν να δουλέψουν ως αναμεταδότες, αλλα υποχρεωτικά σε WDS mode, με WEP ασφάλεια και μονο με συσκευές της εταιρίας.

Καλύτερα να συνδεσεις ενσύρματα το Picostation στο router του μαγαζιού και απο το σπίτι να λαμβάνεις με την Airgrid.

Δημοσ.

Καλημερα, αρχισα να διαβαζω για τα φοβερα αυτα μηχανακια και σκεφτηκα ενα συστημα για να τραβαω ιντερνετ. Πηγαινω συντομα σε νεο γραφειο και δεν θελω να βαλω γραμμη ιντερνετ, θελω να τραβηξω απο σπιτι του κουμπαρου(vdsl). Οπτικη επαφη απο ταρατσα σε ταρατσα υπαρχει, αποσταση 250μ σε ευθεια. Το συστημα που θα κανω ειναι

1)Access point στο δικο μου γραφειο

2)Ethernet καλωδιο 20μ περιπου απο γραφειο σε ταρατσα

3)http://www.e-shop.gr/ubiquiti-nanostation-loco-m-series-24ghz-locom2-class-2x2-mimo-airmax-tdma-station-p-PER.535103  Loco 2

σε ιστο της υπαρχουσας κεραιας σε ψηλο σημειο της ταρατσας.

Μεχρι εδω μπορει να μου πει κανενας εμπειρος αμα υπαρχει κατι λάθος στην διαμορφωση;

Τωρα στο σπιτι του κουμπαρο εχω τις εξης αποριες

Υπαρχει router nighthawk 7000 με 3 κεραιες σε ψηλο σημειο με προσβαση στην ταρατσα

1)Μπορω να αντικαταστησω την 1 κεραια (omni) με μια απλη κατευθυντικη εξωτερικου χωρου και συνδεση με 2-3μ ομοαξωνικο απευθειας στο router;

2) Η καλυτερα να παρω ενα ιδιο μηχανακι Loco2 και να τω φερω με etherner στο ρουτερ;

Τελευταια απορια, μεχρι να σεταρω το συστημα, μπορει το μηχανακι να δουλεψει για καποιες μερες σαν απλη κεραια ωστε να τραβηξει απο router που ειναι 2 οροφοι επανω και τωρα πιανω ελαχιστο σημα;

Ευχαριστώ, καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω την κεραία tplink wa7210n και συνδέομαι σε 2 δίκτυα με σήμα 25 έως 29.όμως δεν έχω σταθερή λήψη και πολλές φορές αποσυνδέεται και ανεβοκατεβαινει το σήμα.

Ποια κεραία της ubiquiti προτείνετε? Έχω στο μάτι την nanostation m2 και την unifi outdoor 2.4ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...