Προς το περιεχόμενο

Video cassete VHS-C: Για ριχτε μια ματια σε ενα προβλημα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια, θα το εκτιμουσα αν μπορειτε να βοηθησετε για ενα φιλο που εχει καμια 10αρια βιντεοκασεττες VHS-C.

Εχει πολυτιμο οικογενειακο υλικο και ηρθε σπιτι μου να τις κανουμε DVD. Πηραμε μια κασεττα adaptor VHS-C to VHS ξεθαψα το βιντεο, το συνδεσα με το dvd recorder της Pioneer, εγγραφη στον σκληρο δισκο και μετα σε δισκακι. Δυστηχως απο τις 10 κασεττες μονο η μια παιζει κανονικα και εγινε η μετατροπη. Οι υπολοιπες παιζουν σαν να ειναι fast forward. Δοκιμασα τυχον ρυθμισεις αλλα δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο. Μου εφερε και την βιντεοκαμερα (ειναι χαλασμενη πλεον) και ειδα οτι ειναι ευρωπαικη αρα δεν υπαρχει προβλημα με NTSC/PAL.

Προσεξα ομως οτι ειχε το κουμπι γυρισμενο στο LP εγγραφη και μου παει ο νους οτι οι υπολοιπες κασσετες ειναι recorded με LP mode και γιαυτο τις παιζει γρηγορα.

Θεωρητικα το βιντεο δεν πρεπει να παιζει και τις κασσετες σε LP κανονικα? Παει ο νους σας σε κανα αλλο κολπο?

Εχω σκεφτει να αγορασω απο το ebay καμια μεταχειρισμενη βιντεοκαμερα VHS-C για να κανουμε την δουλεια μας, καμια 50 ευρω τις πουλανε. Αλλα θα ηθελα αν καποιος φιλος εχει κανενα πιο "επαγγελματικο" vhs video player η καμια παλια VHS-C καμερα να τον επισκεφτω να δουμε μια κασσετα αν παιζει σωστα και μετα να προχωρησουμε στην αγορα.

Ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...