PCharon Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Χεχε, λες; Μη σου πω βάζω και στοίχημα... (τουλάχιστον για τα 2 από τα 3 DOA) Εδώ ένας φίλος - φίλου μου είχε ένα δίσκο 40 GB (φαντάσου τί ηλικίας δηλαδή ο δίσκος) ολοκαίνουργιο και σχεδόν αχρησιμοποίητο από τότε που τον πήρε (σα μη ανοιγμένη συλλεκτική τηλεκάρτα ένα πράγμα), επειδή τον έβαλε στο PC τότε και δεν τον έβλεπε στον Windows Explorer. Δεν τον πήγε πίσω και τον κράτησε επί τόσα χρόνια. Τον έδωσε σε φίλο μου πρόσφατα μήπως του "το φτιάξει" (υποτίθεται τεχνικός επί πτυχίω κιόλας, αλλά μη γίνει θέμα τί τεχνικούς βγάζουν τα πτυχία...) και αυτός πάλι τον είχε για χαλασμένο και καθόταν! Πήγα σπίτι του κι αφού μου έπεσαν τα μισά μαλλιά της κεφαλής μου όταν άκουσα το story, του έδειξα πώς κάνουν format ένα καινούργιο* δίσκο... * αντίκα ήθελα να πω
wgibson Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 για τους 7200.11 ειχα ακουσει και εγω ασχημα μεχρι τωρα wd ειχα και δεν εχει παθει τιποτα (φτου του...) update πριν λιγο μπηκα στο Newegg και ειδα σε ολα τα reviews παραπονα για clicking στο seagate... αντε γεια! παμε για WD!!!!
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 [...]κι αφού μου έπεσαν τα μισά μαλλιά της νεκροκεφαλής μου[...] fixed
wgibson Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 wd eals 1 tb blue 79€ plaisio για να δουμε σας ευχαριστω παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.