Προς το περιεχόμενο

εξωτερικος ή εσωτερικος για seeding torrents

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν περιμένεις ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους, τότε είσαι άξιος της μοίρας τους..αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές Ήβη

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες σας ευχαριστω για τις απαντησεις

το θεμα μου ειναι το εξης:

στην συνθεση της υπογραφης μου εχω ενα 550w psu οποτε πιστευω εναν 1ΤΒ θα αντεξει ακομα το συστημα μου το σταθερο

θελω να μοιρασω αυτα που εχω μαζεψει, και να εχω απευθειας προσβαση γιατι με τα cd εχω απελπιστει

με την λογικη αυτη, ο thresh εχει δικιο, εχω δυο φαν μπρος και πισω και ο δισκος δεν νομιζω να ζεσταινεται τοσο.

ΑΛΛΑ

σκεφτομουν εναν εξωτερικο, για να τον συνδεω και στο φορητο μου pc, με κανενα router ή σε κανενα media center για την lcd μου -που θα παρω καποτε- ομως εξωτερικος και συνεχης χρηση .... μου φαινονται εννοιες ασυμβιβαστες...κατα τον THRESH

εχω μπερδευτει...

Δημοσ.

(τελευταία οφτοπιά - τ' ορκίζομαι...)

Αν περιμένεις ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους, τότε είσαι άξιος της μοίρας τους..αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές Ήβη

...δόξα τω θεώ ακόμα καλά δουλεύουν και τ' αυτιά μου, και τ' Αγγλικά μου - αλλά άλλο είναι το ζόρι μου......(το πολύ ελληνικό και ειδικά το παλιό και σπάνιο, υλικό, καθώς και διάφορα caps........Ααααααχχχχχχχχ τεεεεεσπα.......)

Δημοσ.
η διαφορά είναι ότι τον εσωτερικό τουλάχιστον τον "βαράει" ένας 120mm fan ενώ τον εξωτερικό κανείς, όχι και τόσο καλό για 24/7 λειτουργία

Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά κάποιος που δοκίμασε πάνω από 100.000 δίσκους, μάλλον έχει δίκιο όταν λέει "όχι"... http://static.googleusercontent.com/external_content/untrusted_dlcp/labs.google.com/en/us/papers/disk_failures.pdf

Δημοσ.

οποτε το ιδιο πραμα εσωτερικος - εξωτερικος...pcharon

γιατι να πω την αληθεια δεν την διαβασα την ερευνα...

Δημοσ.
...γιατί, νομίζεις αυτός τη διάβασε;

Πιο εύκολα διαβάζει κανείς δικό μου ποστ στο μπλαμπλα :P

Όντως, διάβασα μόνο κάποια σημεία στα γρήγορα που με ενδιέφεραν! :lol:

Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ, με πήρανε χαμπάρι ακόμα και τί κάνω μόνος στο σπίτι μου, γλουπ... :shock:

οποτε το ιδιο πραμα εσωτερικος - εξωτερικος...pcharon

γιατι να πω την αληθεια δεν την διαβασα την ερευνα...

Δεν είναι ακριβώς έρευνα, μιλάμε για πραγματικά στατιστικά στοιχεία σε τέτοιο αριθμό και με τέτοια ποικιλία δείγματος που είναι αδύνατον να αμφισβητηθούν (τύφλα να έχουν οι δήθεν έρευνες).

Για το θέμα, όχι δεν έχει καμία σημασία, είναι καθαρά οικονομικό (υποτίθεται ο εξωτερικός στοιχίζει παραπάνω) κι επίσης αν πάρεις εσωτερικό διαλέγεις και το μοντέλο της αρεσκείας σου (αν θες κάτι πιο ιδιαίτερο).

Δημοσ.
Όντως, διάβασα μόνο κάποια σημεία στα γρήγορα που με ενδιέφεραν! :lol:

Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ, με πήρανε χαμπάρι ακόμα και τί κάνω μόνος στο σπίτι μου, γλουπ... :shock:

Για το θέμα, όχι δεν έχει καμία σημασία, είναι καθαρά οικονομικό (υποτίθεται ο εξωτερικός στοιχίζει παραπάνω) κι επίσης αν πάρεις εσωτερικό διαλέγεις και το μοντέλο της αρεσκείας σου (αν θες κάτι πιο ιδιαίτερο).

...λογικό ρε συ να μην το διάβασες όλο - εγώ ας πούμε μόλις άνοιξε το πιντιέφ, πετάχτηκα ενστικτωδώς και τράβηξα το καλώδιο από την μπρίζα...

...αν υπάρχει κάτι που πράγματι πρέπει να σ' ανησυχεί, είναι που τα ξερνάς όλα στην πρώτη μπλόφα γέρο μου....χ0χ0χ0

...για το θέμα κι εγώ, δύο είναι τα (πρώτιστα) κριτήρια :

α) οικονομικό

β) αν υπάρχει ανάγκη φορητότητας (πχ παίρνω τον δίσκο και πάω τουαλέτα)

Δημοσ.

η λυση στο προβλημα μου λυθηκε...

μεχρι να παρω media station θα αγορασω ενα σαν αυτον

αν μετα μου την δωσει και θελω να τον κανω εξωτερικο, θα παρω αυτο ή αυτο γιατι ετσι κι αλλιως εχω Mobility αλλα οχι portability...

και

δεδομενου οτι οι νεες tv εχουν usb ετοιμη και ενσωματωμενους player μαλλον ουτε media station θα παρω...

σας ευχαριστω παιδια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απροβλεπτα γεγονοτα καταπιαν το μπατζετ για το νεο σκληρο μου

τωρα ομως ηρθε η στιγμη

WD

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Blue-WD10EALS-1TB-HDD-32MB-Cache-7200RPM-Sata-II.htm

ή

SEAGATE

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-Sata-Ii-1-Tb-32Mb-7200-12-ST31000528AS.htm

7200 32mb 1 tb και τα δυο

ειδα πολυ rma στο newegg για τον seagate...

Δημοσ.

Ίδιας κλάσης δίσκοι είναι, δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος φοβερός λόγος να πάρεις τον ένα ή τον άλλο. Μιας και παρακολουθείς το newegg, αν είδες καλύτερα σχόλια για τον WD και πολλά rmas για τον Seagate πάρε WD...

Υ.Γ. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως πραγματικά τίποτα δε σου εγγυάται το πόσο θα ζήσει ο ένας ή ο άλλος δίσκος, θέμα τύχης είναι. Οπότε αφού είναι ίδιας κλάσης δίσκοι, το βλέπω 50-50. Προσωπικά αν ήμουν μεταξύ αυτών των δύο το μόνο επιπλέον στοιχείο που θα έβαζα στην πλάστιγα είναι πληροφορίες για το θόρυβο/κραδασμούς που αφορούν τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Δημοσ.

Μπα, δίκιο έχει, αν δεις τα αρνητικά reviews πέφτει τρελό θάψιμο στον Seagate...

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=22-148-433&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&SelectedRating=1&PurchaseMark=&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&Page=1&Keywords=

(διαβάζοντας αυτά περί fail εγώ δεν θα τον αγόραζα)

Για τον WD δεν υπάρχουν πολλά reviews, ίσως να είναι νεότερη κυκλοφορία. Τα αρνητικά είναι αναφορές DOA

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822136534

(δεν αποκλείω βέβαια κάποια DOA να είναι απλά χρήστες που δεν ήξεραν να τον κάνουν format)

Δημοσ.

I see, όντως την θάβουν, απλά εγώ μίλησα για τους 7200.11 που έχουν επιβεβαιωμένα προβλήματα.

(δεν αποκλείω βέβαια κάποια DOA να είναι απλά χρήστες που δεν ήξεραν να τον κάνουν format)

Χεχε, λες; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...