wgibson Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 σκεφτομαι να αγορασω ενα σκληρο δισκο και ενα βαλω μεσα οτι εχω κατεβασει και τα εχω σε cd, ωστε να αρχισω να τα μοιραζω αλλα να τα εχω και παντοτε προσβασιμα ειμαι σε διλημμα λοιπον να παρω εναν εσωτερικο σκληρο ή εναν εξωτερικο usb θελω να εχω τορρεντς να seedaroyn συνεχεια και σκεφτομαι τον εσωτερικο , γιατι με τον εξωτερικο δεν ξερω αν το usb θα αντεξει sharing απο την αλλη τον εξωτερικο μπορει να βαλω οπου θελω , σε ρουτερ κλπ ακομα και σε media station και να εχω παντου τα δεδομενα μου καμια γνωμη? σας ευχαριστω για το χρονο σας
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Θέμα γούστου είναι,από ταχύτητα δεν υπάρχει πρόβλημα , ακόμα και ο εξωτερικώς δίσκος πιάνει καμιά 30MB/sec ,ταχύτητα που μόνο να της ονειρεύεσαι μπορείς για το internet.
wgibson Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 εννοω οτι αν θελω να κανω seeding με εσωτερικο σκληρο ειναι καλυτερο απο τον εξωτερικο με usb ? μηπως καταπονειται περισσοτερο ο εξωτερικος....ή οχι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 εγώ θα προτιμούσα από τον εσωτερικό μιας και έχει ενεργητική ψύξη...
wgibson Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 το υλικο που εχω σε dvd ειναι περιπου 400gb οποτε μαλλον θα παρω αυτον: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/Seagate-1Tb-Freeagent-Desk-Usb-ST310005FDD2E1-RK.htm
Tmark Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εννοείτε εσωτερικό.. Οι εξωτερικοί ανεβάζουν πιο εύκολα θερμοκρασία.
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εννοείτε εσωτερικό.. Οι εξωτερικοί ανεβάζουν πιο εύκολα θερμοκρασία. Από την στιγμή ώμος που έτσι και αλλιώς τον έχεις πάντα συνδεόμενο,πια είναι η διαφορά,αμφιβάλω δηλαδή αν υπάρχουν άτομα που αποσυνδέουν τον εξωτερικό τους,αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 η διαφορά είναι ότι τον εσωτερικό τουλάχιστον τον "βαράει" ένας 120mm fan ενώ τον εξωτερικό κανείς, όχι και τόσο καλό για 24/7 λειτουργία μιας και τον θέλει για seeding
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ...εγώ έχω να ρωτήσω, να κάνει seeding ΠΟΥ ; ....Ρε παίζετε με τον πόνο μας μερικοί μου φαίνεται.......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ...εγώ έχω να ρωτήσω, να κάνει seeding ΠΟΥ ; δεν υπάρχουν μόνο ελληνικοί trackers ξέρεις ---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:33 ---------- Εκτός αν έχει notebook, οπότε παίρνει εξωτερικό. αν είχε notebook δεν θα ρώταγε για εσωτερικό πιστεύω...
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 δεν υπάρχουν μόνο πλεόν ελληνικοί trackers ξέρεις fixed.....
the_eye Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πάρε εξωτερικό που να έχει την δυνατότητα δικτύου και να τρέχει και torrent client. http://en.wikipedia.org/wiki/Western_Digital_My_Book#Extending_capabilities
sYn Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Οι ελληνικοί trackers είναι πάνω από 20 στον αριθμό.. (πλην αυτούς που έκλεισαν)
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 (ναι μόνο που κι όλοι οι 20+ μαζί, δεν κάνουν καν ίσαμε τον έναν απ' τους 2 που είπες....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.