Προς το περιεχόμενο

Pixelview Pci tv (Καρτα τηλεορασης)

Arxontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την βοηθεια σας σας παρακαλω

Εχθες επεσε στα χερια μου μια καρτα τηλεορασης Pixelview απο μια φιλη η οποια δεν τη χρησιμοποιουσε. Δυστηχως επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με καρτα τηλεορασης δεν μπορω να βρω Drivers .

Η καρτα τηλεορασης ειναι Pixel view η συνδεση της ειναι Pci και ενα τσιπακι επανω αν ειδα καλα εγραφε Fusion

Την περασα στον υπολογιστη αλλα δεν βρηκανε Drivers τα Windows7

περισσοτερες πληροφοριες μπορω να σας δωσω με την εξης φωτογραφια για να καταλαβετε ( τη φωτογραφια τη βρηκα απο το ιντερνετ)

Παρακαλω βοηθεια

post-101338-129063078325_thumb.jpg

Δημοσ.

Τρέχα κατέβασε το πρόγραμμα Dscaler από εδώ. Έχω την ίδια ακριβώς κάρτα σε Windows 7 x64. Οδηγοί δεν φαίνεται να υπάρχουν ακόμα, ωστόσο το εν λόγω πρόγραμμα δεν τους χρειάζεται, φορτώνει τους δικούς του. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά αλλά, άμα γίνουν, όλα θα πάνε καλά.

Δημοσ.

οκ .. ευχαριστω

αλλα στη διαχειριση συσκευων μου το εμαφανιζει σαν

---+Αλλες συσκευες

+ Ελεγκτης Βιντεο πολυμεσων

+ Ελεγκτης πολυμεσων (και εννοειτε υπαρχει και το κιτρινο θαυμαστικο)

Θα υπαρξει καποιο προβλημα ? εννοω εφοσον δεν υπαρχουν οδηγοι πως θα το αναγνωρισει για να δουλεψει?

Δημοσ.

Off topic!

Επειδή είχα κι εγώ μια ίδια κάρτα στο παρελθόν,μπορώ να πω ότι δεν κατάφερα ποτέ και σε κανένα λειτουργικό να βρώ τα κατάλληλα drivers!!!Εμφάνιζε προβλήματα μέχρι και με τα drivers που υπήρχαν και στο συνοδευτικό CD!:lol::lol::lol:

Ελπίζω να βρεις τρόπο να τη δουλέψεις κάπως, εγώ απλώς αναφέρω μια προσωπική εμπρειρία...

Δημοσ.
Off topic!

Επειδή είχα κι εγώ μια ίδια κάρτα στο παρελθόν,μπορώ να πω ότι δεν κατάφερα ποτέ και σε κανένα λειτουργικό να βρώ τα κατάλληλα drivers!!!Εμφάνιζε προβλήματα μέχρι και με τα drivers που υπήρχαν και στο συνοδευτικό CD!:lol::lol::lol:

Ελπίζω να βρεις τρόπο να τη δουλέψεις κάπως, εγώ απλώς αναφέρω μια προσωπική εμπρειρία...

Εμ...

Ωχχχχ.....:confused:

Δημοσ.
Τρέχα κατέβασε το πρόγραμμα Dscaler από εδώ. Έχω την ίδια ακριβώς κάρτα σε Windows 7 x64. Οδηγοί δεν φαίνεται να υπάρχουν ακόμα, ωστόσο το εν λόγω πρόγραμμα δεν τους χρειάζεται, φορτώνει τους δικούς του. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά αλλά, άμα γίνουν, όλα θα πάνε καλά.

Εκτός αν θέλεις να κάνεις προχωρημένα πράγματα εκτός την απλή παρακολούθηση προγράμματος ή βιντεοσκόπηση, οπότε πάω πάσο...

Δημοσ.

οχι ρε αδερφε αν ειναι δυνατον τι αλλο να θελω:-)

απλα εχω φαει κολλημα με τις ρυθμισεις που ζηταει το προγραμμα..ζηταει κατι χαζα και εγω δε τα ξερω:cry:

Δημοσ.

Να μερικά βήματα αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Την πρώτη φορά που θα τρέξει, ζητάει τα παρακάτω:

1. Στο πρώτο παράθυρο, σου ζητάει να επιλέξεις την κάρτα σου... Επέλεξε Pixelview Playtv Pro από τη λίστα.

2. Στο δεύτερο παράθυρο επιλέγεις το τιούνερ. Εγώ έχω βάλει το Philips PAL...

3. Στο τρίτο παράθυρο επιλέγεις από που θα έρχεται ο ήχος... Εδώ θα πρέπει να φροντίσεις η κάρτα σου να ενώνεται εξωτερικά με το Line In της μητρικής/κάρτας ήχου. Στην συνέχεια μιας και είσαι σε Επτάρια θα επιλέξεις Line In και από κάτω Main Volume.

Αυτά ως προς το αρχικό σετάρισμα.

Στην συνέχεια πατώντας το Home σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο όπου μπορείς να αρχίσεις να πιάνεις κανάλια. Έχει και αυτόματο. Απλά θα σου συνιστούσα πριν από αυτό, να πάρεις ένα ενημερωμένο αρχείο για να υπάρχει και το ελληνικό σύστημα. Σου το στέλνω στο παρακάτω αρχείο. Το κατεβάζεις και το βάζεις στον φάκελο του προγράμματος.

Εάν είσαι στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, θα σου στείλω και έτοιμα τα κανάλια σε άλλο αρχείο.

Αυτά σαν πρώτη κρούση. Εδώ είμαστε άμα προκύψει τίποτε άλλο.

channel.zip

Δημοσ.

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη , μηπως ξερεις και καποιο αλλο προγραμμα,εκτος του Dscaler , γιατι καλο βρε παιδι μου , αλλα κοντευει να γονατισει το PC.( το εχω στα vista,και δουλευει πολυ καλα,αλλα...)

Δημοσ.

Το ChrisTV, την δωρεάν έκδοση; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ακούω καλά λόγια. Το θέμα είναι για άλλη μια φορά οι οδηγοί...

αλλα κοντευει να γονατισει το PC.

Γιατί να γονατίζει άραγε; Στο τωρινό σύστημά μου και ένα άλλο παλαιότερο ήταν και είναι πανάλαφρο. Μήπως στο αρχικό παράθυρο, όταν πρωτοέτρεξε η εφαρμογή μετά την εγκατάστασή της, επέλεξες το DScaler να έχει προτεραιότητα έναντι των άλλων εφαρμογών; Για ξανατρέξε το General Hardware Setup κάτω από τα Settings. Εκεί επέλεξε το "DScaler & other softwares -priority to other softwares". Βάλε και τον επεξεργαστή ότι είναι τάχα κάτω από 300 Mhz, αν το πρόβλημα επιμείνει.

Φρόντισε επίσης να έχεις την τελευταία έκδοση 4.1.19.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...