Προς το περιεχόμενο

ebay και paypal ερώτημα...

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχουμε και λέμε...

Αγοράζω ένα αντικείμενο με pay pal από το e-bay...:lol:

περνάει ο χρόνος 30-40-50 μέρες και το αντικείμενο δεν έρχεται στην κατοχή μου ...:confused:

ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για να πάρω πίσω τα χρήματα μου...?:devil:

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσες πολλές ημέρες...

Στις 20 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής, στέλνεις μήνυμα στον seller και συνήθως θα στο διευθετήσει ανάλογα την περίπτωση. Αν όχι, τότε μπαίνεις στο paypal και πας εκεί που λέει "resolution center"και ανοίγεις ένα "παράπονο". Μετά από αυτό ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνει το paypal.

Καλή Ανάσταση!!!

Δημοσ.

Πας στον λογαριασμό σου εκεί που λέει Resolution Centre και από εκεί στο Guides και ακολουθείς τις οδηγίες για dispute a transaction αν δεν απατώμαι -δεν μου έχει τύχει ποτέ (ευτυχώς, φτου-φτου, touch wood).

Δημοσ.
Πας στον λογαριασμό σου εκεί που λέει Resolution Centre και από εκεί στο Guides και ακολουθείς τις οδηγίες για dispute a transaction αν δεν απατώμαι -δεν μου έχει τύχει ποτέ (ευτυχώς, φτου-φτου, touch wood).

Παιδιά έμενα μου έχει τύχει άπειρες φορές... Σιγά τα ωα... Όλες μα όλες τις φορές μου έβαλαν πίσω όλα τα λεφτά!!! Γιαυτό εξάλλου υπάρχει το paypal!!!!

Μη φοβάστε λοιπόν και μην αγχώνεστε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...