gatoulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε 2 συσκευές, η μία είναι η turbo-x i50 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Turbo-X-GPS-i50-5-Greece-G5115.htm και η άλλη η Mio S505 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Mio-Moov-Spirit-S505-PNA-Map.htm έχετε κάτι να προτείνετε?
kostandinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλημερα και χρονια πολλα , εχω το Mio moov 330 ,και ειναι πολυ καλο στη πλοηγηση,αλλα απο τοτε [2008] αλλαξαν πολλα,θαλεγα οτι του πλαισιο,εχει πιο ισχυρο επεξεργαστη και να το προτιμησης,αν βεβαια τοχει καποιος,ας σου πει στη πραξη,πως συμπεριφερετε. Α ξεχασα οτι του πλασιο,ειναι και ξεκλειδωτο...
Flying_Dutchman Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 To turbox πάρε. Από τις καλύτερες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή.
clockwork Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Α ξεχασα οτι του πλασιο,ειναι και ξεκλειδωτο... οταν λεμε ξεκλειδωτο, ειναι σαν το mio που μπορεις να του βαλεις και αλλο λογισμικο, προγραμμα πλοηγησης κτλ... Καπου εδω στο φορουμ ειχα διαβασει πως το mio, επαιζε και video,αν ειναι ετσι οντως μετραει...
gatoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 χρόνια πολλά παιδιά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας,και εγώ για το turbo-x λέω... μόλις το πάρω θα σας ενημερώσω και για τις πρώτες εντυπώσεις.
Flying_Dutchman Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Αναλυτικα reviews, σχολια κτλ κτλ γι'αυτη τη συσκεη μπορεις να βρεις στο navimania.gr (καθως και για αλλα συστηματα πλοηγησης) Παντως η συγκεκριμενη συσκευη εχει αποσπασει πολυ θετικα σχολια απο τους χρηστες.
apd453 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μετά από πολύ διάβασμα πήρα το turbo x i50 και δεν έχω απογοητευτεί καθόλου. Πολύ ωραία εμφάνιση τύπου HD Κάνει παπάδες με τα windows και δεν είναι κλειδωμένο πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής χάρτης από τους καλύτερους για Ελλάδα 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις στους χάρτες Το λογισμικό (genius) πολύ γρήγορο και εύκολο. Μελανό σημείο τα pois που δεν έχουν αρκετές ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις χωρίς extra λογισμικό. Το προτείνω με κλειστά μάτια.
adiaforia Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Για σας, είχα ενα navigon σχετικά καινουριο το οποίο είχε και 40 ευρωπαικες χώρες και λειτουργία πεζού. Μου το έκλεψαν απο το αυτοκίνητο και μπήκα στη διαδικασία να πάρω άλλο. με ενδιαφέρει να είναι μικρό, να έχει όλη την ευρώπη και αν είναι δυνατόν κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια. (το navigon δεν το είχε) Τι έχετε να προτείνετε?
metmat Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Για σας, είχα ενα navigon σχετικά καινουριο το οποίο είχε και 40 ευρωπαικες χώρες και λειτουργία πεζού. Μου το έκλεψαν απο το αυτοκίνητο και μπήκα στη διαδικασία να πάρω άλλο. με ενδιαφέρει να είναι μικρό, να έχει όλη την ευρώπη και αν είναι δυνατόν κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια. (το navigon δεν το είχε) Τι έχετε να προτείνετε? Έχω ακούσει καλά σχόλια για το tomtom xl europe. Προσωπικά δεν είμαι κάτοχος και δεν το έχω δει σε λειτουργία. Έχει καλούς χάρτες για Ευρώπη (δεν ξέρω αν έχει λειτουργία πεζού) αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να του βάλεις άλλα λογισμικά πέρα από αυτό που έχει γιατί χρησιμοποιεί linux. Όλα τα λογισμικά με χάρτες που βγαίνουν είναι για windows που χρησιμοποιούν οι περισσότερες συσκευές.
apd453 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το tom tom είναι πάρα πολύ καλό. Ίσως η καλύτερη εταιρία. Άλλωστε είναι Νο1 στην Ευρώπη. Το κακό είναι ότι έχει κάτι μήνες στην Ελλάδα και οι χάρτες είναι ακόμη ψιλοχάλια. Το λογισμικό είναι ευκολότατο και μαμάτο. Πιστεύω σε 2-3 χρόνια θα πετάει και στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό. Απλά προς το παρόν δεν θα το διάλεγα. Έχει σημασία και γιατί το χρειάζεται ο καθένας. Αν κινήστε μέσα στην πόλη και ο χάρτης του tom είναι καλός. Στην επαρχία είναι το πρόβλημα. ΥΓ Έχει λειτουργία πεζού.
metmat Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Σκεφτόμουνα κι εγώ να πάρω το tomtom xl europe γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω και στο εξωτερικό (Σκωτία) αλλά φοβάμαι μήπως έχει πρόβλημα γιατί έχω γαλλικό αυτοκίνητο και τα παρμπρίζ των γαλλικών δυσκολεύουν τα gps να κλειδώσουν δορυφόρους. Δεν παίρνει και εξωτερική κεραία. Πάντως διάβαζα ότι άλλοι κάτοχοι tomtom δεν είχαν πρόβλημα και έβρισκε σήμα κανονικά. Θα ήταν καλό και για μένα αν μπορούσε κάποιος να μου το επιβεβαιώσει αυτό.
apd453 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το tom έχει εξαιρετικό gps και δεν θα έχεις προβλήματα τέτοιου τύπου. Για Ευρώπη είναι ότι καλύτερο. Στην Ελλάδα θέλει λίγο δουλειά (λογικό).
adiaforia Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχω ακούσει καλά σχόλια για το tomtom xl europe. Προσωπικά δεν είμαι κάτοχος και δεν το έχω δει σε λειτουργία.Έχει καλούς χάρτες για Ευρώπη (δεν ξέρω αν έχει λειτουργία πεζού) αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να του βάλεις άλλα λογισμικά πέρα από αυτό που έχει γιατί χρησιμοποιεί linux. Όλα τα λογισμικά με χάρτες που βγαίνουν είναι για windows που χρησιμοποιούν οι περισσότερες συσκευές. Έχεις κάποιο site να το δούμε? Τιμές, χαραχτηριστικά? Αν και θα το βάλω στο google. ---------- Προσθήκη στις 11:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:12 ---------- Το tom έχει εξαιρετικό gps και δεν θα έχεις προβλήματα τέτοιου τύπου. Για Ευρώπη είναι ότι καλύτερο. Στην Ελλάδα θέλει λίγο δουλειά (λογικό). Έχει όλη τη ευρώπη? Γνωρίζεις αν έχει λειτουργία πεζού? Ποιο μοντέλο συγκεκριμένα? ---------- Προσθήκη στις 12:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:14 ---------- tomtom xl europe το έχει κάποιος? να μας πεί εμπειρία? ή κάποιο άλλο με αυτά τα χαραχτηριστικά?
stavrakas85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά εκείνα τα Tibo υπάρχουν ακόμα; Είχα ένα παλιά και ήταν καλό.
FFighter Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ta to tom ειναι εξαιρετικα μηχανηματα με χαρτες της ΤΑ για ευρωπη καθολα αξιοπρεπεστατους. για ελλαδα ομως παρα την συνεργασια GI- TA , ο χαρτης εχει προβλημα. ενα ακομα μειον που βρισκουν πολλοι ειναι η ασυμβατοτητα των εν λογω συσκευων με τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης,γεγονος που οφειλεται σε διαφορετικα λειτουργικα(windows CE,LINUX). εγω αυτη την χρονικη περιοδο προτεινω mio S-505. ---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ---------- Ρε παιδιά εκείνα τα Tibo υπάρχουν ακόμα; Είχα ένα παλιά και ήταν καλό. μπες στο site της elasyn και κυτα ποιες συσκευες διατιθενται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.