jimakos00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Άλλη μια αποτυχία. Το μέλλον βρίσκεται στα τσιπάκια μνήμης. Θα δείτε ότι κάποια στιγμή θα πουλάνε ταινίες και μουσική που η συσκευασία τους θα είναι σε μέγεθος σπιρτόκουτου.
fwtonio Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) ...Σε 3 χρόνια από τώρα (δηλαδή 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του BR), ένα Blue Ray Recorder πιστεύω θα κοστίζει πολύ λιγότερο. Χωρίς καμία πρόθεση αμφισβήτησης ή ειρωνίας, θα ήθελα (έτσι, για να μαθαίνουμε και τίποτα) να μου εξηγήσει κάποιος που πιστεύει ότι το Blue Ray έχει αποτύχει, το γιατί! Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!! Χρόνια πολλά και από εμένα! Το Blue Ray απέτυχε γιατι...άργησε. Οι συσκευές παραμένουν ακριβές και το βιντεοκλάμπ αργούν να φέρουν ταινίες. Αυτός ο "πόλεμος", μεταξύ Blue Ray και Hd DVD, για την επικράτηση του φορμά δεν έχει νικητή. Οσο κρατουσε ο "πόλεμος" το internet γιγαντώθηκε, τα αποθηκευτικά μέσα έγιναν φθηνότερα και το σημαντικότερο εμφανίστηκαν τα media players στην τιμή των 100€. Να αναφέρω επίσης οτι αρκετές τηλεοράσεις, έχουν usb και μπορούν και παίζουν ματρόσκες από εξωτερικούς σκληρούς μαζί με υπότιτλους... Ετσι, το να δεις ταινία μέσω οπτικού δίσκου Blue Ray, είναι τόσο σπάνιο, όσο να ακούσεις μουσική μέσω βινιλίου.... Αν δεν ήταν και το PS3 θα είχε μπει στο χρονοντούλαπο όπως η ψηφιακή κασσέτα και το mini disc. Σε 3 χρόνια από τώρα θα έχει επικρατήσει το USB 3 (μιλάμε για ταχύτητες τριπλάσιες πχ αντιγραφή 8gb σε 3 λεπτα) και με 100€ θα αγοράζεις 4TB εξωτερικό δίσκο. Οπότε και σαν backup είναι και πάλι αποτυχημένο.... jimako συμφωνώ, απλά πιστευω οτι τα τσιπάκια μνήμης θα είναι κάρτες Secure Digital (SD) read only. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2010 από fwtonio
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Αν δεν ήταν και το PS3 θα είχε μπει στο χρονοντούλαπο όπως η ψηφιακή κασσέτα και το mini disc. το πιστευω παρα πολυ αυτο...αν δεν ειχα ps3 πραγματικα δεν νομιζω να εβλεπα ταινια σε blu ray σε συντομο χρονικο διαστημα...ο μονος λογος που θα ενοικιασω ειναι γιατι δεν εχω τοσο δυνατο pc για να τρεξω 1080p
apos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά και από εμένα! Το Blue Ray απέτυχε γιατι...άργησε. Οι συσκευές παραμένουν ακριβές και το βιντεοκλάμπ αργούν να φέρουν ταινίες. Αυτός ο "πόλεμος", μεταξύ Blue Ray και Hd DVD, για την επικράτηση του φορμά δεν έχει νικητή. Οσο κρατουσε ο "πόλεμος" το internet γιγαντώθηκε, τα αποθηκευτικά μέσα έγιναν φθηνότερα και το σημαντικότερο εμφανίστηκαν τα media players στην τιμή των 100€. Ετσι, το να δεις ταινία μέσω οπτικού δίσκου Blue Ray, είναι τόσο σπάνιο, όσο να ακούσεις μουσική μέσω βινιλίου.... Αν δεν ήταν και το PS3 θα είχε μπει στο χρονοντούλαπο όπως η ψηφιακή κασσέτα και το mini disc. jimmako συμφωνώ, απλά πιστευω οτι τα τσιπάκια μνήμης θα είναι κάρτες Secure Digital (SD) read only. OK, τεκμηριωμένη η απάντηση, δεκτόν!! ))))
iceman79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Τι να το κανουμε βρε παιδια (τωρα)? Εχουμε τηλεορασεις με 5000*15000 πιξελς αυτην την στιγμη μηπως? Προσωπικα εχω σιχαθει και τα δισκακια γενικα. Οτι εχω και δεν εχω σε δισκακια DVD-R σκεφτομαι να το επανακωδικοποιησω σε (το φορμα και την αναλυση το ψαχνω ακομα) αρχεια και να τα πεταξω σε NAS RAID5 Ξεκινάω πχ με 2 δίσκους των 2TB και κάθε φορά που γεμίζουν προσθέτω και απο έναν ακόμα και πάει λέγοντας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Τι να το κανουμε βρε παιδια (τωρα)?Εχουμε τηλεορασεις με 5000*15000 πιξελς αυτην την στιγμη μηπως? εμείς τπτ, αλλά οι εταιρίες του Hollywood χαλαρά θα μπορούν να πετάνε τριλογίες σε ένα δισκάκι ή ολόκληρες σειρές σε 1080p... γιατί αυτή την στιγμή θα βγει το νέο δισκάκι για να ρωτάς αν έχουμε τώρα τέτοιες τηλεοράσεις? υπάρχουν πάντως τηλεοράσεις και monitors με ανάλυση πάνω από 1920x1080 και σε μερικά χρόνια θα γίνουν πιο προσιτές...
vasi Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 αντε με το καλο να ερθουν,για να πεσουν οι τιμες στην παλιοτερη τεχνολογια !
vasi Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 το πιστευω παρα πολυ αυτο...αν δεν ειχα ps3 πραγματικα δεν νομιζω να εβλεπα ταινια σε blu ray σε συντομο χρονικο διαστημα...ο μονος λογος που θα ενοικιασω ειναι γιατι δεν εχω τοσο δυνατο pc για να τρεξω 1080p Οι ματροσκες θελουν ποιο δυνατο pc ,απο το blu ray...
iceman79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 υπάρχουν πάντως τηλεοράσεις και monitors με ανάλυση πάνω από 1920x1080 και σε μερικά χρόνια θα γίνουν πιο προσιτές... Φυσικά, και αυτό γίνεται και θα γίνεται συνέχεια με τα ηλεκτρονικά. Φαντάσου ομως οτι είχα ένα CRT trinitron flat 21' monitor της HP και το δούλευα με 1600χ1200 στο σπίτι εδώ και χρόνια (το έδωσα δώρο πρόπερσι, σκυλί το άτιμο!!!). Πόσο καιρό κάνανε να φτάσουν τα φθηνά μόνιτορ αυτές τις αναλύσεις? Και πόσο καιρό θα κάνουνε ΕΔΩ να δώσουν εκπομπές HD (για να μήν αναφέρω 3D). "Αναγκαζόμαστε" να κατεβάζουμε, τελικά μας αρέσει και δέν αγοράζουμε με τον ίδιο τρόπο τα καινουργια προιόντα τους. Προσωπικά άν και έχω blue ray στο PC δέν έχω νοικιάσει ούτε μία ταινία. Εχω βάλει κανα 2 ντοκυμανταίρ απο περιοδικά μόνο. Και αν μου πεις οτι νοικιάζω νόμιμα μέσω ιντερνετ στην ίδια ανάλυση ΚΑΙ δέν θα τρέξω στο βιντεοκλάμπ να νοικιάσω δισκάκι ΚΑΙ δέν θα αγοράσω τη συσκευή που το παίζει Με τα λεφτά της συσκευής αγοράζω δίσκους για το NAS. Η (η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια) αν καποτε βαλουν οπτικες ινες και πουλανε on-demand HD περιεχομενο (μη μου πειτε οτι τα δισκακια 128GB ή οι συσκευες θα βγουνε mainstream νωριτερα απο τοτε) θα παρακολουθω οτι θελω, οποτε θελω :lol: Αντε επιστρεφω στην πραγματικοτητα :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 αν καποτε βαλουν οπτικες ινες και πουλανε on-demand HD περιεχομενο (μη μου πειτε οτι τα δισκακια 128GB ή οι συσκευες θα βγουνε mainstream νωριτερα απο τοτε) θα παρακολουθω οτι θελω, οποτε θελω α γεια σου...με vdsl2 θα το δεις χαλαρά
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 παιδιά τέλος η πειρατία πάνε οι σκληροί θα γίνουν άχρηστοι ontopic αν οι τιμές γίνουν προσητές πιστεύω πως πολύ θα τα αγόραζαν,εγώ βέβαια θα παραμίνω στα tb και όχι gb ThReSh καταλαβαίνω τη λές για τα δισκάκια όντως πολύ ανθεκτηκά!(αν και δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα με τους 5 σκληρούς μου ) (Kαλό Πάσχα)
Linus_21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μια χαρά ανθεκτικά είναι τα Cd και τα DVD.. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Εγω πρωσοπικα πιστευω πως τα νεα δισκακια θα ειναι για μελλοντικη χρηση δηλαδη 3D ταινιες και πιο μετα νεες παιχνιδοκονσολες που θα υποστηριζουν Full HD 3D Gaming. Eπισης μην ξεχναται πως εδω και καιρο φτιαχνουν τον διαδοχο του Full HD το οπιο θα εχει μεγαλυτερες αναλυσης απο 1920Χ1080 και ακομα πιο φυσικο ασυμπιεστο ηχο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μια χαρά ανθεκτικά είναι τα Cd και τα DVD.. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. δύσχρηστα όμως μιας και δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση όπως με ένα δίσκο και μπορει να επικρατήσει πολύ εύκολα το ΧΑΟΣ
gfilippas Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 δύσχρηστα όμως μιας και δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση όπως με ένα δίσκο και μπορει να επικρατήσει πολύ εύκολα το ΧΑΟΣ +100000 Κάποτε κρατούσα ένα τέτοιο χάος από αντίγραφα ασφαλείας, προγράμματα, ταινίες, φωτος κλπ σε συρτάρια και θήκες. Τα πέταξα όλα (αφού το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα). Τώρα έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που που έγραψα οτιδήποτε σε cd/dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα