SOWHAT Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Οι αστιγματικοί στο πηγάδι κατούρησαν ε; Ωραία προσφορά!!! "Ευχαριστούμε"! ---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- Και πού 'σαι panagiotisr πάψε να μας δουλεύεις ότι το "είδες περνώντας έξω από ένα μαγαζί".... Πες στα ίσα ότι έχεις δικό σου υποκαταστημα και μην μας υποτιμάς μπροστά στα μούτρα μας! Εσύ κάθε τρεις και λίγο από τον Απρίλη δεν έχεις άλλη δουλειά από το "περνάς έξω από ένα μαγαζί των Grandoptical?" και να ενημερώνεις για γυαλιά; Άλλωστε ο κόσμος ανά πόσα έτη αλλάζει γυαλιά για να τον νοιάζουν οι προσφορές, όχι όποτε ψαρεύει πελατεία σαν και σένα!
panagiotisr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οι αστιγματικοί στο πηγάδι κατούρησαν ε; Ωραία προσφορά!!! "Ευχαριστούμε"! ---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- Και πού 'σαι panagiotisr πάψε να μας δουλεύεις ότι το "είδες περνώντας έξω από ένα μαγαζί".... Πες στα ίσα ότι έχεις δικό σου υποκαταστημα και μην μας υποτιμάς μπροστά στα μούτρα μας! Εσύ κάθε τρεις και λίγο από τον Απρίλη δεν έχεις άλλη δουλειά από το "περνάς έξω από ένα μαγαζί των Grandoptical?" και να ενημερώνεις για γυαλιά; Άλλωστε ο κόσμος ανά πόσα έτη αλλάζει γυαλιά για να τον νοιάζουν οι προσφορές, όχι όποτε ψαρεύει πελατεία σαν και σένα! Τώρα καταλαβαίνω αυτό που λένε ο κόσμος είναι καχύποπτος! Ευτυχώς δεν έχω καμία απολύτως σχέση πέρα από το ότι είμαι απλός χρήστης και αγοραστής αυτής της προσφοράς μια φορά. Απλά κάνω το σφάλμα να περπατώ και να διαβάζω τις βιτρίνες. Από περιέργεια όμως και σχέση να είχα (που δεν έχω, νομίζω ότι όλα τα καταστήματα είναι της ίδιας πολυεθνικής) η ουσία της προσφοράς δεν αλλάζει.
iceman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδια η προσφορά είναι μούφα! 19 ευρώ έχουν 2 - 3 μοντέλα σκελετών ψιλοκουκουρούκου και μετά αναλογα με βαθμούς, λεπτύνσεις κλπ, σου βγάζουν ένα κουστουμάκι σένιο!!! Αλλά αν δεν υπάρχει προστασία καταναλωτή ο καθένας ότι θέλεο βγάζει!
panagiotisr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδια η προσφορά είναι μούφα! 19 ευρώ έχουν 2 - 3 μοντέλα σκελετών ψιλοκουκουρούκου και μετά αναλογα με βαθμούς, λεπτύνσεις κλπ, σου βγάζουν ένα κουστουμάκι σένιο!!! Αλλά αν δεν υπάρχει προστασία καταναλωτή ο καθένας ότι θέλεο βγάζει! Κρίμα! Στα 39 ευρώ πάντως είχε πολλούς και συμπαθητικούς NO NAME σκελετούς.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ...έλα, έλα-παραδέξου ότι μας έβαλες το πιστόλι στον κρόταφο για να τ' αγοράσουμε
panagiotisr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ...έλα, έλα-παραδέξου ότι μας έβαλες το πιστόλι στον κρόταφο για να τ' αγοράσουμε ;-) lol
doctorkostis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παντως εγω πηρα απο ιντερνετ σκελετο no name τιτανιο με φουλ λεπτυνση και αντιχαρακτικες επιστρωσεις με περιπου 100-120€ για 4-5 βαθμους μυωπιας, ακολουθωντας τη συμβουλη ενος παιδιου απο εδω. Αλλη μια κατηγορια στην οποια τα ελληνικα καταστηματα πεθαναν για μενα...
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Όταν θ' αρχίσουμε να χτυπάμε και Κινέζες (τέρμα οι Βουλγάρες) και πεθάνουν και τα γραφεία συνοικεσίων να δεις
lefta_yparxoun Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παντως εγω πηρα απο ιντερνετ σκελετο no name τιτανιο με φουλ λεπτυνση και αντιχαρακτικες επιστρωσεις με περιπου 100-120€ για 4-5 βαθμους μυωπιας, ακολουθωντας τη συμβουλη ενος παιδιου απο εδω. Αλλη μια κατηγορια στην οποια τα ελληνικα καταστηματα πεθαναν για μενα... Δώσε μας κάποιο λινκ κι εμάς να... ξεστραβωθούμε!
teodkats Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δώσε μας κάποιο λινκ κι εμάς να... ξεστραβωθούμε! +1 :-)
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 NEW OFFER Το είδα περνώντας έξω από ένα κατάστημα. Εαν πάει κάποιος ας μας πει για σχέδια και ποιότητα σκελετών. για αστιγματισμό παιζει σε αυτη την τιμή;
slr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Τελικά θα μας πει κάποιος που θα βρούμε στο internet φθηνά γυαλιά οράσεως μπας και ξεστραβωθούμε;
doctorkostis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δες στο zennioptιcal.com , θελει αρκετη προσοχη παντως οταν συμπληρωνεις τη συνταγη για τα γυαλια, αλλιως θα βλεπεις χειροτερα απο πριν. Εγω παντως με τη συνταγη του οφθαλμιατρου, εφτιαξα μια χαρα γυαλια, χωρις κανενα προβλημα.
doctorkostis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δες στο zennioptιcal.com , θελει αρκετη προσοχη παντως οταν συμπληρωνεις τη συνταγη για τα γυαλια, αλλιως θα βλεπεις χειροτερα απο πριν. Εγω παντως με τη συνταγη του οφθαλμιατρου, εφτιαξα μια χαρα γυαλια, χωρις κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.