Προς το περιεχόμενο

Γυαλιά μυωπίας+φακοί=39Ε /GRANDOPTICAL

panagiotisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι αστιγματικοί στο πηγάδι κατούρησαν ε; Ωραία προσφορά!!! "Ευχαριστούμε"!

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ----------

Και πού 'σαι panagiotisr πάψε να μας δουλεύεις ότι το "είδες περνώντας έξω από ένα μαγαζί".... Πες στα ίσα ότι έχεις δικό σου υποκαταστημα και μην μας υποτιμάς μπροστά στα μούτρα μας!

Εσύ κάθε τρεις και λίγο από τον Απρίλη δεν έχεις άλλη δουλειά από το "περνάς έξω από ένα μαγαζί των Grandoptical?" και να ενημερώνεις για γυαλιά; Άλλωστε ο κόσμος ανά πόσα έτη αλλάζει γυαλιά για να τον νοιάζουν οι προσφορές, όχι όποτε ψαρεύει πελατεία σαν και σένα!

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι αστιγματικοί στο πηγάδι κατούρησαν ε; Ωραία προσφορά!!! "Ευχαριστούμε"!

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ----------

Και πού 'σαι panagiotisr πάψε να μας δουλεύεις ότι το "είδες περνώντας έξω από ένα μαγαζί".... Πες στα ίσα ότι έχεις δικό σου υποκαταστημα και μην μας υποτιμάς μπροστά στα μούτρα μας!

Εσύ κάθε τρεις και λίγο από τον Απρίλη δεν έχεις άλλη δουλειά από το "περνάς έξω από ένα μαγαζί των Grandoptical?" και να ενημερώνεις για γυαλιά; Άλλωστε ο κόσμος ανά πόσα έτη αλλάζει γυαλιά για να τον νοιάζουν οι προσφορές, όχι όποτε ψαρεύει πελατεία σαν και σένα!

Τώρα καταλαβαίνω αυτό που λένε ο κόσμος είναι καχύποπτος! Ευτυχώς δεν έχω καμία απολύτως σχέση πέρα από το ότι είμαι απλός χρήστης και αγοραστής αυτής της προσφοράς μια φορά. Απλά κάνω το σφάλμα να περπατώ και να διαβάζω τις βιτρίνες.

Από περιέργεια όμως και σχέση να είχα (που δεν έχω, νομίζω ότι όλα τα καταστήματα είναι της ίδιας πολυεθνικής) η ουσία της προσφοράς δεν αλλάζει.

Δημοσ.

Παιδια η προσφορά είναι μούφα!

19 ευρώ έχουν 2 - 3 μοντέλα σκελετών ψιλοκουκουρούκου και μετά αναλογα με βαθμούς, λεπτύνσεις κλπ, σου βγάζουν ένα κουστουμάκι σένιο!!!

Αλλά αν δεν υπάρχει προστασία καταναλωτή ο καθένας ότι θέλεο βγάζει!

Δημοσ.
Παιδια η προσφορά είναι μούφα!

19 ευρώ έχουν 2 - 3 μοντέλα σκελετών ψιλοκουκουρούκου και μετά αναλογα με βαθμούς, λεπτύνσεις κλπ, σου βγάζουν ένα κουστουμάκι σένιο!!!

Αλλά αν δεν υπάρχει προστασία καταναλωτή ο καθένας ότι θέλεο βγάζει!

Κρίμα! Στα 39 ευρώ πάντως είχε πολλούς και συμπαθητικούς NO NAME σκελετούς.

Δημοσ.

Παντως εγω πηρα απο ιντερνετ σκελετο no name τιτανιο με φουλ λεπτυνση και αντιχαρακτικες επιστρωσεις με περιπου 100-120€ για 4-5 βαθμους μυωπιας, ακολουθωντας τη συμβουλη ενος παιδιου απο εδω. Αλλη μια κατηγορια στην οποια τα ελληνικα καταστηματα πεθαναν για μενα...

Δημοσ.

Όταν θ' αρχίσουμε να χτυπάμε και Κινέζες (τέρμα οι Βουλγάρες) και πεθάνουν και τα γραφεία συνοικεσίων να δεις

Δημοσ.
Παντως εγω πηρα απο ιντερνετ σκελετο no name τιτανιο με φουλ λεπτυνση και αντιχαρακτικες επιστρωσεις με περιπου 100-120€ για 4-5 βαθμους μυωπιας, ακολουθωντας τη συμβουλη ενος παιδιου απο εδω. Αλλη μια κατηγορια στην οποια τα ελληνικα καταστηματα πεθαναν για μενα...

Δώσε μας κάποιο λινκ κι εμάς να... ξεστραβωθούμε!

Δημοσ.
NEW OFFER

GO_1999_WebBanner.jpg

Το είδα περνώντας έξω από ένα κατάστημα.

Εαν πάει κάποιος ας μας πει για σχέδια και ποιότητα σκελετών.

για αστιγματισμό παιζει σε αυτη την τιμή;

Δημοσ.

Τελικά θα μας πει κάποιος που θα βρούμε στο internet φθηνά γυαλιά οράσεως μπας και ξεστραβωθούμε;

Δημοσ.

Δες στο zennioptιcal.com , θελει αρκετη προσοχη παντως οταν συμπληρωνεις τη συνταγη για τα γυαλια, αλλιως θα βλεπεις χειροτερα απο πριν. Εγω παντως με τη συνταγη του οφθαλμιατρου, εφτιαξα μια χαρα γυαλια, χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Δες στο zennioptιcal.com , θελει αρκετη προσοχη παντως οταν συμπληρωνεις τη συνταγη για τα γυαλια, αλλιως θα βλεπεις χειροτερα απο πριν. Εγω παντως με τη συνταγη του οφθαλμιατρου, εφτιαξα μια χαρα γυαλια, χωρις κανενα προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...