lavwmeno3wtiko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 λοιπόν κατέβηκα σήμερα κέντρο Αθήνα και πήρα 1) ένα σκελετό με 20 ευρώ + φακούς κομπλέ με όλα (5 βαθμούς μυωπία + 0,75 αστιγματισμό) στα 165 ευρώ 2) ένα σκελετό γυαλιά ηλίου rayban +μυωπία με 1 λέπτυνση στα 194 ευρώ μου δώσαν 2 χρόνια εγγύηση και στα δύο , αν σπάσει σκελετός ή ο φακός που δίνουν άλλο δωρεάν + 10 % έκτωση σε μελλοντικές αγορές !
GeorgT. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 λοιπόν κατέβηκα σήμερα κέντρο Αθήνα και πήρα 2) ένα σκελετό γυαλιά ηλίου rayban +μυωπία με 1 λέπτυνση στα 194 ευρώ lavwmeno3wtiko αν καταλαβα καλα πήρες τα κλασσικά rayban κ εβαλες φακούς μυωπιας?? Γινεται αυτο?? Καλη φάση γιατι αν ειναι ψήνομαι κ εγω να κανω κατι τετοιο!
katcos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 λοιπόν κατέβηκα σήμερα κέντρο Αθήνα και πήρα 1) ένα σκελετό με 20 ευρώ + φακούς κομπλέ με όλα (5 βαθμούς μυωπία + 0,75 αστιγματισμό) στα 165 ευρώ 2) ένα σκελετό γυαλιά ηλίου rayban +μυωπία με 1 λέπτυνση στα 194 ευρώ μου δώσαν 2 χρόνια εγγύηση και στα δύο , αν σπάσει σκελετός ή ο φακός που δίνουν άλλο δωρεάν + 10 % έκτωση σε μελλοντικές αγορές ! Τα rayban με φακούς μιας λέπτυνσης (1,60 ; ) για 5 μυωπία ; Δεν βγαίνει πολύ έξω από τον σκελετό ο φακός ; (δεν είναι παχύς ; ) Καλλιθέα που ρώτησα, μου είπαν ότι σε αυτούς τους βαθμούς θέλει κι άλλη λέπτυνση (1,67) και το συνολικό κόστος για κλασικά rayban πάει στα 350 ευρώ τελική...
rapidrag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Σήμερα θα παραλάβω κ εγώ Rayban με -3.00 μυωπία ( 130 ευρώ σκελετός και 80 ευρώ γυαλί ) και θα σας πω εντυπώσεις
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 οταν λέτε ray ban γυαλί ηλίου εννοείτε μονο τα λεπτά σχέδια η μπορει π.χ να μπει γυαλη μυωπίας κ στο κλασσικό τους: γιατι εχω πολυ μικρη μυωπία (0.75) κ έλεγα να παρω ενα ζευγάρι κ να αλλάξω κρύσταλλα (λογικα δεν θα χρειαστεί κ λέπτυνση)!
orck Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Παιδια με 130€ βρισκετε τα καινουργια της Ray-Ban με carbon μπρατσα και ιδιο σκελετο. Σε ξενα καταστηματα με 115 λιρες περνεις τα γυαλια και βαζεις σκουρους φακους ορασεως, ολα αυτα με 115 λιρες. Ειδικα για εμενα που εχω αστιγματισμο και ειναι οι μοιρες ετσι ωστε να μην βγαινουν χοντρα δεν χρειαζεται καμια λεπτυνση.
StavrosD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Την διακορική απόσταση (τα κέντρα όπως λένε) πως την ξέρουν για να σου φτιάξουν τα γυαλιά; Μάλλον όσοι είμαστε επαρχία δεν μπορούμε να επωφεληθούμε.
katcos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 οταν λέτε ray ban γυαλί ηλίου εννοείτε μονο τα λεπτά σχέδια η μπορει π.χ να μπει γυαλη μυωπίας κ στο κλασσικό τους: γιατι εχω πολυ μικρη μυωπία (0.75) κ έλεγα να παρω ενα ζευγάρι κ να αλλάξω κρύσταλλα (λογικα δεν θα χρειαστεί κ λέπτυνση)! Μπαίνει μια χαρά σε αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλες .
orck Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Την διακορική απόσταση (τα κέντρα όπως λένε) πως την ξέρουν για να σου φτιάξουν τα γυαλιά; Μάλλον όσοι είμαστε επαρχία δεν μπορούμε να επωφεληθούμε. Εαν ρωτας εμενα ειτε την βρισκεις απο τον γιατρο (συνηθως δεν την μετρανε, αφηνουν τον οπτικο να το κανει) ειτε πας κατευθειαν σε ενα καταστημα και ζητας να σου κανει την μετρηση, ειτε την κανεις με την βοηθεια ενος φιλου. Ενα χαρακακι πανω στην μυτη ειναι. Δες εδω http://www.stingyspecs.com.au/what-is-PD.html http://www.selectspecs.com/info/pupillary-distance/
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μπαίνει μια χαρά σε αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλες . θεκς ρε Katcos δεν ήξερα οτι φακοι μυωπίας μπαίνουν σε τέτοιο μέγεθος φακών οποτε τωρα μπορω να βαλω μπροστα την ερευνά αγοράς να δω τη τιμες παίζουνε!! εντιτ: ποσες ειναι οι πιθανότητες σε μουφα σκελετό π.χ απο μαύρους, οπτικός να περάσει μετα κρύσταλλα καλά με μυωπία??? Δεν τα ακουμπάνε οι οπτικοι?? (θα έβγαιναν τσαμπα ετσι :devil:)
sintalkas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Παιδιά πήγα και εγώ στο καταστημά της grand optical και πηρά τα υιαλιά της προσφόρας αλλά εμέίνα πολυ απογοητευμένος καταρχάς εγώ έχω 5 μυωπία και 1.5 ασχηματισμό και είναι πολύ χοντρά ,κατά δευτέρον δεν εχώ δει να εχούν ουτέ αντιχαρακτική επίστρωση ποσό μαλλόν ανακλαστική,και επειδή εκάνα το λάθος να τα πάρω χωρίς ανακλάστικη επίστρωση οποτέ βγαίνω και είναι μεσημέρι αντανακλά πάνω μου ο ηλιος και δεν βλέπω τίποτα ,αν το ξέρα θα βαζά τχ ανακλάστικη και δεν φτάνουν μόνο αυτά αλλά μου τα έδωσαν και εξαρχής γρατσουνισμένα.Τελός οι φακοί είναι πολύ μετρίοι καμία σχέση με carl zeiss.Για αυτό αν θέλετε να κανέτε τα γυιαλιά της προσφοράς βαλέτε και ανακλαστική παεί στα 59 ευρώ αλλιώς η προσφορά σκέτη ειναί πολύ μεγάλη απάτη.Επίσης αν έχετε μεγαλόυς βαθμούς ζητήστε και λεπτυνσή με αλλά 30-40 ευρώ.
lavwmeno3wtiko Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 lavwmeno3wtiko αν καταλαβα καλα πήρες τα κλασσικά rayban κ εβαλες φακούς μυωπιας?? Γινεται αυτο?? Καλη φάση γιατι αν ειναι ψήνομαι κ εγω να κανω κατι τετοιο! ναι τα κλασικα πηρα τα λεπτα με μαυρο σκελετο και μαυρο φιμε τζαμι και ετσι δεν φενεται πολυ το παχοσ !
tazmanian Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλά περάσατε από κανένα Grandoptical τελευταία; Τί κάνουνε βρε παιδιά; 19,99 ευρώ σκελετός + φακοί;;; Πάντως, ότι κι αν είναι, για εμάς τους μύωπες που χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 και 3 ζευγάρια, μια χαρά είναι....και με εγγύηση! μπαίνω πάντως στον πειρασμό να ψωνίσω...θα ρίξω μια ματιά και θα τα ξαναπούμε
panagiotisr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 NEW OFFER Το είδα περνώντας έξω από ένα κατάστημα. Εαν πάει κάποιος ας μας πει για σχέδια και ποιότητα σκελετών.
didymos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, επειδή είμαι μύωπας και αντιλαμβάνομαι τι μπορεί να παίζει, προφανώς μιλάμε για φακούς χωρίς καμία ανακλαστική επίστρωση, καμία αντιχαρακτική ιδιότητα, καμία αντιθαμβωτική ιδιότητα, κανένα βαθμό λέπτυνσης κλπ. Οπότε σου δίνουν μια βασική τιμή για να τσιμπήσεις και μετά, όσα περισσότερα από τα παραπάνω ζητήσεις τόσο θα ακριβαίνουν και τα γυαλιά, πολύ πιθανόν και δυσανάλογα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.