Προς το περιεχόμενο

Γυαλιά μυωπίας+φακοί=39Ε /GRANDOPTICAL

panagiotisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Παγκράτι πάντως είναι απατεώνες. Της λέω για επιστρώσεις και λέπτυνση και μου λέει μισό λεπτό.. 237 ευρώ!!! ΠΟΣΟ?? (λέω) Μισό λεπτό μου λέει πάλι 167 ευρώ... Τι να της πεις πάλι?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο Παγκράτι πάντως είναι απατεώνες. Της λέω για επιστρώσεις και λέπτυνση και μου λέει μισό λεπτό.. 237 ευρώ!!! ΠΟΣΟ?? (λέω) Μισό λεπτό μου λέει πάλι 167 ευρώ... Τι να της πεις πάλι?

στις επιστρωσεις όντως "κοπανάνε" απ'ότι θυμάμαι κ εγώ. Αλλά τα 2 ζευγάρια στα 80 € τα τσίμπησα χωρίς πρόβλημα... και δεν νομίζω να το αρνηθηκαν σε κάποιον, οπότε ας μην βιαζόμαστε να τους αποκαλέσουμε απατεώνες.

Αν επιμένεις στις επιστρωσεις, δοκίμασε πάντως και σε άλλο τους μαγαζί...

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει ενα ζευγαρι ορασεως με αστιγματισμο. Τα φτηνοτερα που βρηκα, τα θελω κυριως σαν δευτερα στο αυτοκινητο. Επειδη ειναι αστιγματισμος (ισως να ειναι περιεργοι οι βαθμοι μου) μου ειπαν περιπου 10 ημερες, το εχω συνηθισει, τοσο θελουν ολοι. Με καλεσαν πριν απο μερικες ημερες γιανα μου που οτι ο ενας φακος ειχε καποιο προβλημα, τον παραλαβαν με προβλημα, οποτε ξανακαναν παραγγελια, συνολο πανω απο 15 ημερες και ακομη περιμενω. Σε ηλεκτρονικα καταστηματα σε μη επωνυμους σκελετους και με φακους μεχρι 2 αστιγματισμο το κοστος ξεκιναει απο 8€. Οι σκελετοι δεν ειναι απο αποψη αισθητικης κατωτεροι απο αυτους που εχει το καταστημα, οσον αφορα την ποιοτητα δεν ξερω.

Δημοσ.

orck μπορείς να μου στείλεις κανενα ηλεκτρονικό καταστημα με τετοιες τιμές με pm (για να μην ανεβαίνει εδω και θεψρηθει διαφήμιση);

Δημοσ.
Εχω παραγγειλει ενα ζευγαρι ορασεως με αστιγματισμο. Τα φτηνοτερα που βρηκα, τα θελω κυριως σαν δευτερα στο αυτοκινητο. Επειδη ειναι αστιγματισμος (ισως να ειναι περιεργοι οι βαθμοι μου) μου ειπαν περιπου 10 ημερες, το εχω συνηθισει, τοσο θελουν ολοι. Με καλεσαν πριν απο μερικες ημερες γιανα μου που οτι ο ενας φακος ειχε καποιο προβλημα, τον παραλαβαν με προβλημα, οποτε ξανακαναν παραγγελια, συνολο πανω απο 15 ημερες και ακομη περιμενω. Σε ηλεκτρονικα καταστηματα σε μη επωνυμους σκελετους και με φακους μεχρι 2 αστιγματισμο το κοστος ξεκιναει απο 8€. Οι σκελετοι δεν ειναι απο αποψη αισθητικης κατωτεροι απο αυτους που εχει το καταστημα, οσον αφορα την ποιοτητα δεν ξερω.

δεν μας λες κανα καλο απο τα ηλεκτρονικα καταστηματα

:-)

edit: LOL ταυτοχρονα με τον φιλο paylidis το ιδιο αιτημα

Δημοσ.

PM δεν στελνω, θα ανεβασω οτι εχω βρει εδω, δημοσια, μπορει να το χρειαστει και καποιος αλλος, γιαυτο υπαρχει το φορουμ, σε καμια περιπτωση δεν ειναι διαφημιση.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανει παραγγελια ακομη. Δεν γνωριζω εαν τα παρακατω καταστηματα ειναι καλα η αξιοπιστα. Δεν εχω καμια εμπορικη η αλλη σχεση μαζι τους. Πιθανος πελατης ειμαι και εγω.

Προσφορα 6€ με τους φακους μαζι.

http://www.selectspecs.com/cheap-glasses/

Ενα δευτερο καταστημα.

http://www.eyewearbrands.com/

Ειμαι σε αναζητηση γυαλιων ηλιου με συνταγη, στην Ελλαδα στα καταστηματα οι τιμες που περνω ειναι απο 200-250€. Στο παραπανω καταστηματα για ακριβως τον ιδιο σκελετο και ιδια χαρακτηριστικα φακων οι τιμες ειναι 130-140€. Η κριση χτυπαει μονο την δικη μου πορτα; Η μηπως πρεπει τα καταστηματα να σκεφτουν το ενδεχομενο να μειωσουν λιγο τις τιμες, οπως κανουμε ολοι τωρα στα εσοδα μας.

Δεν ξερω την αντιδραση του ασφαλιστικου ταμειου οταν τους παω αποδειξη απο Αγγλια, τυπικα επειδη ειμαστε ΕΕ θα πρεπει να την δεχθουν, πρακτικα δεν ξερω...

Δημοσ.

ΠΑντως στα συγκεκριμενα για γυαλια ηλιου χωρις συνταγη δεν ειδα καμια διαφορα τουλαχιστον σε αυτα που ειδα εγω.Καμια προταση για σαιτ με γυαλια ηλιου σε καλες τιμες?

Δημοσ.

Εαν αναφερεσαι στα δυο καταστηματα που εστειλα εγω, ναι εχεις δικιο. Ποτε δεν ειπα οτι εχουν καταπληκτικες τιμες στα γυαλια ηλιου. Αναφερα οτι εχει γυαλια ορασεως ΜΑΖΙ με φακους απο 6€ το ζευγαρι. Επισης εχει καλες τιμες σε γυαλια ηλιου με φακους ορασεως. Τα βρισκω ολα με τιμη που εδω αγοραζω τα γυαλια ηλιου μονο.

Δημοσ.

Έχω κάνει επανειλλημένα παραγγελίες γυαλιών από ηλεκτρονικό κατάστημα, βάσει εμπειριών άλλων χρηστών που διάβασα στο forum αυτού του blog. Δε θέλω να κάνω διαφήμιση σε συγκεκριμένο κατάστημα και δεν αναφέρω το όνομά του. Η δική μου εμπειρία ήταν η εξής:

Το κάθε ζευγάρι στοίχισε (συμπεριλαμβανομένων για το κάθε ζευγάρι ταχυδρομικών $9 και anti-reflect στρώσης $5) γύρω στα $29-34 (περίπου €21-24 με ισοτιμία εκείνης της εποχής). Κάθε ζευγάρι ήρθε ως ξεχωριστό δέμα. Kάποιος που θέλει να παραγγείλει περισσότερα ζευγάρια σε μια παραγγελία προφανώς κάνει οικονομία σε ταχυδρομικά, αλλά πρέπει να κάνει καλό υπολογισμό έτσι ώστε η παραγγελία να μη χρειαστεί να περάσει από τελωνείο και χρεωθεί δασμούς.

Υπάρχουν πολλά άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα οπτικών, κάποια από τα οποία έχουν βάση Ευρωπαϊκή χώρα (δε χρεώνονται δασμοί). Επέλεξα το συγκεκριμένο επειδή η πλειοψηφία των πελατών του είχε μείνει ευχαριστημένη κι έτυχε να μου αρέσουν περισσότερο οι συγκεκριμένοι σκελετοί που παρήγγειλα.

Θέλω να τονίσω: δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να παραγγείλει από συγκεκριμένο κατάστημα. Αυτό που κάνω είναι να αναφέρω τη δική μου εμπειρία. Προσωπικά θα ξαναπαραγγείλω από κει, αλλά φυσικά δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί κανείς θετική εμπειρία για κάθε πελάτη.

Συστήνω οπωσδήποτε:

1. να διαβάσετε τις εμπειρίες των μελών του παραπάνω forum (ή άλλου forum με αυτό το θέμα), για να σχηματίσετε μια καλύτερη άποψη για τα ηλεκτρονικά καταστήματα οπτικών γενικότερα. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να παραγγείλετε από ηλεκτρονικό κατάστημα, το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε πολλά από αυτά. Αρκετά είναι Ευρωπαϊκά ή έχουν βάση Ευρωπαϊκές χώρες.

2. αν βρείτε ένα κατάστημα που σας ενδιαφέρει, να βρείτε κριτικές γι' αυτό στο ιντερνετ (το forum που ανέφερα παραπάνω με βοήθησε πολύ, αλλά δεν είναι το μόνο).

3. αν επιλέξετε κάποιο κατάστημα, να διαβάσετε όλα τα FAQ και τους όρους συναλλαγών του. Κάποια καταστήματα ανταποκρίνονται άμεσα σε ερωτήσεις ή/και προβλήματα, άλλα όχι.

4. καθώς διαλέγετε σκελετό, να ελέγξετε με προσοχή τα χαρακτηριστικά του (διαστάσεις κτλ), και να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλος για τα χαρακτηριστικά του κεφαλιού/προσώπου σας (κυρίως ως προς τις διαστάσεις. Περισσότερες πληροφορίες για τα απαραίτητα μέτρα θα βρείτε στο site του καταστήματος που επιλέξατε). Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για κάποιον που ξεφεύτει από τις συνηθισμένες διαστάσεις (πχ. οι σκελετοί της προσφοράς των GO είναι πολύ μικροί για το κρανίο μου. Και όχι, δεν έχω υδροκεφαλίαση).

5. όταν είστε έτοιμοι να κάνετε την παραγγελία αφού διαλέξατε σκελετό, να πάρετε τη συνταγή του οφθαλμίατρου ανά χείρας και να εισάγετε πάρα πολύ προσεκτικά τους βαθμούς και τις άλλες απαραίτητες πληροφορίες (συχνό λάθος στις παραγγελίες: αντί για πχ. -2.0 βαθμούς κάποιος να παραγγείλει +2.0 βαθμούς, να μπερδέψει το πεδίο της μυωπίας με αυτό του αστιγματισμού, να μπερδέψει τους βαθμούς του δεξιού ματιού με το αριστερό, κτλ).

6. να κάνετε την παραγγελία με προπληρωμένη πιστωτική κάρτα.

Δημοσ.
Παιδια παιζουν και γυαλια ηλιου σε αυτες τις τιμες?

ναι εχει και γκομενες σε αυτη την τιμη μην σου πω.. αλλα οχι σε αυτο το μαγαζι αλλα στο παράρτημα τους στον βαρδαρι..

Μήπως ξέρεις τι μάρκα είναι οι φακοί;

εαν μιλας για των γυαλιών carl zeis γραφει το σαιτ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ok ευχαριστώ.:-)Γιατί πήγα στο κατάστημα Καλλιθέας και μου ζήταγε συνταγή.:confused:

κι εγώ πήγα σ αυτό το κατάστημα αλλά με μετρήσανε....ρώτησες αν το κάνουνε; περίεργο!

Δημοσ.

Λέω να περάσω και εγώ από βδομάδα να πάρω κανένα ζευγαράκι.

Από κοκκάλινους σκελετούς παίζει τίποτα;

Δημοσ.

παιδια ειναι καλα τα γυαλια? γιατι εμεις εχουμε ολοι μυωπια απο 3 εωσ 9 ! και αμα παιζουν τετοιες τιμες σωθηκαμε !!!! θελαμε 1500 ευρω για να αλλαξουμε ολοι γυαλια χαχα

Δημοσ.
παιδια ειναι καλα τα γυαλια? γιατι εμεις εχουμε ολοι μυωπια απο 3 εωσ 9 ! και αμα παιζουν τετοιες τιμες σωθηκαμε !!!! θελαμε 1500 ευρω για να αλλαξουμε ολοι γυαλια χαχα

Οι φακοί είναι χωρίς λέπτυνση στα 39 ευρώ..

Δημοσ.

Και χωρις λεπτυνση δεν ειναι κατι τραγικο (εγω εχω αστιγματισμο αλλα μου λενε οτι ειναι σε βολικες μοιρες και βγαινουν λεπτοι). Τοσα χρονια πληρωνα 100€ μονο για τους φακους, αλλα 80-100€ τον σκελετο. Πλεον μονο απο Internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...