Προς το περιεχόμενο

Γυαλιά μυωπίας+φακοί=39Ε /GRANDOPTICAL

panagiotisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιζουν κ γυαλια ηλιου με 39 ευρω?

Οχι.

Σημ. Οι φακοί στα 39€ έχουν αντιχαρακτική επίστρωση.

Επίσης, οι σκελετοί ποσοτικά είναι μετρημένοι, οπότε όσοι ενδιαφέρονται ας πάνε γρήγορα γιατί τελειώνουν τα κομμάτια και δεν τα ξαναφέρνουν.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά πήρα κ εγώ γυαλιά με 39€ .απλά τέλεια. Δεν έβαλα ανακλαστικη επίστρωση. Απλά δεν έχει μεγάλη γκάμα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Παιδιά,οσοι πήρατε,για την προσφορά σας ζήτησαν και συνταγή απο ταμείο η οχι;

Δημοσ.
Παιδιά,οσοι πήρατε,για την προσφορά σας ζήτησαν και συνταγή απο ταμείο η οχι;

Όχι. Αρκεί να ξέρεις τους βαθμούς μυωπίας σου ή να κάνεις επιτόπου μέτρηση (σε όποια καταστήματα το κάνουν- τηλ. τους καλύτερα από πριν). Δεν έχει καμμία σχέση με ταμεία κλπ.

Δημοσ.
Όχι. Αρκεί να ξέρεις τους βαθμούς μυωπίας σου ή να κάνεις επιτόπου μέτρηση (σε όποια καταστήματα το κάνουν- τηλ. τους καλύτερα από πριν). Δεν έχει καμμία σχέση με ταμεία κλπ.

Ok ευχαριστώ.:-)Γιατί πήγα στο κατάστημα Καλλιθέας και μου ζήταγε συνταγή.:confused:

Δημοσ.

Ξερει καποιος εαν

1) η συνταγη αγορας γυαλιων απο γιατρο του ΙΚΑ, εχει ημερομηνια ληξης;

2) Οι προσφορες αυτες ισχυουν κ για γυαλια πρεσβυωπιας;

Δημοσ.

Ξερει καποιος εαν

1) η συνταγη αγορας γυαλιων απο γιατρο του ΙΚΑ, εχει ημερομηνια ληξης;

2) Οι προσφορες αυτες ισχυουν κ για γυαλια πρεσβυωπιας;

Δημοσ.
Ok ευχαριστώ.:-)Γιατί πήγα στο κατάστημα Καλλιθέας και μου ζήταγε συνταγή.:confused:

Τι συνταγή καλέ?!

Απο την Καλλιθεα παρηγγειλα 2 κομματια και ειναι ετοιμα για να τα παραλαβω οποτε μπορεσω μιας κ μενω Πειραια... δεν μου ζητησαν καμια συνταγή, μου έκαναν και μέτρηση δωρεάν (τους βοηθησα και με ενα αλλο ζευγαρι), 78 € σύνολο.

Δημοσ.
Μήπως ξέρεις τι μάρκα είναι οι φακοί;

Είναι αγγλικής εταιρείας,τη λένε Sauflon.Υπάρχουν σε 2 τύπους,απλοί και σιλικόνης.

Ξεκίνα με τους απλόύς,ζήτα τους δείγματα και δειγμα από το υγρό της ίδιας εταιρείας.Οι φακοί είναι πολύ καλοί.

Δημοσ.
Ακόμα ισχύει η προσφορά ρε παίδες; Τόσες μέρες πέρασαν. Αν είναι να πάω...

Δεν είναι προσωρινή προσφορά αλλά μόνιμη τιμολογιακή πολιτική. Απλά η ποικιλία των σκελετών παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...