@topos Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Παιδια παιζουν και γυαλια ηλιου σε αυτες τις τιμες?
paylidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Η τιμή ισχύει και για κρύσταλλα για αστιγρατισμό; δεν εχω καθόλου μυωπία αλλα πολύ αστιγματισμό και ενδιαφέρομαι για ένα (ελαφρύ και οικονομικό) ζευγάρι γυαλία...
PaNtErAz Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως πήρα ένα ζευγάρι για το ποδόσφαιρο και για να έχω ένα δεύτερο...
papeipa Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πηγα σημερα Golden Hall , (αφου πηρα πρωτα παντου και εκει ειχε τα περισσοτερα) Σαν εμφανιση τιποτα το τρομερο (τα περισσοτερα μου φανηκαν γυναικεια) ειχε μονο ενα κοκκαλινο (αυτον στο σιτε) δεν ειναι τοσο εκκεντρικος οσο δειχνει , φοριεται ανετα, και πηρα και ενα μεταλλικο (οπου στο κατω μερος των φακων δεν εχει σκελετο). Εχω 5 μυωπια και 0.5 αστιγματισμο και το παχος του φακου παλευεται. 39 ευρο εκτος αν 8ελετε 2 χρονια εγγυηση +9 ευρο. (εγω ρισκαρα και πηρα μονο για το ενα ζευγαρι) Ξαναλεω δε θα ξετρελαθειτε με το design (ειναι σαν τα δωρο του Mark Aalen) αλλα για δευτερα μια χαρα ειναι. Τωρα για επιστρωσεις και λεπτυνση χαμος, μεχρι και 107 εκαστο τα εφτασα.(εγω πηρα τον εσχατο φακο και μπορω να πω με ζαλιζει λιγο, ισως μεχρι να τον συνηθισω).Ειχε και κατηγοριες περαν της 39, με 79 (και αυτα μετρια) 109 , 129 ,149 κτλπ. Το κορυφαιο: μεσα σε μια ωρα τα χαν ετοιμα ,μια βολτιτσα εκανα και με πηραν τηλ να περασω. Παντως απο τις καλυτερες προσφορες μακραν (κατα τα αλλα το μαγαζι ακριβο.... μηνιαιοι φακοι 25 ευρο το ζευγαρι? ελεος, 10 τους παιρνω και δωρο υγρο... τεσπα)
nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πηγα σημερα Golden Hall , (αφου πηρα πρωτα παντου και εκει ειχε τα περισσοτερα) Σαν εμφανιση τιποτα το τρομερο (τα περισσοτερα μου φανηκαν γυναικεια) ειχε μονο ενα κοκκαλινο (αυτον στο σιτε) δεν ειναι τοσο εκκεντρικος οσο δειχνει , φοριεται ανετα, και πηρα και ενα μεταλλικο (οπου στο κατω μερος των φακων δεν εχει σκελετο).Εχω 5 μυωπια και 0.5 αστιγματισμο και το παχος του φακου παλευεται. 39 ευρο εκτος αν 8ελετε 2 χρονια εγγυηση +9 ευρο. (εγω ρισκαρα και πηρα μονο για το ενα ζευγαρι) Ξαναλεω δε θα ξετρελαθειτε με το design (ειναι σαν τα δωρο του Mark Aalen) αλλα για δευτερα μια χαρα ειναι. Τωρα για επιστρωσεις και λεπτυνση χαμος, μεχρι και 107 εκαστο τα εφτασα.(εγω πηρα τον εσχατο φακο και μπορω να πω με ζαλιζει λιγο, ισως μεχρι να τον συνηθισω).Ειχε και κατηγοριες περαν της 39, με 79 (και αυτα μετρια) 109 , 129 ,149 κτλπ. Το κορυφαιο: μεσα σε μια ωρα τα χαν ετοιμα ,μια βολτιτσα εκανα και με πηραν τηλ να περασω. Παντως απο τις καλυτερες προσφορες μακραν (κατα τα αλλα το μαγαζι ακριβο.... μηνιαιοι φακοι 25 ευρο το ζευγαρι? ελεος, 10 τους παιρνω και δωρο υγρο... τεσπα) thanks για τις πληροφορίες!
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μόνο του τον σκελετό δεν μπορούμε να τον πάρουμε και να βάλουμε αλλού τους φακούς; και γω αυτό σκέφτηκα. Έχω φακούς από παλιό σκελετό που έσπασε...
Kostrant Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πήγα και εγώ εκεί,η προσφορά αυτή είναι άπαιχτή!!! Στο mall έφτιαξα γυαλιά οράσεως με λέπτυνση και επιστρώσεις με 94€ σε μια ώρα και κάρτα εγγύησης για 2 χρόνια ότι και να πάθουν.Με μέτρησαν κι όλας!! Για φακούς επαφής δίνουν τους 6 (πακέτο) 20€!!!
k_dinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πήγα και εγώ εκεί,η προσφορά αυτή είναι άπαιχτή!!!Στο mall έφτιαξα γυαλιά οράσεως με λέπτυνση και επιστρώσεις με 94€ σε μια ώρα και κάρτα εγγύησης για 2 χρόνια ότι και να πάθουν.Με μέτρησαν κι όλας!! Για φακούς επαφής δίνουν τους 6 (πακέτο) 20€!!! Μπορουν να μας μετρησουν και αυτοι? Αν ειναι αξιοποιστοι να παω και εγω, γιατι μεχρι να κανονισω ραντεβου με γιατρο φοβαμαι θα εχει χαθει η προσφορα.
xetasa Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Παρήγγειλα κι εγώ σήμερα απο το κατάστημα στην Ακαδημίας σκελετό+φακούς στα 39 ευρώ και θα είναι έτοιμα τη Δευτέρα (δεν βιάζομαι, έτσι κι αλλιώς τα θέλω για δεύτερο ζευγάρι). Πριν κανά 3άρι χρόνια την είχα πάθει γιατί είχαν σπάσει τα γυαλιά που είχα με αποτέλεσμα να χρυσοπληρώσω τα καινούρια που έφτιαξα. Τώρα ότι και να συμβεί θα έχω περιθώριο να περιμένω μέχρι και τις εκπτώσεις. Νά' σται καλά!
George! Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Έχει και επώνυμους σκελετούς σε προσφορά; Γιατί αυτή τη στιγμή έχω κάτι vogue που είχα πάρει σκέτο τον σκελετό 150€ και δεν θέλω να πάρω χειρότερα.
panagiotisr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έχει και επώνυμους σκελετούς σε προσφορά; Γιατί αυτή τη στιγμή έχω κάτι vogue που είχα πάρει σκέτο τον σκελετό 150€ και δεν θέλω να πάρω χειρότερα. Όχι δεν έχει επώνυμους σκελετούς σε αυτή την τιμή.
k_dinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Η τιμη ισχυει μονο για τους απλους φακους χωρις καμια επιστρωση. Με επιστρωση για χρηση Η/Υ και οδηγηση το κοστος των φακων μονο παει στα 75ευρω. Εγω που εχω σχετικα λιγους βαθμους (περιπου 1.25 σε καθε ματι) αξιζει να βαλω αυτες τις επιστρωσεις?? Ειναι τοσο σημαντικες? Ο πωλητης εκει μου ελεγε οτι οι απλοι φακοι ειναι τις πλακας
panagiotisr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Η τιμη ισχυει μονο για τους απλους φακους χωρις καμια επιστρωση.Με επιστρωση για χρηση Η/Υ και οδηγηση το κοστος των φακων μονο παει στα 75ευρω. Εγω που εχω σχετικα λιγους βαθμους (περιπου 1.25 σε καθε ματι) αξιζει να βαλω αυτες τις επιστρωσεις?? Ειναι τοσο σημαντικες? Ο πωλητης εκει μου ελεγε οτι οι απλοι φακοι ειναι τις πλακας Εγώ έφτιαξα με 3 βαθμούς μυωπία και 0,5 αστιγματισμό τους απλούς φακούς της προσφοράς κι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Αναλόγως τη χρήση που θέλεις να τους κάνεις (εγώ φοράω συνήθως φακούς επαφής και γυαλιά στο σπίτι το βράδυ) αποφάσισε. Εαν εσύ θέλεις να τα φόρας όλη μέρα, κάθε μέρα(σε υπολογιστή,αυτοκίνητο,βράδυ), σου συνιστώ να βάλεις τις επιστρώσεις που σου πρότειναν. Κόψτα από τα ποτά σου τα λεφτά, τρόπος του λέγειν. Άλλωστε μόνο 2 μάτια έχεις. Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
George! Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Για φακούς επαφής δίνουν τους 6 (πακέτο) 20€!!! Μήπως ξέρεις τι μάρκα είναι οι φακοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.