panagiotisr Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 NEW OFFER Το είδα περνώντας έξω από έα κατάστημα. Εαν πάει κάποιος ας μας πει για σχέδια και ποιότητα σκελετών. OLD OFFER Εγώ αγόρασα ήδη ένα ζευγάρι. Ο σκελετός κοστίζει 19 ευρώ και οι φακοί 20 ευρώ. Στα 19 ευρώ είχε καταπληκτική ποικιλία από ποιοτικούς και μοντέρνους σκελετούς. Μέχρι και σκελετούς από τιτάνιο έχει. Εγώ με 3 βαθμούς μυωπία δεν έβαλα καμία άλλα επίστρωση-λέπτυνση και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Έχει και προσφορά για πολυεστιακούς φακούς στα 80 ευρώ (+19 για το σκελετό=99 ευρώ). Απλά δεν υπάρχει αυτή η προσφορά. Για καταστήματα δείτε εδώ: http://www.grandoptical.gr/
louben Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ΝΑ υποθεσω οτι για αγορες μεσω ιντερνετ δεν παιζει σωστα?
moldovan20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ωραίος .Θα πάω να τσιμπήσω και εγώ 2 ζευγάρια . Ευχαριστώ .
Sta Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Τώρα μάλλον από Τρίτη ε;
k_dinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ωραια, πανω που εψαχνα γυαλια αυτη την περιοδο. Φανταζομαι αν βαλουμε επιστρωσεις θα ανεβει πολυ το κοστος, ε?
panagiotisr Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ωραια, πανω που εψαχνα γυαλια αυτη την περιοδο.Φανταζομαι αν βαλουμε επιστρωσεις θα ανεβει πολυ το κοστος, ε? Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο η αντιχαρακτική επίστρωση. Η 1η λέπτυνση (υπάρχει και μεγαλύτερη για μεγαλύτερους βαθμούς μυωπίας) που ρώτησα πήγαινε +55 ευρώ και μου φάνηκε ασύμφορη. Για την αντιθαμβωτική δεν ρώτησα καθόλου γιατί μου φάνηκε πως με τις επιστρώσεις ανέβαινε πολύ η τιμή.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 εμ χωρις λεπτυνση καποιες μυωπιες θα μας ξαναφερουν στην εποχη των πατομπουκαλων ευχαριστουμε παντως)
panagiotisr Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 εμ χωρις λεπτυνση καποιες μυωπιες θα μας ξαναφερουν στην εποχη των πατομπουκαλων ευχαριστουμε παντως) Καλά τα λες!!! Εγώ πάντως με μυωπία -3.00 και 0,5 αστιγματισμό οι φακοί έχουν ανεκτό πάχος και δεν φαίνονται αντιαισθητικοί. Ελπίζω να βοήθησα σε όσους το σκέπτονται.
angmar Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 παίζει να μετρήσουν και το μάτι εκεί η πρέπει να περάσω μια βόλτα απ τον οφθαλμίατρο πρώτα;
George! Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μόνο του τον σκελετό δεν μπορούμε να τον πάρουμε και να βάλουμε αλλού τους φακούς;
panagiotisr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παίζει να μετρήσουν και το μάτι εκεί η πρέπει να περάσω μια βόλτα απ τον οφθαλμίατρο πρώτα; Δεν το ξέρω αυτό. Γενικά οπτικοί δουλεύουν εκεί αλλα καλύτερα πήγαινε σε ενα οφθαλμίατρο. Μόνο του τον σκελετό δεν μπορούμε να τον πάρουμε και να βάλουμε αλλού τους φακούς; Παίζει κι αυτό,τους ρώτησα κι εγώ, αλλά θα βρείς τους φακούς πιο οικονομικά με αξιοπρεπή ποιότητα αλλού; Εαν ναι πες και σε μας. (Παρεπιμπτόντως στη μάρκα των φακών που έλεγε στην 6μηνιαία εγγύηση -για θραύση- δεν αναφέρει πουθενά CARL ZEISS αλλά "GRAND OPTICAL GRANDVIEW". Ίσως τα φτιάχνει η CARL ZEISS και τους τα πουλάει με το δικό τους brand. Όπως στα σουπερ μάρκετ με διάφορα προιόντα.)
panagiotisr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Παίζουν πράγματι σκελετοί τιτανίου; Στο κατάστημα στην Ακαδημίας έπαιζαν γύρω στα 3 σχέδια σκελετών από τιτάνιο, πολύ ωραίοι. Μια επίσκεψη στα καταστήματα από αύριο, με μια συνταγή γιατρού θα σου λύσει όλες τις απορίες.
kage Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Grandvision Marinopoulos S.A. νεα εταιρια του μαρινοπουλου ειναι ? πως και δεν πεταξε ενα σταντ μεσα στα s/m?
panagiotisr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Grandvision Marinopoulos S.A.νεα εταιρια του μαρινοπουλου ειναι ? πως και δεν πεταξε ενα σταντ μεσα στα s/m? Τα S/M Μαρινόπουλος είναι πλέον CARREFOUR!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.