Προς το περιεχόμενο

Γυαλιά μυωπίας+φακοί=39Ε /GRANDOPTICAL

panagiotisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NEW OFFER

GO_1999_WebBanner.jpg

Το είδα περνώντας έξω από έα κατάστημα.

Εαν πάει κάποιος ας μας πει για σχέδια και ποιότητα σκελετών.

OLD OFFER

offer.jpg

Εγώ αγόρασα ήδη ένα ζευγάρι. Ο σκελετός κοστίζει 19 ευρώ και οι φακοί 20 ευρώ. Στα 19 ευρώ είχε καταπληκτική ποικιλία από ποιοτικούς και μοντέρνους σκελετούς. Μέχρι και σκελετούς από τιτάνιο έχει. Εγώ με 3 βαθμούς μυωπία δεν έβαλα καμία άλλα επίστρωση-λέπτυνση και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Έχει και προσφορά για πολυεστιακούς φακούς στα 80 ευρώ (+19 για το σκελετό=99 ευρώ).

Απλά δεν υπάρχει αυτή η προσφορά.

Για καταστήματα δείτε εδώ:

http://www.grandoptical.gr/

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια, πανω που εψαχνα γυαλια αυτη την περιοδο.

Φανταζομαι αν βαλουμε επιστρωσεις θα ανεβει πολυ το κοστος, ε?

Δημοσ.
Ωραια, πανω που εψαχνα γυαλια αυτη την περιοδο.

Φανταζομαι αν βαλουμε επιστρωσεις θα ανεβει πολυ το κοστος, ε?

Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο η αντιχαρακτική επίστρωση. Η 1η λέπτυνση (υπάρχει και μεγαλύτερη για μεγαλύτερους βαθμούς μυωπίας) που ρώτησα πήγαινε +55 ευρώ και μου φάνηκε ασύμφορη. Για την αντιθαμβωτική δεν ρώτησα καθόλου γιατί μου φάνηκε πως με τις επιστρώσεις ανέβαινε πολύ η τιμή.

Δημοσ.
εμ χωρις λεπτυνση καποιες μυωπιες θα μας ξαναφερουν στην εποχη των πατομπουκαλων :confused:

ευχαριστουμε παντως)

Καλά τα λες!!!

Εγώ πάντως με μυωπία -3.00 και 0,5 αστιγματισμό οι φακοί έχουν ανεκτό πάχος και δεν φαίνονται αντιαισθητικοί.

Ελπίζω να βοήθησα σε όσους το σκέπτονται.

Δημοσ.
παίζει να μετρήσουν και το μάτι εκεί η πρέπει να περάσω μια βόλτα απ τον οφθαλμίατρο πρώτα;

Δεν το ξέρω αυτό. Γενικά οπτικοί δουλεύουν εκεί αλλα καλύτερα πήγαινε σε ενα οφθαλμίατρο.

Μόνο του τον σκελετό δεν μπορούμε να τον πάρουμε και να βάλουμε αλλού τους φακούς;

Παίζει κι αυτό,τους ρώτησα κι εγώ, αλλά θα βρείς τους φακούς πιο οικονομικά με αξιοπρεπή ποιότητα αλλού; Εαν ναι πες και σε μας.

(Παρεπιμπτόντως στη μάρκα των φακών που έλεγε στην 6μηνιαία εγγύηση -για θραύση- δεν αναφέρει πουθενά CARL ZEISS αλλά "GRAND OPTICAL GRANDVIEW". Ίσως τα φτιάχνει η CARL ZEISS και τους τα πουλάει με το δικό τους brand. Όπως στα σουπερ μάρκετ με διάφορα προιόντα.)

Δημοσ.
Παίζουν πράγματι σκελετοί τιτανίου;

Στο κατάστημα στην Ακαδημίας έπαιζαν γύρω στα 3 σχέδια σκελετών από τιτάνιο, πολύ ωραίοι. Μια επίσκεψη στα καταστήματα από αύριο, με μια συνταγή γιατρού θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Δημοσ.

Grandvision Marinopoulos S.A.

νεα εταιρια του μαρινοπουλου ειναι ?

πως και δεν πεταξε ενα σταντ μεσα στα s/m?

Δημοσ.
Grandvision Marinopoulos S.A.

νεα εταιρια του μαρινοπουλου ειναι ?

πως και δεν πεταξε ενα σταντ μεσα στα s/m?

Τα S/M Μαρινόπουλος είναι πλέον CARREFOUR!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...