gus8511q Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Παιδια εχω το 3com 3crwdr100a-72, ολα καλα εδω και τοσο καιρο αλλα μολις αναβαθμισα την γραμμη σε 24αρα δεν μου κανει συγχρονισμο. Δοκιμασα το στανταρ της thomson που δινει ο ΟΤΕ και δουλευει καλα, αλλα καθε μερα περιπου μπουκωνει και δεν κατεβαζει τπτ, παρα μονο αν το κανω reset η το ανοιγοκλεισω. Ξερει κανεις τπτ για το θεμα αυτο?
memento out of matrix Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 κανε update το firmware http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=6&sort=effdt&sku=3CRWDR100A-72&order=desc
gus8511q Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 κανε update το firmware http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=6&sort=effdt&sku=3CRWDR100A-72&order=desc το εκανα και αυτο αλλα τπτ!
memento out of matrix Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ok.. ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για κατέβασμα? και ποιά τα settings σου στο router?
gus8511q Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ok.. ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για κατέβασμα? και ποιά τα settings σου στο router? χρησιμοποιω το utorrent, kαι οι ρυθμισεις στο μοντεμ ειναι αυτες που προτεινει η ote.
memento out of matrix Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έχεις την τελευταία έκδοση του utorrent? Γιατί η αρχικές του 2.0 είχαν αυτά τα προβλήματα, επίσης δες της ρυθμίσεις στα connection του utorrent ίσως να έχεις κάτι λάθος εκεί. Η ρυθμίσεις στο router είναι όπως αυτές? Protocol PPPoA VPI/VCI 8/35 Encapsulation LLC QoS Class CBR PCR/SCR/MBS 4000/4000/10 IP assigned by ISP Yes IP Address 0.0.0.0 Subnet Mask 0.0.0.0 Connect Type Always Connected MTU 1500
gus8511q Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 αυτες ειναι οι ρυθμισεις στο ρουτερ. τωρα για το Utorrent εχω αλλαξει πολλες εκδοσεις και εχω το ιδιο προβλημα
memento out of matrix Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις ξανά upgrade το firmware και αφού ολοκληρωθεί κάνε reset από το System Tools > Reset to Factory Defaults και μετά πέρνα της ρυθμίσεις σου, φαντάζομαι πως έχεις κάνει port forward στο firewall > virtual servers και έχεις ενεργοποιημένο το Universal Plug & Play στο advanced. Δες αν έχεις την έκδοση utorrent Version 2.0 (build 18620), αν όχι βαλε αυτή, αν έχεις κάποια άλλη δοκίμασε στα settings > Bandwidth > number of connections > Global maximum number of connection: 200 και Maximum number of connected peers per torrent: 50 settings > BitTorrent > βγάλε το tick από το Enable bandwidth management Μου φαίνετε περίεργο το ότι αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα με το συγκεκριμένο router, έχω το ίδιο και το έχω εγκαταστήσει κ τουλάχιστον σε άλλους 10 και δουλεύει άψογα. Εύχομαι να βοήθησα και να λυθεί το πρόβλημα σου.
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Οντως και εγω το εχω χρησιμοποιησει και το κρινω εξαιρετικο. pppoe/llc θελει το συγκεκριμενο για να παρει ip φιλε και οχι pppoa
gus8511q Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Οντως και εγω το εχω χρησιμοποιησει και το κρινω εξαιρετικο. pppoe/llc θελει το συγκεκριμενο για να παρει ip φιλε και οχι pppoa οτι και να κανω δεν κανει συγχρονισμο αλλα ουτε και ιρ παιρνει...
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 re paiδια η εγω δενκαταλαβα σωστα η ολα ειναι offtopic.ο φιλος λεει οτι με το 3com δεν συγχρονιζει και του λετε αν εχει το σωστο Utorrent η αμα παιζει Pppoe/llc/αφου στο συγχρονισμο αυτα ειναι ασχετα?εκτος αν τα λετε για το thomson.περα απο firmware update δεν μπορει να κανει κατι αλλο πανω στον ρουτερ.επισης με thomson ανεβαζω κατεβαζω με mtorrent και παιζουν ολα jet.συνδεση forthnet.δοκιμη το ιδιο laptop σε 3 διαφορετικες γραμμες.
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Φιλε? μετα απο πολυ κατσικι, μαγειριτσα, κ.λ.π., θυμηθηκα οτι τα 3com's θελουν ρεσετ μετα απο αναβαθμιση για να παιξουν. Τοκανες και αυτο?
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Φιλε? μετα απο πολυ κατσικι, μαγειριτσα, κ.λ.π., θυμηθηκα οτι τα 3com's θελουν ρεσετ μετα απο αναβαθμιση για να παιξουν. Τοκανες και αυτο? θα αργησει να απαντησει.χωνευει το κατσικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.