Προς το περιεχόμενο

3com 3crwdr100a-72

gus8511q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το 3com 3crwdr100a-72, ολα καλα εδω και τοσο καιρο αλλα μολις αναβαθμισα την γραμμη σε 24αρα δεν μου κανει συγχρονισμο. Δοκιμασα το στανταρ της thomson που δινει ο ΟΤΕ και δουλευει καλα, αλλα καθε μερα περιπου μπουκωνει και δεν κατεβαζει τπτ, παρα μονο αν το κανω reset η το ανοιγοκλεισω. Ξερει κανεις τπτ για το θεμα αυτο?

Δημοσ.
Ok.. ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για κατέβασμα? και ποιά τα settings σου στο router?

χρησιμοποιω το utorrent, kαι οι ρυθμισεις στο μοντεμ ειναι αυτες που προτεινει η ote.

Δημοσ.

Έχεις την τελευταία έκδοση του utorrent? Γιατί η αρχικές του 2.0 είχαν αυτά τα προβλήματα, επίσης δες της ρυθμίσεις στα connection του utorrent ίσως να έχεις κάτι λάθος εκεί.

Η ρυθμίσεις στο router είναι όπως αυτές?

Protocol PPPoA

VPI/VCI 8/35

Encapsulation LLC

QoS Class CBR

PCR/SCR/MBS 4000/4000/10

IP assigned by ISP Yes

IP Address 0.0.0.0

Subnet Mask 0.0.0.0

Connect Type Always Connected

MTU 1500

Δημοσ.

αυτες ειναι οι ρυθμισεις στο ρουτερ.

τωρα για το Utorrent εχω αλλαξει πολλες εκδοσεις και εχω το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ξανά upgrade το firmware και αφού ολοκληρωθεί κάνε reset από το System Tools > Reset to Factory Defaults και μετά πέρνα της ρυθμίσεις σου, φαντάζομαι πως έχεις κάνει port forward στο firewall > virtual servers και έχεις ενεργοποιημένο το Universal Plug & Play στο advanced.

Δες αν έχεις την έκδοση utorrent Version 2.0 (build 18620), αν όχι βαλε αυτή, αν έχεις κάποια άλλη δοκίμασε στα

settings > Bandwidth > number of connections > Global maximum number of connection: 200 και Maximum number of connected peers per torrent: 50

settings > BitTorrent > βγάλε το tick από το Enable bandwidth management

Μου φαίνετε περίεργο το ότι αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα με το συγκεκριμένο router, έχω το ίδιο και το έχω εγκαταστήσει κ τουλάχιστον σε άλλους 10 και δουλεύει άψογα.

Εύχομαι να βοήθησα και να λυθεί το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Οντως και εγω το εχω χρησιμοποιησει και το κρινω εξαιρετικο. pppoe/llc θελει το συγκεκριμενο για να παρει ip φιλε και οχι pppoa

Δημοσ.
Οντως και εγω το εχω χρησιμοποιησει και το κρινω εξαιρετικο. pppoe/llc θελει το συγκεκριμενο για να παρει ip φιλε και οχι pppoa

οτι και να κανω δεν κανει συγχρονισμο αλλα ουτε και ιρ παιρνει...

Δημοσ.

re paiδια η εγω δενκαταλαβα σωστα η ολα ειναι offtopic.ο φιλος λεει οτι με το 3com δεν συγχρονιζει και του λετε αν εχει το σωστο Utorrent η αμα παιζει Pppoe/llc/αφου στο συγχρονισμο αυτα ειναι ασχετα?εκτος αν τα λετε για το thomson.περα απο firmware update δεν μπορει να κανει κατι αλλο πανω στον ρουτερ.επισης με thomson ανεβαζω κατεβαζω με mtorrent και παιζουν ολα jet.συνδεση forthnet.δοκιμη το ιδιο laptop σε 3 διαφορετικες γραμμες.

Δημοσ.

Φιλε? μετα απο πολυ κατσικι, μαγειριτσα, κ.λ.π., θυμηθηκα οτι τα 3com's θελουν ρεσετ μετα απο αναβαθμιση για να παιξουν. Τοκανες και αυτο?

Δημοσ.
Φιλε? μετα απο πολυ κατσικι, μαγειριτσα, κ.λ.π., θυμηθηκα οτι τα 3com's θελουν ρεσετ μετα απο αναβαθμιση για να παιξουν. Τοκανες και αυτο?

θα αργησει να απαντησει.χωνευει το κατσικι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...