stratosdbz Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Καλημερα σας, Ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα και νεος χρηστης paypal. Εσω ανοιξει λογαριασμο paypal και εχω κανει τα αρχικα βηματα και διαδικασιες. Θελω να ρωτησω ομως δυο βασικα πραματα. 1) Θελω να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο στο paypal. Τα στοιχεια (ονομ/νυμο, καταστημα τραπεζα κτλ) πρεπει να ειναι ακριβως οπως φαινονται στο βιβλιαριο (ελληνικα) ή σε αγγλικη μεταφραση? Ρωταω επειδη αν δεν γινει σωστα η καταθεση στον τραπεζικο λογαριασμο σε χρεωνει το paypal. Απο το IBΑN υποθετω οτι σε αναγνωριζουν, ωστοσο εχω απορια πως να ειναι γραμμενα στο paypal. 2) Εχω συνδεσει μια χρεωστικη καρτα στο paypal. Αν θελω να κανω καποια αγορα υποθετω οτι θα τραβηξει χρηματα μεσω της χρεωστικης (η οποια συνδεεται με τον τραπεζικο λογαριασμο που εχω) και αυτο θα φανει στην αναλυτικη κινηση του λογαριασμου. Σωστα? Ευχαριστω εκ των προτερων stratos
Jimys2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 1)Εαν θα κανεις αγορες απο πωλητες αλλη χωρας, κατα προτιμηση δηλωσε τα στοιχεια σου στα αγγλικα για να διευκολυνεις τους πωλητες. 2) Καθε μηνα σου στελνει η τραπεζα αναλυτικα την κινηση του λογαριασμου ΥΣ: Η paypal σου κραταει (αν θυμαμαι καλα) 1 ευρω, μεχρι να επιβεβαιωσει τα στοιχεια σου με την τραπεζα, και μετα στο επιστρεφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.