Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τι να πω ήμουν στον Greek server αλλά και στον Main που πήγα το ίδιο μου βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Να κανω κι εγω μια ερωτηση, εχω τη 10.04 και την εχω σεταρει ωραια και καλα στα μετρα μου κτλ κτλ, τωρα θελω να βαλω την 10.10, να κανω upgrade η format και clean install την 10.10? Αν κανω το πρωτο, θα χαθουν τα settings/programms κτλ κτλ? Τι μου προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Να κανω κι εγω μια ερωτηση, εχω τη 10.04 και την εχω σεταρει ωραια και καλα στα μετρα μου κτλ κτλ, τωρα θελω να βαλω την 10.10, να κανω upgrade η format και clean install την 10.10? Αν κανω το πρωτο, θα χαθουν τα settings/programms κτλ κτλ? Τι μου προτεινετε? Το καλύτερο είναι να κάνεις fresh install, βεβαια εγώ έκανα upgrade σε 4 υπολογιστές μεχρι στιγμής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα, αν πας για clean install: 1. κάνε backup όλο το /home σου και προαιρετικά αν έχεις εγκαταστήσει 3rd party applications εκτός synaptic και τα /usr, /opt 2. τρέξε την παρακάτω εντολή σε ένα terminal ή Alt-F2 η οποία θα σου δημιουργήσει ένα log με όλα τα applications που έχεις κάνει install από το synaptic και σώσε το στο εκεί που έχεις κάνει backup και τα παραπάνω: >dpkg --get-selections > installed_apps.log Ωραία, τώρα κάνε fresh install και όταν τελειώσει: 1. τρέξε τις παρακάτω εντολές σε ένα terminal ή Alt-F2 η οποία θα σου εγκαταστήσει τα apps που είχες: > dpkg --set-selections < installed_apps.log dselect update apt-get dselect-upgrade show 2. Κάνε replace όλο το /home με το /home που έχεις backup και προαιρετικά και τα /usr, /opt 3. Log out και log in και έχεις το μηχάνημα σου στην πρότερη του κατάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Dr Fuzzy σε ευχαριστω παρα πολυ για τις οδηγειες, ηταν αυτο ακρινως που εψαχνα, να σαι καλα φιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.