Ozone Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 γεια σας ειμαι κατοχος ενος sony vaio vpc 12 w . εβαλα ubuntu 9.10 και ευτυχως μονο 2 μικροπροβληματα αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης. 1) οταν θελω να κανω ηχογραφισηση χωρις ακουστικα και μικροφωνο συνδεδεμενο αλλα ''ανοικτη ακροαση'' δεν γινεται. μαλλον δεν αναγνωριζει το input device του netbook. (κυριως για skype) , (sound recording) επαιξα με καποιες επιλογες αλλα δεν εγινε κατι... 2) οταν ειναι ο φορτησης επανω και κλεισω την οθονη δεν κανει sleep ασχετος εαν η επιλογη στο power management ειναι επιλεγμενη για sleep. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Για το 2ο ενεργοποίησε το screensaver αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Θυμάμαι παλιά που είχα τέτοιο πρόβλημα κάπου στο ubuntuforums έγραφαν για αυτή τη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harlockgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καλησπέρα φίλε μου, Το πρόβλημα σου μάλλον λύνεται από το power management . Όσον αφορά τον ήχο επειδή έχω το ίδιο Netbook σου προτείνω να πάρεις ένα μικρό headset γιατί και εγώ άκρη δε βρήκα, και πήρα ένα in ear headset και Ηρέμησαν Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.