fastnickride Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 όπως βλέπεται και απο τον τίτλο το πρόβλημα που έχω ειναι οτι δεν μπορώ να κατεβάζω! με λίγα λόγια τις 2 τελευταίες μέρες όποτε πάω να κατεβάσω μέσω του προγράμματος σταματάει απότομα το download και κόβεται το ιντερνετ! όταν κλείνω το cryptload λειτουργεί το ιντερνετ!έχω δοκιμάσει να κάνω και απλό download αλλά δεν κάνει! φοβάμαι πως κάτι παίζει με rapidshare....ξέρει κανείς τίποτα??? πληρώνω συνδρομή κανονικά, δεν ειμαι free user!
Xdanger Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 σου κόβεται το internet σε ολο το pc? δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις (το cryptload).
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ... όποτε πάω να κατεβάσω μέσω του προγράμματος σταματάει απότομα το download και κόβεται το ιντερνετ... Σταματάει αποτομα το download ΚΑΙ στο cryptload; Δηλαδή ούτε το cryptload κατεβάζει τίποτα; Αν ναι, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινα το antivirus που έχεις και πες μας τι γίνεται. Αν όχι, δηλαδή, το cryptload κατεβάζει ενώ εσύ δεν μπορείς να μπεις σε καμία άλλη ιστοσελίδα, τότε κατέβασε λίγο το μέγιστο όριο του cryptload γιατί σου τρώει όλο το bandwidth
fastnickride Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Xdanger σου κόβεται το internet σε ολο το pc? δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις (το cryptload). ναι το κόβει και όταν κλείνω το cryptload ξαναέρχεται isay Σταματάει αποτομα το download ΚΑΙ στο cryptload; Δηλαδή ούτε το cryptload κατεβάζει τίποτα; Αν ναι, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινα το antivirus που έχεις και πες μας τι γίνεται. Αν όχι, δηλαδή, το cryptload κατεβάζει ενώ εσύ δεν μπορείς να μπεις σε καμία άλλη ιστοσελίδα, τότε κατέβασε λίγο το μέγιστο όριο του cryptload γιατί σου τρώει όλο το bandwidth το έχω κάνει αυτό με το antivirus. μερικές φορές όταν ανοίγω το cryptload ξεκινάει να κατεβάζει αλλα μετά απο λίγο κόβεται απότομα! το ίδιο και το ίντερνετ...αλλα όταν κλείνω το cryptload το ιντερνετ λειτοθργεί κανονικά.όπως σας είπα παίρν και ενα link να και το βάζω στην διεύθυνση και δεν κάνει download! φοβάμαι μήπως παίζει κατι με το rapishare! απο προχθές το έκανε! δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο! επόμενη κίνηση βασικά είναι να κάνω αυτό με το να ξανακατεβάσω το πρόγραμμα η να χρησιμοποιήσω το jdownloader αλλα δεν νομίζω να φταίει κάτι απο software!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.